در پاراگرافه اوله این خبر نویسنده مطلب اشاره کرده که این تنها یک نظره شخصی هست و لیستی که ما ارائه دادیم غیر رسمی میباشد!
اما لیست ایشون به ترتیبه زیر هست:
5: XBOX 360 : این کنسول یکی از کنسولهای نسل حاضر میباشد که طرفدارانه زیادی هم دارد. اگر شما برنامه برای خرید یک کنسول جدید دارید ما xbox 360 را به شما پینهاد میکنیم.
4: Sega Dreamcast : این یکی از کنسولهایی هست که من زمانه زیادی رو پایش صرف کردم به خاطره خوب هایی که داشت. از جمله این که این اولین کنسولی بود که بازی on line را معرفی کرد. اما در کل این کنسول بسیار کند بود و بازیهاش هم خیلی مهیج نبود.
3: Nintendo Entertainment System (NES) : این یک کنسوله کلاسیک هست که بازیهای پیچیده زیادی را معرفی کرد از جمله super mario. کنسولهای زیادی تلاش کردن که بازیهاشون گیم پلی شبیه این بازی داشته باشد از جمله بازی معروفه Sonic the Hedgehog که همه ما به خوبی اونا یادمون هست.
2: playstation 2 :یک کنسوله عالیه دیگر! این کنسول تنها کنسول نسل گذشته میباشد که هنوز هم برای اون بازی عرضه میشود. این کنسول بازیهای جالب و خاطره انگیزی را همراه خود اورد از جمله Star Wars: Battlefront 2, Resident Evil . این کنسوله طولانی ترین عمر را داره که در رتبه بعدی کنسول Atari 2600 قرار گرفته.
1: Nintendo 64 : بدون شک این بهترین کنسول هر زمان میباشد این کنسوله بازی های بزرگی از جمله super mario 64 و 007

Golden Eye را معرفی کرد که بسیار برای من خاطره انگیز میباشد.
source
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید