تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 306 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

باسلام
    من نسخه avira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو دانلود کردم بعد وقتی می خوام آپدیت کنم این پیغام رو می ده

در ضمن کی هم دادم در پست های قبلی راهنماییم کردند که باید برنامه رو پاک کنم وبعد با استفاده از برنامه ccleaner فایل های اضافی رو پاک کنم بعد دوباره برنامه رو نصب کنم این کار رو کردم ولی عملی نشد
    لطفا راهنماییم کنید
    Last edited by استقلال قهرمان; 12-12-2008 at 18:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا نام فایل آپدیت رو که دانلود کردید را تغییر دادید ؟

شما هنگام استفاده از فایل آپدیت ، نباید آنلاین باشید

در ضمن برای استفاده از فایلهای آپدیت ، نیازی به اکستراکت کردن نیست و باید فایل آپدیت را به آویرا معرفی کنید

فایل آپدیت بنام ivdf_fusebundle_nt_en.zip نامگذاری شده

( zip. پسوند فایله که در ویندوز پس از نصب برنامه winzip معمولا نشان داده نمیشه )
    ورژن 8.0.1.326 هست .
    نام فایل دانلودی رو تغییر نام ندادم .نام فایل ivdf_fusebundle_nt_en هست . فقط از بیان اینکه گفتم روی فایل کلیک می کنم این بود که آیا شما هم که فایل رو دانلود کردید همین پیغام رو میده وقتی روی فایل zip شده کلیک می کنید یا فایل بدون error باز میشه ؟؟؟؟
    من از آدرس زیر دانلود کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میشه دقیق تر بگید چیکار کنم؟
    میشه شما هم امتحان کنید ببنید فایل دانلودی شما هم وقتی روش کلیک می کنید این پیغام رو میده
    can not open file: it does not apper to be a valid

یا اینکه مانند فایل های زیپ شده راحت باز میشه؟
    ممنون.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باسلام
    من نسخه avira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو دانلود کردم بعد وقتی می خوام آپدیت کنم این پیغام رو می ده

در ضمن کی هم دادم در پست های قبلی راهنماییم کردند که باید برنامه رو پاک کنم وبعد با استفاده از برنامه ccleaner فایل های اضافی رو پاک کنم بعد دوباره برنامه رو نصب کنم این کار رو کردم ولی عملی نشد
    لطفا راهنماییم کنید
    شما از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟
    ورژن 8.0.1.326 هست .
    نام فایل دانلودی رو تغییر نام ندادم .نام فایل ivdf_fusebundle_nt_en هست . فقط از بیان اینکه گفتم روی فایل کلیک می کنم این بود که آیا شما هم که فایل رو دانلود کردید همین پیغام رو میده وقتی روی فایل zip شده کلیک می کنید یا فایل بدون error باز میشه ؟؟؟؟
    من از آدرس زیر دانلود کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه دقیق تر بگید چیکار کنم؟
    میشه شما هم امتحان کنید ببنید فایل دانلودی شما هم وقتی روش کلیک می کنید این پیغام رو میده
    can not open file: it does not apper to be a valid

یا اینکه مانند فایل های زیپ شده راحت باز میشه؟
    ممنون.
    نه من حتی اگر بخوام ، فایلهای آپدیت دانلود شده رو باز کنم ، اروری نمیده و به راحتی اکستراکت میشه

شما برنامه WinZip رو بر روی سیستم خود نصب کردید ؟

البته آن اروری که آویرا هنگام آپدیت دستی به شما میده مبنی بر خراب بودن فایل مزبور هستش

اما چرا پس از دوبار دانلود اینگونه میشود !!! .... دانلودمنجر شما چیست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من با DAP دانلود کردم با چون با دایلاپ بود تو چند نوبت ( در عرض 2 الی 3 ساعت ) دانلود کردم . یعنی اینکه چند بار در حین دانلود دیسکانکت شدم باعث خرابی فایل ها شده؟ خاصیت رزیوم داشت فایل دانلودی .
    بله من برنامه WINZIP و WinRaR رو کامپیوترم نصب هست .
    تو یک پستی دیدم نوشته بود اگه در مسیر D:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\FAILSAFE\ فایل هایی که موجود هست رو زیپ نکنیم با همین پیغامی که من مواجه میشم روبرو میشیم . یعنی از این میتونه باشه؟ ( من زیپ کردم فایل ها رو با همون نامی که گفته شده بود )
    Last edited by new_boys333; 12-12-2008 at 22:26.

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

شما از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟
    نه من از برنامه دیگری استفاده نمی کنم
    در ضمن ویندوز من
    Microsoft Windows xp
    professional N
    Version 2002
    Service Pack 2

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من با DAP دانلود کردم با چون با دایلاپ بود تو چند نوبت ( در عرض 2 الی 3 ساعت ) دانلود کردم . یعنی اینکه چند بار در حین دانلود دیسکانکت شدم باعث خرابی فایل ها شده؟ خاصیت رزیوم داشت فایل دانلودی .
    بله من برنامه WINZIP و WinRaR رو کامپیوترم نصب هست .
    تو یک پستی دیدم نوشته بود اگه در مسیر D:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\FAILSAFE\ فایل هایی که موجود هست رو زیپ نکنیم با همین پیغامی که من مواجه میشم روبرو میشیم . یعنی از این میتونه باشه؟ ( من زیپ کردم فایل ها رو با همون نامی که گفته شده بود )
    شما وارد تنظیمات فولدر آپشن ویندوز شده و تیک گزینه زیر را بردارید

حال ببینید فایل آپدیت شما چه نام و پسوندی دارد ( پس از مشاهده آن ، تنظیمات را به حالت اول برگردانید )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه من از برنامه دیگری استفاده نمی کنم
    در ضمن ویندوز من
    Microsoft Windows xp
    professional N
    Version 2002
    Service Pack 2
    دوست عزیز عدم آپدیت آویرا ، حتی پس از نصب مجدد آن دلایل زیر را می تواند داشته باشد

شما ابتدا تاریخ سیستم را چک کنید که کاملا دقیق باشد

سپس چک کنید که حداقل باید 100 مگ فضای خالی در درایو C و درایو نصب آویرا داشته باشید

چک کنید که پوشه های زیر در سیستم شما آسیب ندیده و وجود دارند

c:\windows\temp

c:\documents and settings\your user\local settings\temp

Key خود را عوض کنید

برای اینکه مطمئن شوید مشکل بدلیل ویروس نیست ، فایل آپدیت را دانلود کرده و آویرا را دستی به روز کنید ، سپس کل سیستم را اسکن کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما وارد تنظیمات فولدر آپشن ویندوز شده و تیک گزینه زیر را بردارید

حال ببینید فایل آپدیت شما چه نام و پسوندی دارد ( پس از مشاهده آن ، تنظیمات را به حالت اول برگردانید )
    دوست عزیز
    من تو پست های قبلیم هم عنوان کردم که اسم فایلی ( آپدیتی ) که دانلود کردم ivdf_fusebundle_nt_en و پسوندش هم zip هست . من گزینه hide extension رو تیکشو برداشتم و همیشه پسوند فایل ها نشون داده میشه .

یک سوال : امکان داره چون در عرض 3 ساعت (با اینترنت دایلاپ) این فایل رو دانلود کردم با چندین بار دیسکانکت شدن فایل خراب شده باشه؟ ؟( فایل قابلیت رزیوم داشت و حجمش هم همونی بود که در هنگام دانلود نشون داده شده بود )
    Last edited by new_boys333; 15-12-2008 at 11:29.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

لطفا پست اول گزينه زير ويرايش شود :

آپدیت دستی آویرا ( و جمع آوری آپدیت ها )

براي نسخه هاي جديد تنها كافي است وارد شاخه نصب برنامه در پروگرام فايل شد و كل محتويات پوشه FAILSAFE را كپي كرده و بعد يك فايل zip تحت اين عنوان ساخته شود : ivdf_fusebundle_nt_en اين ميشود فايل آپديت آنتي ويروس تا همان روز(اگر آنتي ويروس به روز باشد) براي استفاده هم كافيست گزينه آپديت دستي آنتي ويروس را بزنيد و آدرس اين فايل زيپ را بهش بدهيد.

-----------------
    روش قبلي براي نسخه هاي جديد جواب نميدهد(براي من كه اينطور بود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و خسته نباشید.ابتدا یک سوالی میپرسم .ولی جاش تو این تاپیک نیست(شرمنده)
    من بعد از نصب antivirus macafee فهمیدم که برای اپدیتش باید یک فایل 92 lمگی دانلود کنم بیخیالش شدم .اناینستال کردم(راه دیگری برای اپدیت غیر این را نیست)
    حالا بعد دو هفته avira antivir personal edition classicکه سیدی ایویرا اشتم نصب کردم.فایل rescue_update.zip(18مگ)دانلود کردم وقتی اپدیت manualرا میزنم ارورمیدهد؟چی کار کنم؟(ببخشید)خیلی سوال کردم.
    من فایل 19مگی را هم دانلود کردم باز همان error را میدهد.....(دقیقا مثلnew boy333(
    البته لیسنس کی من تموم شده تو سایتهایی هم گفتید رفتم لیسنس برای avira personal clasic نیافتم.
    Last edited by sm6m10; 16-12-2008 at 09:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •