تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 53 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 526

نام تاپيک: سوالات مرتبط با انواع "Video Player" (برنامه های پخش)

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من به يه مشكل خيلي عجيب بر خوردم تو پخش زيرنويس . من زيرنويس فيلم the pursuit of happiness رو از لينك زير دانلود كردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه نمايش داده نمي شه . اصلا انگا اد نميشه . روي هيچ فيلم ديگه اي هم اد نميشه ( بره اينكه نگيد مشكل از فيلمه ) كلا انگار هيچي نداره . با نرم افزارهاي زيرنويس چون كار نمي كنم امتحان نكردم ولي تو نرم افزار avi add x subs هيچي نشون داده نميشه . با km اجرا مي كنم . اصلا تو قسمت subtitle گزينه edit نمياد و گزينه add هست . يعني اد نميشه . راهنمايي كنيد لطفا . مرسي از كمكتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام
    یک فیلم که بر روی DVD هستش وقتی که داخل DVD-Rom می ذارم اتوپلی نمی شه با هر نرم افزاری هم که اجراش می کنم به ترتیب شروع می کنه VTS_01_ ها رو اجرا می کنه که در نتیجه فیلم تیکه تیکه(6 قسمت) اجرا می شه و از زیر نویس و منوی اول فیلم هم خبری نیستش!
    حتی فیلم رو روی سیستم هم کپی کردم ولی بازم جواب نداد.
    چه کار کنم؟
    اگر یک راهی هم پیشنهاد دارین واسه هماهنگ کردن زیرنویس با تیکه فیلمها هم بگین، که بهتر از هیچی.
    موندم تو خماری این فیلم!

ویندوز هم 7 هستش.دستگاه دیگه ای ندارم انتحانش کنم ولی دوستم توی DVD-player فیلم رو بدون مشکل اجرا کرده بود.

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام سلام ...

با خوندن تاپیک جسته و گریخته به یه چیزایی رسیدم، اما اگه میشه یه جمع بندی بکنین! : دی

چند تا سوال داشتم در مورد رایت فیلم + زیرنویس اون برای پخش در Dvd Player

اول رایت روی CD :
    فیلم هام عمدتاً با دو فرمت mkv و avi هستن ... واسه هر کدوم چه راهی سریع تر و بهتره که فیلم 700 مگی و زیرنویسش روی سی دی جا بشن و تو پلیر هم درست نمایش داده بشن؟! این رو در مورد هر دو نوع زیرنویس srt و idx/sub توضیح بدین لطفاً ...
    آیا هم‌نام کردن فایل و زیرنویس و Data رایت کردن اون ها در یک فولدر برای پخش در پلیر کافیه؟!

بعد رایت روی DVD :
    همون فرمت‌های بالا رو بخوام رو DVD بزنم که تو پلیر هم نشون داده بشه، حتماً باید به Vob کانورتشون کنم؟! با چه ابزاری تبدیل و رایت کنم سریع تره؟!‌ زیرنویس رو چه جوری بذارم تنگش؟!
    و اینکه چند تا فیلم با این فرمت رو در کنار هم با فرمت Vob رایت کنم، مشکلی با زیرنویس پیش نمیاد؟!

پ.ن: در مورد عجق وجق بودن زیرنویس!! تو انجمن ابزاری رو گرفتم با نام UTF 8 Creator که زیرنویس ها رو می انداختیم توش و نسخه ی درستش رو تحویل می گرفتیم ...
    می خوام ببینم واسه اینکه مطمئن باشیم که زیرنویس رایت شده از این مشکلا نداره، اشکالی داره همه‌ی زیرنویسای فارسی رو قبل از رایت با این ابزار تبدیل کنیم؟!
    عذر می‌خوام از این‌که پستمو تکرار می‌کنم ...

ولی یعنی واقعاً هیشکی سوالامو نتونست جواب بده؟!
    انقدر سخته؟!

حـــــرفـه ای Alastoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام سلام ...

با خوندن تاپیک جسته و گریخته به یه چیزایی رسیدم، اما اگه میشه یه جمع بندی بکنین! : دی

چند تا سوال داشتم در مورد رایت فیلم + زیرنویس اون برای پخش در Dvd Player

اول رایت روی CD :
    فیلم هام عمدتاً با دو فرمت mkv و avi هستن ... واسه هر کدوم چه راهی سریع تر و بهتره که فیلم 700 مگی و زیرنویسش روی سی دی جا بشن و تو پلیر هم درست نمایش داده بشن؟! این رو در مورد هر دو نوع زیرنویس srt و idx/sub توضیح بدین لطفاً ...
    آیا هم‌نام کردن فایل و زیرنویس و Data رایت کردن اون ها در یک فولدر برای پخش در پلیر کافیه؟!

بعد رایت روی DVD :
    همون فرمت‌های بالا رو بخوام رو DVD بزنم که تو پلیر هم نشون داده بشه، حتماً باید به Vob کانورتشون کنم؟! با چه ابزاری تبدیل و رایت کنم سریع تره؟!‌ زیرنویس رو چه جوری بذارم تنگش؟!
    و اینکه چند تا فیلم با این فرمت رو در کنار هم با فرمت Vob رایت کنم، مشکلی با زیرنویس پیش نمیاد؟!

پ.ن: در مورد عجق وجق بودن زیرنویس!! تو انجمن ابزاری رو گرفتم با نام UTF 8 Creator که زیرنویس ها رو می انداختیم توش و نسخه ی درستش رو تحویل می گرفتیم ...
    می خوام ببینم واسه اینکه مطمئن باشیم که زیرنویس رایت شده از این مشکلا نداره، اشکالی داره همه‌ی زیرنویسای فارسی رو قبل از رایت با این ابزار تبدیل کنیم؟!
    سلام

برای نمایش فیلم در دی وی دی پلیرهای خانگی معمولی فرمت فیلم ها رو به XviD/DivX تبدیل کنید ( البته اگه صرفا مسئله پخش براتون مهمه و نمیخواید با فرمت DVD و به همراه امکانات جانبی اوون باشه )

برای تبدیل (MKV) به XviD/DivX از برنامه های مختلفی می تونید استفاده کنید نظیر

• TMPGEnc XPress
    • MediaCoder
    • Avidemux
    • AllToAVI
    • Total Video Converter
    • ImTOO MPEG Encoder
    • WinAvi Video Converter
    • VirtualDub
    • ...

هرکدووم مزایا و معایبی دارن . اکثرشون هم امکان تنظیم سایز خروجی دلخواه رو دارن . برنامه اول انتخاب خوبی هست که کار باهاش هم ساده است .

برای پخش صحیح زیرنویس در دی وی دی پلیر
    معمولا دی وی دی پلیرها از زیرنویس های srt‌ فارسی پشتیبانی نمیکنن . بعضی هم از sub/idx پشتیبانی نمیکنن ...
    در این مورد استفاده از برنامه ی Aviaddxsub برای مرج کردن زیرنویس به فیلم برای پخش در دی وی دی پلیر توصیه میشه
    ( زیرنویس هاردساب نمیشه و به فیلم نمی چسبه فقط مرج میشه و زمان خیلی کمی در حد یکی دو دقیقه این کار طول میکشه)
    چند تا تاپیک برای این برنامه توی همین انجمن هست که با جستجوی ساده پیدا میشه .

5. 3 کاربر از Alastoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. لطفاً یک جایگزین خوب برای km player بهم معرفی کنید.
    حتماً امکانات نمایش و ویرایش زیرنویس داشته باشه. (مثل km که میشه راحت عقب جلو کرد)

classic media player رو هم نگید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.من با km player نمیتونم زیر نویس فیلمها رو درست اجرا کنم.زیرنویس ها رو قاطی پاطی نشون میده.میشه راهنمایی کنید؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقاً قاطی پاطی بودنش چه جوریه؟!

حروف عجق وجقن؟! (مثل عبری می‌مونن؟! )

9. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقیقاً قاطی پاطی بودنش چه جوریه؟!

حروف عجق وجقن؟! (مثل عبری می‌مونن؟! )
    آره...شبیه مریخی هستش!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این فایل رو بگیر، اجراش کن، بعد فایل زیرنویست رو Drag کن و بنداز توی برنامه ... فایل سالم کنار فایل اصلی ایجاد میشه ...

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این فایل رو بگیر، اجراش کن، بعد فایل زیرنویست رو Drag کن و بنداز توی برنامه ... فایل سالم کنار فایل اصلی ایجاد میشه ...

کد:
    ممنون درست شد.ولی همین زیر نویس قبلا مشکل نداشت...شما نمیدونی مشکلش از کجا بود؟؟
    در ضمن با پاور دی وی دی وقتی اچ دی اجرا میکنم تصویر رو خراب نشون میده.مثل اینکه تراک داره یه همچین چیزی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •