راستی من میگم تو این دیگه چند اکانت نسازید چون اولا ای پیها ر وچک میکنه بعدشم متوجه میشند و زحمات همه حروم میشه چو ن از این به بعد سخت گیرانه تر رفتار میکنند
راستی من میگم تو این دیگه چند اکانت نسازید چون اولا ای پیها ر وچک میکنه بعدشم متوجه میشند و زحمات همه حروم میشه چو ن از این به بعد سخت گیرانه تر رفتار میکنند
اره اونا اول بازیکن های کشورهای اسیای غربی و ایتالیا و ... رو واسه مولتی اکانت بودن چک میکنن
چون میدونن بازیکنان این کشورها موقع ثبت نام اصلآ اون عبارت "هر بازیکن در هر سرور فقط یک اکانت میتونه داشته باشه" رو نیمیبینن و ممکنه چند اکانت درست کنن![]()
آقا چه جوری میشه یکی رو تو سرور 1 ادب کرد
آقایون من گفتم نماینده کمیته امدادم نه بانک ملی
چه جوری دلشون میاد از کمیته امداد غارت کنند
به هر حال خواست خدا در این بود که دست خالی برگردند
دوستان با دادن صدقه پیروزی خود را تضمین کنید
دهکده saeid.taut سرور 1و 2 و 3
نماینده کمیته امداد
دوست من به اين ادرس بريد و روي هر خانه اي كه ميخوايد كليك كنيد و بعد ببينيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان دیگه نمیخوان لینک فعال سازیشونو بفرستن؟
الان 7 تا لینک دارم
سرور 4 اینترنشنال ؛ برای اولین بار روش ورژن 3.5 نصب شده .
خوبیش اینه که خوب امکانات جدیدتری داره . و بدیش هم لابد باگ درش هست !
دوستان اگه من دوتا اکانت داشته باشم توی یک سروربعدش توی تنظیمات اکانت هرکدومشون کامپیوتر مشترک روبزنم بازم مچم رومیگیرن یانه؟؟؟!!!!!!!!!
ببین ؛ اینا یه سیاستی دارن !دوستان اگه من دوتا اکانت داشته باشم توی یک سروربعدش توی تنظیمات اکانت هرکدومشون کامپیوتر مشترک روبزنم بازم مچم رومیگیرن یانه؟؟؟!!!!!!!!!
ممکنه ببینند یک نفر 2 تا اکانت داره و بهش مشکوک باشن ؛ تا مدتی کاری باهاش نداشته باشن .
یادت نره توی هر کدوم از سرور ها دستهایی بالای دست هست . نفرات اول سرور همیشه با تقلب اول هستن ؛ شک نکن !
همشون هم با مولتی هانتر ها دستشون تو یه کاسه هست .
تا یه موقعی که ببینن خطری برای افراد بالا پیش نمیاری زیاد کاریت ندارن . البته تا زمانی که زیاد بهت مشکوک نشده باشن و پا رو دمشون نزاشته باشی .
اواخر سرور یهو دیدی بنت کردن !
اینکار ر ونکنید چون اولا متوجه میشوند و فایده نداره بن میشوید چون ای پی کامپیوترتون ر وثبت میکنند و ای پی اکانت تون بعدشم تمام تیمهای موفق فقط با یه ایدی کار کردند یعنی نفری یه ایدی داشتند بقیش مسخره بازیه و کسی به جائی نمیرسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)