با سلام خدمت همه دوستان
همون طور که8 تاتار گفت دانشگاه تو این روزا بد جوری امونمونو بریده بخصوص من که میخوام رشتمو از کامپیوتر به It
فناوری اطلاعات تغییر بدم و سرم خیلی شلوغ شده
با سلام خدمت همه دوستان
همون طور که8 تاتار گفت دانشگاه تو این روزا بد جوری امونمونو بریده بخصوص من که میخوام رشتمو از کامپیوتر به It
فناوری اطلاعات تغییر بدم و سرم خیلی شلوغ شده
خوبه ما که هنوز دانشگاه نرفتیم راحت ایم اما باید برای کنکور بخونیم
راستی من می خوام Ie8 رو بدون هیچ برنامه ی نصب کنم
Last edited by ha2006; 17-09-2008 at 21:32.
سلام دوستان عزیزم . من برای تغییر آیکون به پوشه i386 رفتم ولی فایل shell.exe ندیدم که بخوام آیکون ها رو تغییر بدم. لطفا" در این مورد بیشتر توضیح بدید. آموزش تاتار دوست عزیزمون هم خوندم ولی این فایل رو پیدا نکردم . کسی هست بیشتر راهنمایی کنه. ممنون میشم. منتظرم... یادتون نره .
دوست عزیز بهتره اسم _shell32.dl رو سرچ کنی و با WinRAR بازش کنی
درسته،پسوند shell به صورت dll هست نه exe.
با سلام خدمت همگي واقعا معذرت ميخوام بابت دير سر زدن از اين به بعدهستم![]()
با سلام
آقا حسين بالاخره به حرف من رسيدي![]()
دوست عزيز با برنامه Ultra iso ميتوني فايل ها رو مخفي كني به صورت super hidden البته مال سي دي mrt رو با برنامه iso buster مي تونيد در بياريد![]()
چند تا سوال دارم ::
1- برای دست کاری فایلهای ویندوز من از سی دی یه ایمیج با فرمت iso گرفتم بعد اون فایل هایی رو که میخاستم با restorator تغییر دادم و وقتی میخام اون فایلها رو با برنامه ultra iso به ایمیج اضافه کنم حجم ایمیج حدود 1.5 گیگ میشه مشکل از کجاست ؟؟
2- برای اضافه کردن تم دلخواهم باید چیکار کنم ؟؟
3- من sp3 رو دارم دستکاری میکنم و میخام به جای sp3 همه جا sp4 همه جا sp4 باشه کدوم فایلها رو باید تغییر بدم؟
4- تو اتوران ویندوز چند تا برنامه برای نصب بعد از نصب ویندوز گذاشته شده چطور میتونم برنامه های دلخواهم را به این قسمت اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
ماشالا
1-خوب بهتر ایمیج نگیری کپی کنی اما اگه کپی نشد سی دی رو با Nlite انتخاب کن خودش کپی میکنه
2- می تونی از nlite استفاده کنی که خیلی راحتر (البته بدون برنامه ی Nlite هم میشه که تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه )
3-ميري يه فايل به اسم _sysdm.cp را پيدا مي کني و استخراج ميکني.با استفاده از restorator بازش مي کني
در قسمت bitmap تصاوير را اضافه يا به دلخواه تغيير ميدي.در قسمت dialog و string ميتوني متن ها و نوشته ها را تغيي بدي.در قسمت icon هم ميتوني آيکون ها را تغيير بدي (نوشته شده به وسیله یه تاتار عزیز)
4- نمیدونم اما فکر منم باید به اتوران برای خودت درست کنی !!
![]()
آرمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)