تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 83 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من خط اینترنت ADSL دارم که ازش تو کامپیوترم استفاده می کنم. آیا می تونم خط اینترنتم رو از طریق کارت شبکه وایرلس کامپیوتر Share کنم و با Wifi گوشیم به اینترنت وصل بشم؟ کسی روشی سراغ داره؟
    اگه کارت شبکه وایرلس داری و باهاش به مودم وایرلست کانکت هستی که مشکلی نداره و نیازی هم به share کردن اینترنت از طریق کامپیوترت نیست
    میتونی با گوشی به خودم مودم کانکت شی و از اینترنت استفاده کنی

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همګی دوستان و رفقا
    من یه شبکه دارم که از سرور از طریق خط دیتا به سرور اصلی توی تهران متصله.
    جوری هم هست که DHCP باید حتماْ فعال باشه.
    می خوای اینترنت روی یکی از کلاینتها رو واسه همه به اشتراک بذارم و مدیریت کنم.اګه کسی نرم افزار مناسب و ساده ای سراغ داره واسه این کار ممنون میشم منو راهنمایی کنه.
    شما چرا سرور رو به اینترنت وصل نمکنی تا بقیه کلاینتها هم اینترنت بگیرن ؟
    بهرحال میتونی یه کارت شبکه به یکی از کلاینتها اضافه کنی و خط اینترنت رو بهش وصل کنی
    بعد با نرم افزار winroute ه NAT رو فعال کنی و ارتباط دو تا کارت شبکه رو با هم برقرار کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

10

سلام
    من هم تقریبا همین سوال را داشتم چگونه می شود یک --- مجازی را روی یک مودم وایرلس مثل d-link-2640u ست کرد که پس از روشن کردن تمام کامپیوترهایی که وصل می شوند وارد --- شوند البته بطور خودکار
    مودم شما باید این قابلیت V-P-N Pass trought و demand dial رو در خودش داشته باشه که معمولا" مودمهای قدیمی ندارند.

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

سلام بر دوستان عزیز
    من خط اینترنت ADSL دارم که ازش تو کامپیوترم استفاده می کنم. آیا می تونم خط اینترنتم رو از طریق کارت شبکه وایرلس کامپیوتر Share کنم و با Wifi گوشیم به اینترنت وصل بشم؟ کسی روشی سراغ داره؟
    بله......!!!!!!..بله......!!!!!!! آره؟! میشه !! فقط زحمت بکشید آموزشهای انجمن رو بخونید . به نتیجه مورد نظر میرسید. موفق باشید

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من الان دو تا سیستم رو با کارت شبکه و نرم افزار CCProxy شیر کردم، اگه بخوام چند تا سیستم رو شبکه کنم باید همه رو به سویچ وصل باید بکنم و به هر کدوم IP معرفی کنم و با استفاده از CCProxy اینترنت رو بین سایر PCها شیر کنم؟یعنی فرق نداره که سیستمی که کانکت میشه به کدوم پورت سویچ وصل میشه؟

یه سواله دیگه، میشه با CCProxy از طریق بلوتوث اینترنت رو شیر کرد(از پی سی به گوشی P990)؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از بزرگمردان امر شبکه لطفا یک نفر جواب سوال مارو بده؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

11

من الان دو تا سیستم رو با کارت شبکه و نرم افزار CCProxy شیر کردم، اگه بخوام چند تا سیستم رو شبکه کنم باید همه رو به سویچ وصل باید بکنم و به هر کدوم IP معرفی کنم و با استفاده از CCProxy اینترنت رو بین سایر PCها شیر کنم؟یعنی فرق نداره که سیستمی که کانکت میشه به کدوم پورت سویچ وصل میشه؟

یه سواله دیگه، میشه با CCProxy از طریق بلوتوث اینترنت رو شیر کرد(از پی سی به گوشی P990)؟
    این سویچهایی که به طور معمول استفاده میشه همه مدیریت نشده هست و کاری جز انتقال داده بین پورتها رو انجام نمیده. پس هیچ فرقی بین پورتها وجود نداره.

گوشیتون باید از WLAN پشتیبانی کنه و به طور بیسیم به یک اکسس پوینت وصل بشید .بلوتوث که اینترفیس شبکه نیست!

7. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من دسکتاپ با ویندور ایکس پی با یه لبتاپ با ویندوز 7 شبکه کردم با کابل شبکه و میخام با لبتاپ از اینترنت دیال آپ دسکتاپ استفاده کنم ولی نمیتونم مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    من دسکتاپ با ویندور ایکس پی با یه لبتاپ با ویندوز 7 شبکه کردم با کابل شبکه و میخام با لبتاپ از اینترنت دیال آپ دسکتاپ استفاده کنم ولی نمیتونم مشکل از کجاست؟
    نرم افزار CCProxy رو روی سیستمی که باهاش به اینترنت کانکت میشید نصب کنید.

تنظیمات IP:
    سیستم اول:
    192.168.137.1
    255.255.255.0

سیستم دوم:
    192.168.137.2
    255.255.255.0

و بعد در قسمت Account نرم افزار CCProxy یا IPها رو دستی وارد کنید و یا از اسکن استفاده کنید.
    این لینک هم بخونی بد نیست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته دیگه اینکه تو سیستمی که اینترنت شیر شده استفاده میکنه باید تنظیمات پراکسی و پورت به صورت دستی قرار بگیره.

اگه گنگ توضیح دادم بگو که واست تصویری بذارم.
    Last edited by excessive; 02-02-2011 at 18:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

من دوتا مودم adsl دارم که یکی lan و دیگری wierless هست.
    هر دو بصورت مجزا به اینترنت متصل هست
    میخواستم بدونم چطوری میشه توی یک سیستم بطور همزمان از هر دو استفاده کرد؟
    یا تنظیم کرد که یکسری نرم افزارها به یکی و یک سری دیگر از نرم افزار ها به دیگری متصل بشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

.بلوتوث که اینترفیس شبکه نیست!
    با استفاده از PAN میشه برای ایجاد شبکه استفاده کرد.حتی CCProxy گوشی و IPش رو تشخیص میده ولی نمتونم این قضیه رو به گوشی بفهمونم که کانکته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •