تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 241 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

يك خبر خوب ديگه يكي ديگر از دوستان به نام Alastoor تونسته كرك spyhunter3 رو پيدا كنه. كرك رو از اين آدرس دريافت كنيد و آن را در پوشه اي كه spyhunter3 نصب است كپي كنيد. حالا مي توانيد ويروسهايي كه spyhunter3 پيدا مي كند را پاك كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

سلام. دوستان من این مشکل رو توی اورزانس سیستم های الوده هم مطرح کردم اما جواب نگرفتم. میشه کمکم کنید؟ مشکلم با این ویروس ufi iraniyan hacker boys هستش. تصیویری از گروهشون رو بک گراند همه ی درایوهام کرده و یه مشکل دیگه هم که بیش اومده اینه که وقتی از داخل یه نرم افزار مثلا مدیا پلیر می خوام browse انجام بدم بجای اینکه توینجره ی open لیست همه ی پوشه های موجود رو نشون بده فقط دو سه تا رو نشون میده.
    لطفا کمکم کنین. مدت هاست دارم دنبالش میگردم.
    پيرو فرمايش shahedi عزيز كه ازم خواستن مشخصات بيشتري از اين ويروس بدم، اطلاعات و تصاوير زير رو تقديم حضور مي كنم. ---------------------------------------------------

سه تصوير زير رو كه مربوط به خرابكاري هاي اين ويروس هست رو مشاهده بفرمائيد.
    همونطور كه در تصوير اول كه كادر open مربوط به مديا پلير براي درايو E سيستمم هستش ميبينيد، فقط يكي از پوشه هاي موجود در اين درايو نشون داده شده. در حاليكه اگه تصوير دوم رو ملاحظه بفرمائيد ميبينيد كه محتويات اين درايو شامل پوشه هاي زيادي هستش. اگه من در اين درايو پوشه ي جديدي ايجاد كنم اون رو هم نمايش خواهد داد. اما مابقي پوشه ها رو نمايش نميده.
    يكي ديگه از خرابكاري هاي اين ويروس تصوير سوم هستش كه همونطور كه مي بينيد در بعضي درايوهام مثل همين درايو اومده در تصوير، اسم همه ي پوشه ها رو به اعداد 4 رقمي تغيير داده.
    بك گروند رو هم كه مشاهده مي فرمائيد كه در تمام درايوهام به آرم گروه تغيير كرده. راستي اين ويروس فقط در مورد پوشه ها خرابكاري هايي رو انجام داده و فايل هام هيچ مشكلي ندارند.

در ضمن براي مدتي نام درايو c سيستمم به 21 تغيير كرده بود كه بعد از فرمت درايو C و تعويض ويندوز درست شد. همچنين وقتي هر كدوم از درايوهام رو فرمت مي كنم تصوير از بك گروند برداشته ميشه. ببينم اصلا ممكنه تعويض ويندوزم باعث شده باشه كه ريشه ي ويروس سوزونده!! شده باشه؟
    فعلا همين تعداد ايراد رو متوجه شدم. اگه متوجه نكته ي ديگه اي شدم به حضور مي رسونم.
    Last edited by samaram; 29-05-2008 at 19:54.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

پيرو فرمايش shahedi عزيز كه ازم خواستن مشخصات بيشتري از اين ويروس بدم، اطلاعات و تصاوير زير رو تقديم حضور مي كنم. ---------------------------------------------------

سه تصوير زير رو كه مربوط به خرابكاري هاي اين ويروس هست رو مشاهده بفرمائيد.
    همونطور كه در تصوير اول كه كادر open مربوط به مديا پلير براي درايو E سيستمم هستش ميبينيد، فقط يكي از پوشه هاي موجود در اين درايو نشون داده شده. در حاليكه اگه تصوير دوم رو ملاحظه بفرمائيد ميبينيد كه محتويات اين درايو شامل پوشه هاي زيادي هستش. اگه من در اين درايو پوشه ي جديدي ايجاد كنم اون رو هم نمايش خواهد داد. اما مابقي پوشه ها رو نمايش نميده.
    يكي ديگه از خرابكاري هاي اين ويروس تصوير سوم هستش كه همونطور كه مي بينيد در بعضي درايوهام مثل همين درايو اومده در تصوير، اسم همه ي پوشه ها رو به اعداد 4 رقمي تغيير داده.
    بك گروند رو هم كه مشاهده مي فرمائيد كه در تمام درايوهام به آرم گروه تغيير كرده. راستي اين ويروس فقط در مورد پوشه ها خرابكاري هايي رو انجام داده و فايل هام هيچ مشكلي ندارند.

در ضمن براي مدتي نام درايو c سيستمم به 21 تغيير كرده بود كه بعد از فرمت درايو C و تعويض ويندوز درست شد. همچنين وقتي هر كدوم از درايوهام رو فرمت مي كنم تصوير از بك گروند برداشته ميشه. ببينم اصلا ممكنه تعويض ويندوزم باعث شده باشه كه ريشه ي ويروس سوزونده!! شده باشه؟
    فعلا همين تعداد ايراد رو متوجه شدم. اگه متوجه نكته ي ديگه اي شدم به حضور مي رسونم.
    سلام دوست خوبم

این طوری که نمی شه چیزی فهمید . باید دید توی داریوهاتون چه چیزهایی یا چه فایلهایی به صورت مخفی یا سیستمی هستند .

شما فایلهای مخفی و سیستمی ( سوپر هایدن ) درایو هاتون را قابل روئیت کنید و ببینید چه فایلهایی توی درایو هاتون به صورت مخفی یا سیستمی در اومدن .

یه عکس در همون حالت ( حالتی که فایلهای سیستمی دیده می شن ) از درایو هاتون ( یکی از درایو ها به همراه درایو c ) بگیرید و بزارید همین جا .

موفق باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه samaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آنجا که دلم خوش به هوایش باشد

پيش فرض

سلام دوست خوبم

این طوری که نمی شه چیزی فهمید . باید دید توی داریوهاتون چه چیزهایی یا چه فایلهایی به صورت مخفی یا سیستمی هستند .

شما فایلهای مخفی و سیستمی ( سوپر هایدن ) درایو هاتون را قابل روئیت کنید و ببینید چه فایلهایی توی درایو هاتون به صورت مخفی یا سیستمی در اومدن .

یه عکس در همون حالت ( حالتی که فایلهای سیستمی دیده می شن ) از درایو هاتون ( یکی از درایو ها به همراه درایو c ) بگیرید و بزارید همین جا .

موفق باشی .
    درسته. چشم. اينم دو تا تصوير كه يكيش محتويات همون درايو E هستش كه توي پست قبلي گذاشتم. يكيشم محتويات درايو c. ظاهرا فايل ويروسي بايد همون dd_ باشه. چون توي اون فايل دسك تاپ توي قسمت آدرس تصوير، آدرس اون فايل اومده. راستي يادآوري مي كنم كه يه بار ويندوز عوض كردم.اما فقط همون c رو فرمت كردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

درسته. چشم. اينم دو تا تصوير كه يكيش محتويات همون درايو E هستش كه توي پست قبلي گذاشتم. يكيشم محتويات درايو c. ظاهرا فايل ويروسي بايد همون dd_ باشه. چون توي اون فايل دسك تاپ توي قسمت آدرس تصوير، آدرس اون فايل اومده. راستي يادآوري مي كنم كه يه بار ويندوز عوض كردم.اما فقط همون c رو فرمت كردم.

سلام دوست خوبم

در مورد تصویری که داخل پس زمینه قرار گرفته باید فایل Desktop را باز کنید ( همون فایلی که به شکل نوت پد هست و داخل درایو E قرار گرفته ) و مسیر تصویری که داخل اون داده شده را پاک کنید .
    بعد از این کار فایل نوت پد را سیو کنید . برای این کار به منوی file برید و گزینه save را بزنید .
    به اون مسیر که گفته شده برید و ببینید عکس اونجا هست .

تنها فایل مشکوک هم همون dd_ هستش .

فایل زیر را هم دانلود کنید و بعد اجرا کنید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممکنه کمی طول بکشه پس باید منتظر بمونید تا کارش را انجام بده .

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام مهدی جان واقعا از زحمتی که کشیدی ممنون خیلی خیلی بدردم خورد و استفاده کردم امیدوارم که بازم ادامه بدی که ما بتونیم از اطلاعات ارزشمندت استفاده کنیم
    یه سئوال هم ازت داشتم من تا حالا از آنتی ویروسهای زیادی از جمله کسپر اسکای - بید تفندر - مک آفی - نود32- سمانتیک کورپریت و چند نمونه دیگر استفاده کردم و الان هم از سمانتیک اند پو ینت استفاده می کنم ولی یه جورایی از هیچ کدومشون اون طور که بایدو شاید راضی نیستم می خواستم بدونم که شما جه آنتی ویروسی رو معرفی می کنید و چرا؟ بازم از زحمات بی دریغت صمیمانه تشکر می کنم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام مهدی جان واقعا از زحمتی که کشیدی ممنون خیلی خیلی بدردم خورد و استفاده کردم امیدوارم که بازم ادامه بدی که ما بتونیم از اطلاعات ارزشمندت استفاده کنیم
    یه سئوال هم ازت داشتم من تا حالا از آنتی ویروسهای زیادی از جمله کسپر اسکای - بید تفندر - مک آفی - نود32- سمانتیک کورپریت و چند نمونه دیگر استفاده کردم و الان هم از سمانتیک اند پو ینت استفاده می کنم ولی یه جورایی از هیچ کدومشون اون طور که بایدو شاید راضی نیستم می خواستم بدونم که شما جه آنتی ویروسی رو معرفی می کنید و چرا؟ بازم از زحمات بی دریغت صمیمانه تشکر می کنم .
    سلام دوست خوبم

خوهش می کنم . شما لطف دارید .

راستش هر کدوم از انتی ویروسها توی از بین بردن بعضی ویروسها قدرت خوبی دارند .
    اما من سه انتی ویروس نود32 و کسپراسکای و بیدیفندر را بیشتر قبول دارم . چون اکثر ویروسها را به راحتی از پا در میارن .
    از بین این سه انتی ویروس که معرفی کردم خودم کسپر اسکای را خیلی قبول دارم . اما واقعا هر سه جز بهترین ها هستند .
    سیمانتک انتی ویروس خوبی هستش اما متاسفانه خیلی سنگین هستش و سرعت سیستم را پایین می یاره .
    من خودم به شخصه کسپر اسکای را معرفی می کنم .

موفق باشی .

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا قربون دستت این ادرس تو کجا دنبال کنم.
    کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE این برام خیلی اشناست ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کجاست!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا قربون دستت این ادرس تو کجا دنبال کنم.
    کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE این برام خیلی اشناست ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کجاست!!
    سلام دوست خوبم

خوب این ادرس را باید توی رجیستری جستجو کنید .

توی run بنویسید regedit

فکر کنم منظورتون همین بود .

موفق باشید .

آخر فروم باز hamed s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تبریز قبلی-قشم فعلی

پيش فرض

دوست من چند وقت پیش من افیس 2007 را داشتم با اینکه از طریق خود مایکروسافت اپدیتشم کرده بودم یک ویروس یا نمیدونم چی بهش چسبیده بود هم سرعت سیستمو پایین میاورد هم سرعت کار با اونو (البته اناینستال هم نمیشد) من هر جور باهاش ور رفتم نتونستم درستش کنم تا بلاخره ویندوز عوض کردم و حالا از ترسم از پرتابل اون استفاده میکنم ایا برای اون مشکل راحی هست چون هیچ انتی ویروسی هم نمیشناختش البته اینم بگم که به نظر من grooveو onenot میچسبید

با تشکر از اساتید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •