کیارو بزنم !!!!بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
کیارو بزنم !!!!بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
بابا هليكوپتر هارو ميگه ديگه!بازي يه سوتي داشت.يا شايدم بازي من اينجوري بود.وقتي مثل سربازا ميشديم حتي از يه ساختمون بلند ميپريدي اون سربازا نميفهميدن كه ما الكسيم.
نا مردا اين مبارزه با اون غول رو كشتي رو خيلي سخت دادن ، البته اگه time limit نبود راحت ميكشتمش ولي اينطوري خيلي سخت شده اما خودم ميكشمش.
سوتی نبود برای اینکه نباید می فهمیدند. چون خود نیروهای ارتشی هم Super Soldier شبیه قدرت الکس ( بهتره بگیم Black Light Virus ) داشتند.
عجیبن غریبا مال من می فهمن !!
کاملا درسته.اگه میفهمیدن بازی خیلی سخت میشد.
آره سخت ميشد اما باحال تر ميشد.من شكل يه آدم معمولي هم باشم از اون بالا بپرم بازم نميفهمن ديگه بايد آدما رو كه بفهمن.
بازی روند خوبی داره اما در وسطهای بازی به شدت از حالت تکراری بودن رنج میبره اما ارزش یک بار بازی کردن رو داره
یک مقدار بازی از حالت تخیلی بودن زیاد خارج شده
ولی آپگرید هایی که کم کم بهت میده خوب میتونه بازی رو از یکنواختی در بیاره.
سلام دوستان!!
من بازی رو تا ماموریت هلیکوپتر بود رسوندم!!
اما اینجا موقعی که باید یک منبع رو اسکن کنه, بعد از اینکه با TAB تارگت می گیرم, کلیدی نشون داده میشه که تو خالی هست!!!
من تو فرومای خارجی پرسیدم, چند تا راه حل بهم گفتن ولی هیچ کدوم افاقه (افاقه اینجوریه؟) نکرد!!
یکی گفت باید Profile.bin رو پاک کنم, خودش وقتی اجرا کنم بازیو, دوباره می سازه و کلید SCAN که فکر کنم Defaultاش F باشه رو داره!
اما من هر کاری کردم, نتونستم این کلید scan رو توی کنترلر-هلیکوپتر پیدا کنم!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی از دوستان این مرحله رو تموم کرده, ممنون میشم فایل Profile.bin خودش رو که کلید Scan هم تعریف شده باشه توش رو بزاره اینجا!!
پیشاپیش ممنون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)