ممنونم امیر جون !!!
راستش اینطور که معلومه قرار شده 206 و روآ و 405 رو بیخیال بشیم و بزنیم توکار پرشیا صفر کیلومتر !!!
به این ترتیب که یه 11 میلیون رو نقد میدیم ایران خودرو و بقیه رو هم اقساط
البته امیدوارم بشه با این روش ماشین خرید !!!![]()
ممنونم امیر جون !!!
راستش اینطور که معلومه قرار شده 206 و روآ و 405 رو بیخیال بشیم و بزنیم توکار پرشیا صفر کیلومتر !!!
به این ترتیب که یه 11 میلیون رو نقد میدیم ایران خودرو و بقیه رو هم اقساط
البته امیدوارم بشه با این روش ماشین خرید !!!![]()
نمی دونم چرا همه گیر دادن به طراحی تندر !!نمیدونم منظور شما از تو دست بودن چیه ولی من با 405 تا190 تا هم رفتم هیچ مشکلی از نظر تعادل نداره از ریو و تندر هم خیلی بهتره مخصوصا جلوبندیش این تندر هم که خیلی پرته مخصوصا این تیپش منو کشته خیلی ضایس از نظر جاداری 405 از همشون جادارتره ریو سقفش خیلی کوتاهه
اصلا به فکر ایمنی و راحتی و به روز بودن و بقیه چیزا نیستن !!
حالا تو قیافه 405 چی دیدید من نمی دونم ,طراحی دهه 80 !!
پرشیا که نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه !!
یه سمند سال بگیر که از نظر امکانات چیزی کم نداره.
مدل 85 تیپ 2 فوق العاده تمیز و بدون رنگ و خش و سالم حدود 12 میلیون
قضیه داره پیچیده میشه !!!
لازمه تا قبل از گیج شدن یه تاپیک دیگه بزنم !!!!![]()
این حرف رو من قبول دارم و تایید میکنم حالا نمیگم ROA ماشین خوبیه یا بدیه ولی در کل ماشین صفر که تو دست خود ادم ابندی بشه یه چیز دیگست از همه نظر همون گارانتی که داره ارزشش رو چند برابر میکنه مخصوصا اگه سمند باشه که کارت طلائی داشته باشه دیگه نور علا نوره روغنش رو هم خودشون برات عوض میکنن تو 1 سال 3 سال هم که گارانتی داره . 206 هم ماشین خوبیه ولی اگه خواستی دست دوم بخری خیلی دقت کن از کسی بخر که بدونی با ماشین چجوری تا کرده مطمئن باش کسی که 206 داشته باهاش همه جور ژانگولر بازی در اورده کمتر کسیه که ماشین رو سالم و تمیز نگه داره اون هم 206 .
سلام به همگی !!!
نظر به اینکه تو تاپیک (( کسی درباره پژو روآ چیزی میدونه )) نظرم حسابی از این خودرو برگشت و همینطور طی صحبتهایی با خونواده و ستاد فرماندهی !!!!قرار شده یه خورده بودجه خرید خودرو بالاتر بره و به حدود 14 تومن برسه میخواستم از شما عزیزان که تو کار ماشین معلوماتی دارید بپرسم که با این بودجه چی میشه خرید که بهترین باشه ؟؟؟
خودم نظرم رو پرشیاست !!! ولی برخی میگن سمند سال بخر یا بزن تو کار سمند ال ایکس و یا مثلا 405 بهتره !!!
شما نظرتون چیه ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید !!![]()
کاملا تایید میشه پرشیا رو که ولش کن همون 405 هستش فقط بخاطر شکل ظاهرش چند میلیون گرون تره سمند خیلی بهتره . جدا پرشیا کجاش با 405 فرق داره از نظر فنی همش همونه فقط حالا یکم قیافه داره.
من اگه خودم بودم پرشیا نمیخریدم چون به قیمتش واقعا نمی ارزه به نظر من بهترین انتخاب سمند Lx سال اون هم رنگ سفیدش هست 1 سال کارت طلائی و 3 سال گارانتی هم داره که واقعا عالیه .
پیشنهاد من که همینه و بس البته در حال حاضر از 14 میلیون یکم بیشتره تک گانه سوزش 15.300 و دوگانه سوزش 15.700 هستش.
من سمند lx سال رو پیشنهاد می کنم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)