این آموزش بیشتر تو بازی کردن و بازی دیدن نمود داره اتود و معما و ...جایگاه بعدی رو دارن تحلیل بازی خیلی مهمه فریتز که دارین کافیه بازی کنید با تحلیلش همون رو ببینید خیلی به دیدتون کمک می کنه بعد هم بیاین آنلاین با هم بازی کنیم![]()
این آموزش بیشتر تو بازی کردن و بازی دیدن نمود داره اتود و معما و ...جایگاه بعدی رو دارن تحلیل بازی خیلی مهمه فریتز که دارین کافیه بازی کنید با تحلیلش همون رو ببینید خیلی به دیدتون کمک می کنه بعد هم بیاین آنلاین با هم بازی کنیم![]()
درسته دوستان میتونه این جور نکات مفید باشه ولی اینکه یک سری حرکت خاصی رو تو هر بازی انجام بدیم واسه مات کردن چون رو چند نفر جواب داده اشتباهه شما باید به حرکات طرف مقابلت هم نگاه کنی نه اینکه ترفند واسه غافلگیری سریع بخای تا مات شه اینکه ارزشی نداره..
من یه چیزیو تو این تاپیک یاد گرفتم اونم اینه که گاهی وقتا باید از وزیر واسه مات کردن گذشت کرد
ممنون![]()
کسی کتاب مایز لیسو داره از داخلش برامون چند تا نکته بنویسه
یکی که خیلی وارد بود به من گفت حتما مایز لیس رو بخرم بخونم ولی هیچ جا گیرم نیومده هیئت شطرنج شهرمون هم رفتم گفت اصلا چاپ نداشته
توی اینترنتم که گشتم جایی ندیدم فقط واسه فروش بود که اونم هزارتا مکافات داره
یکی چند نکته ازونجا بنویسه ممنون میشم![]()
یافتم
وزیرو میاریم c6
اگه خواست با وزیرش یا رخ هاش جلوی آوردن ویزیرم رو به b5 بگیره من وزیرمو میبرم c4 مات
اگه فیل رو خورد وزیر میره b5 مات
اگه اشتب خفنی کردم بگید![]()
نه این جواب نیست
رخ رو میزنه دیگه در 2 حرکت مات نمیشه
درست میگید
وزیرو بیاریم a6 چی؟
بازم هر دو احتمال قبلی و هر دو عکس العمع قبلی هستن و رخ هم خورده نمیشه![]()
Last edited by َalireza; 07-08-2010 at 19:20.
اینم خوب بود رخ میره f5 با علامت سیاه بازی زیاد داره در هر صورت مات میشه چطور ؟ خودتون امتحان کنید...
chess.com:
kian_a9
Last edited by Kianoosh; 07-08-2010 at 21:46.
آره درسته حالا دادا معما بزار
فردا هر ساعتی تونستی آن بشی خبری بده منم شاید تونستم
ایدی بدی چه بهتر هماهنگ میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)