اگه کارت شبکه وایرلس داری و باهاش به مودم وایرلست کانکت هستی که مشکلی نداره و نیازی هم به share کردن اینترنت از طریق کامپیوترت نیست
میتونی با گوشی به خودم مودم کانکت شی و از اینترنت استفاده کنی
اگه کارت شبکه وایرلس داری و باهاش به مودم وایرلست کانکت هستی که مشکلی نداره و نیازی هم به share کردن اینترنت از طریق کامپیوترت نیست
میتونی با گوشی به خودم مودم کانکت شی و از اینترنت استفاده کنی
شما چرا سرور رو به اینترنت وصل نمکنی تا بقیه کلاینتها هم اینترنت بگیرن ؟
بهرحال میتونی یه کارت شبکه به یکی از کلاینتها اضافه کنی و خط اینترنت رو بهش وصل کنی
بعد با نرم افزار winroute ه NAT رو فعال کنی و ارتباط دو تا کارت شبکه رو با هم برقرار کنی
مودم شما باید این قابلیت V-P-N Pass trought و demand dial رو در خودش داشته باشه که معمولا" مودمهای قدیمی ندارند.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
بله......!!!!!!..بله......!!!!!!! آره؟! میشه !! فقط زحمت بکشید آموزشهای انجمن رو بخونید . به نتیجه مورد نظر میرسید. موفق باشید
من الان دو تا سیستم رو با کارت شبکه و نرم افزار CCProxy شیر کردم، اگه بخوام چند تا سیستم رو شبکه کنم باید همه رو به سویچ وصل باید بکنم و به هر کدوم IP معرفی کنم و با استفاده از CCProxy اینترنت رو بین سایر PCها شیر کنم؟یعنی فرق نداره که سیستمی که کانکت میشه به کدوم پورت سویچ وصل میشه؟
یه سواله دیگه، میشه با CCProxy از طریق بلوتوث اینترنت رو شیر کرد(از پی سی به گوشی P990)؟
از بزرگمردان امر شبکه لطفا یک نفر جواب سوال مارو بده؟
ممنون![]()
این سویچهایی که به طور معمول استفاده میشه همه مدیریت نشده هست و کاری جز انتقال داده بین پورتها رو انجام نمیده. پس هیچ فرقی بین پورتها وجود نداره.
گوشیتون باید از WLAN پشتیبانی کنه و به طور بیسیم به یک اکسس پوینت وصل بشید .بلوتوث که اینترفیس شبکه نیست!
با سلام به دوستان عزیز
من دسکتاپ با ویندور ایکس پی با یه لبتاپ با ویندوز 7 شبکه کردم با کابل شبکه و میخام با لبتاپ از اینترنت دیال آپ دسکتاپ استفاده کنم ولی نمیتونم مشکل از کجاست؟
نرم افزار CCProxy رو روی سیستمی که باهاش به اینترنت کانکت میشید نصب کنید.
تنظیمات IP:
سیستم اول:
192.168.137.1
255.255.255.0
سیستم دوم:
192.168.137.2
255.255.255.0
و بعد در قسمت Account نرم افزار CCProxy یا IPها رو دستی وارد کنید و یا از اسکن استفاده کنید.
این لینک هم بخونی بد نیست.
نکته دیگه اینکه تو سیستمی که اینترنت شیر شده استفاده میکنه باید تنظیمات پراکسی و پورت به صورت دستی قرار بگیره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گنگ توضیح دادم بگو که واست تصویری بذارم.
Last edited by excessive; 02-02-2011 at 18:39.
من دوتا مودم adsl دارم که یکی lan و دیگری wierless هست.
هر دو بصورت مجزا به اینترنت متصل هست
میخواستم بدونم چطوری میشه توی یک سیستم بطور همزمان از هر دو استفاده کرد؟
یا تنظیم کرد که یکسری نرم افزارها به یکی و یک سری دیگر از نرم افزار ها به دیگری متصل بشه؟
با استفاده از PAN میشه برای ایجاد شبکه استفاده کرد.حتی CCProxy گوشی و IPش رو تشخیص میده ولی نمتونم این قضیه رو به گوشی بفهمونم که کانکته..بلوتوث که اینترفیس شبکه نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)