من یه مشکل دیگه دارم.میخوام 1 پست رو فقط محدود به کاربران عضو کنم و اون پست هر وقت کسی غیر عضو میره توش پیغام بده شما عضو نیستید و ...این چطوریه؟
من یه مشکل دیگه دارم.میخوام 1 پست رو فقط محدود به کاربران عضو کنم و اون پست هر وقت کسی غیر عضو میره توش پیغام بده شما عضو نیستید و ...این چطوریه؟
مدیریت سایت --> مدیریت ماژولها --> ویرایش ماژول اخبار --> دسترسی فقط برای کاربران عضو
اینطوری اگه بازدید کننده به ادامه مطلب بره میگه شما عضو نیستید و اینجور چیزا
مکه نمیخوام همه ی پست ها اینطوری بشه!میخوام 1 پست بشه.همین.بقیه آزاد باشه
سلام
این نیوک چیه و به چه دردی میخوره ؟
ممنون میشم توصیح بدید
در این صورت باید اون پست رو به صورت پیغام ارسال کنید و اون پیغام رو مخصوص اعضا بکنید
اخبار یا باید همشون برای اعضا باشه یا هیچ کدوم 1 دونه نمیشه
سیستم مدیریت محتوایی به نام نیوک
برای این که افراد مبتدی و حتی حرفه ای زحمت طراحی سایت به خودشون ندن میان از سیستم های مدیریت محتوا استفاده میکنن که همه چی آمادست فقط کافیه سایت رو مدیریت کنید
نیوک هم جزو یکی از سیستم های مدیریت محتوا می باشد
اگه پیغام بزارم که همیشه اون بالا نشون میده!میشه مثل پست بره پایین؟
اصلا بزار من بگم چی میخوام.شما سایت های موزیک رو دیدید که فول آلبوم میزارن؟؟منم میخوام فول آلبوم های سایتم رو محدود کنم.شما این سایت رو ببینید:Best-ir2.com که وقتی میری رو فول آلبوم ها مینویسه که مخصوص کاربران عضو هست و...اگه اینو بگی ممنون میشم.مثلا تو یه سایت آدرسش این بود:آهان مقالاته!درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ehsanpark; 13-07-2008 at 15:46.
آخه عزیز من خوشگل من عسل من لئوناردو داوینچی من الهی قربون اون آواتارت بشم
من اون سایت رو نگاه نکرده از رو آدرس متوجه شدم اون چیه اگه دقت کنی نوشته modules.php?name=content
یعنی چی یعنی از امکانات content استفاده کرده نه خبر یعنی همون قسمت مقالات سایت
متوجه شدی؟![]()
![]()
آره محمد جان.خودم بی دقتی کرده بودم.البن اینم امکانات با حالیه ها...
سوالت رو بعد از جواب ویرایش نکن لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)