خواهش می کنم دوست عزیز.. باور کن منم یادم رفته جریان چی بود!! ولتاژ تقسیم بر آمپر بود یا...
لطفا از اول توضیح بده ایشالا بتونیم کمکی بکنیم.
موف باشید
خواهش می کنم دوست عزیز.. باور کن منم یادم رفته جریان چی بود!! ولتاژ تقسیم بر آمپر بود یا...
لطفا از اول توضیح بده ایشالا بتونیم کمکی بکنیم.
موف باشید
سلام
من و داداشم یه ADSL داریم که مشترکا با هم استفاده می کنیم. بین یه pc با ویندوز xp و یه نوت بوک با ویندوز vista.
می خوایم با هم دیگه بازی کنیم.چکار باید بکنیم؟![]()
خب الان دقیقا می خواهید چیکار کنید ؟ می خواهید ADSL رو به اشتراک بذارید یا کلا اصلا می خواهید به هم وصل بشید ؟سلام
من و داداشم یه ADSL داریم که مشترکا با هم استفاده می کنیم. بین یه pc با ویندوز xp و یه نوت بوک با ویندوز vista.
می خوایم با هم دیگه بازی کنیم.چکار باید بکنیم؟
ADSL را مشترک داریم استفاده می کنیم.و الان می خوایم با هم به صورت شبکه بازی کنیم.
ip هر دو سیستم رو بذاری رو اتوماتیک
هم دیگ رو میشناسن
واسه یه یری از بازیها باید فایر وال رو هم خاموش کنی
سلام دوستان
من دوتا سیستم دارم اولی xp که باusb به adsl وصله دومی vista64که با lan به اولی وصله
در این دوتا fileها رو میتونم share کنم ولی اینترنتو نمی تونم از xp به vista برسونم
این مقالاتو هم خوندم چیزی پیدا نکردم
مرسی از کمکتون
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان در ویستا در قسمت Network Connections نشون میده که به اینترنت وصل شدم اما در عمل نه
یعنی با ie وmozillaامتحان کردم وارد هیچ سایتی نمیشه مثل اینکه کانکت نباشم
فایروال روی هردو سیستم خاموشه
عکس قسمتNetwork Connections در ویستاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم مرسی از راحنمایی هاتون
مرسی aQoa
با راحنماییتون من تونستم ویستامو به اینترنت وصل کنم ولی در عمل نه
یعنی در ویستا در قسمت Network Connections نشون میده من به شبکه واینترنت وصلم مثل این عکس در ویستامهولی هم با IE و mozilla امتحان کردم وارد اینترنت نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی هردو سیستم فایروال خاموشه
حالا باید چیکار کنم؟
ممنون که جواب دادید میشه در مورد گذاشتن روی اتوماتیک بیشتر توضیح بدید؟![]()
شما هنگامی که تو اون قسمت میخواهید ای پی رو به صورت دستی وارد کنید یه گزینه داره که با زدن تیک اون ای پی دستی خاموش میشه و ویندوز خودش ایپی میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)