کسی سوال منو جواب نمیده؟
کسی سوال منو جواب نمیده؟
سلام دوستان
سرچ کردم چیزی پیدا نشد
می خواستم ببینم بهترین راه برای کپی کردن دی وی دی فیلم در حالتیکه می خوایم اول روی کامپیوتر کپی کنیم و ببینیم و بعدنا رایت کنیم چه راهیه؟
من خودم اون دو تا فولدرو کپی می کنم و می بینم و بعد به صورت دیتا روی دی وی دی رایت می کنم تا اینجا مشکلی نیست ولی خب بعضی دی وی دی پلیر ها نمی تونن بازش کنن این دی وی دی جدید رو.
یه سوال دیگه اگه بخوایم 2 یا چند فایل فیلم با فرمت های گوناگون (اغلب دو تا دی وی دی مثلن سریال که جمعشون بیشتر از یه دی وی دی نمیشه) رو روی یک دی وی دی بریزیم و خودمون منو درست کنیم باید از چه برنامه ای استقاده کنیم. (لطفن نگید Nero که ورژن 9 که آخرشه رو نصب دارم ولی گیر و گور زیاد داره)
ممنون
من چند فيلم dvd دارم با فرمتهmkv كه در كامپيوتر قابله بخشه
من ميخوام در dvd خانگي هم قابل بخش بخشه و با راهنمايي دوستان فرمت انها را به vob و وائ تبدل كردم
ولي وقتي ميخوام با نرو يه هر برنامه ديگه انها را رايت كنم ارور زير را ميده و نميشه
خواهشن از دوستان منو كامل راهنمايي كنيد تا اينو به چه فرمتي تبدل كنم تا در دي وي دي ها خانگي قابل بخش بشه
سلام نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
یک راه یا نرم افزار برای گذاشتن پسورد روی سی دی یا دی وی دی میخوام تا بدوناون نشه به محتویات دسترسی پیدا کرد
ممنونم
سلام
شما از تاپیک زیر کمک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز من یه سوال دارم
من یه ایمیج از ویندوز اکس پی دارم
میخام بهش یه سری فولدر اضافه کنم و تبدیل کنم به یه دی وی دی که توش نرم افزارهای مهمم هست و ویندوز هم داره
نرم افزار ایزو بوستر هم دارم ،ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم
لطفا منو راهنمایی کنید.
با سلام
توی این مدت خیلی توی اینترنت گشتم تا بتونم یه راهی پیدا کنم که چندتا ویندوز رو روی یه DVD بریزم
ومثل بعضی از شرکت ها که چندتا ویندوز رو توی یه DVD میریزن و توی بوت منو هم میزارن تا بتونیم ویندوز دلخواه رو نصب کنیم راهی پیدا کنم ولی راه درست وحسابی پیدانکردم وتنها برنامه ای که پیدا کردم EasyBoot_5.1.2.58 بود که اصلا طرز کار با اون رو نفهمیدم وهیچ جایی اموزشی ازش ندیدم .
حالا از دوستان خواهش میکنم اگر راهی بلدن یا طرز کار این نرم افزار رو میدونن راهنمایی کنن![]()
سلام
تو گوگل جستجو کنید:
آموزش نرم افزار easy boot
بعد خودش چندین مطلب میاره.
موفق باشید.
اگه پیدا کردی اینجا بزار.![]()
دوست عزیز من که نتونستم چیزی پیداکنم شما اگه میتونی لطف کن یه جستجو بزن![]()
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که چرا تو سی دی های aoudio حجم هر فایل رو 1 کیلو بایت نشون میده؟
شما میتوانید فایلهای دی وی دی رو که داخل dvd در پوشه video_ts است را در کامپیوتر کپی کنید.ولی اگر بخواهید یک dvd دیگر را هم به کامپیوتر انتقال دهید با فایلهای قبلی همنام هستند.شما باید شماره فایلهای با پسوند vob و inf وbup را که در پوشه video_ts دی وی دی وجود دارد را به ترتیب اولویت پخش تغییر دهید.مثلا فایلهای dvd اول را در یک پوشه کپی میکنید.و فایلهای dvd دوم را در یک پوشه جداگانه دیگر کپی میکنید.فرض کنیم در پوشه اول فا یلهای فیلم تا شماره 3 میباشند.( vts_03_0.ifo ,vts_03_0.bup, vts_03_0.vob ) .حالا فایلهای پوشه دوم را باید تغییر نام دهید و شروع ان از شماره 4 به بعد باشد.شکل نوشتن نام ها به صورت مثال میباشد با این فرق که برای فیلم اول به جای عدد 3 از عدد 4 استفاده میکنیم .فیلم بعدی را با عدد 5 و الی آخر.... در پایان شما یک پوشه به نام video_ts میسازید و تمام فایهای موجود در dvd اول(پوشه اول) را بدون تغییر در آن کپی میکنید.وبعد فایلهای تغییر نام داده شده را از پوشه دوم به پوشه video_ts کپی کنید.حالا میتوانید این پوشه جدید video_ts را مستقیم رو dvd به صورت دیتا کپی کنید .یا فایلهای vob آن را به صورت dvd player با نرم افزار رایت روی دی وی دی کپی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)