سلام دوستان یه سری اطلاعات در مورد استنانداردهای مختلف c++ می خوام.مخصوصا در مورد c++0x که فرقش با بقیه ی استاداردای این زبان چیه و این که کدوم یکی از این استاداردا بیشتر استفاده می شه.مرسی![]()
سلام دوستان یه سری اطلاعات در مورد استنانداردهای مختلف c++ می خوام.مخصوصا در مورد c++0x که فرقش با بقیه ی استاداردای این زبان چیه و این که کدوم یکی از این استاداردا بیشتر استفاده می شه.مرسی![]()
sسلام بچه ها مشکل این برنامه رو چجوری حل کنم؟؟؟
#include <iostream>
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{float a,i,flag,mod;
std::cin>>a;
i=2;
while(i<=(a/2))
{
mod=a%i;
if(mod==0)
flag=0;
else
flag=1;
i++;
}
std::cout<<flag;
return 0;
}
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
باعرض معذرت هر کاری کردم مرتب نشد![]()
با سلام ممکنه بگید مشکل این برنامه چیه که s2 رو دریافت نمیکنه ؟
محتوای مخفی: string
برای اعداد اعشاری نمیتونی از % استفاده کنی اون float رو تبدیل کن به int
وقتی از cin.get استفاده میکنی در خط بعدش
بنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این یه زیر برنامه برای save کردن هست.نمیدونم چرا کار نمیکنه. میشه بگین مشکلش چیه؟
![]()
جریان چیه اینجا همه عکس میزارن ؟
کد بزارید
برای حلقه for یادت رفته {} بزاری
دیدم کدها مرتب نمیاد عکس گذاشتم.باشه از این به بعد کد میذارم.
کدوم for ؟ اونی که {} نداره فقط یک دستور داره.
وقتی میخای پست بدی بالای این کادری که توش مینویسی علامت # قرار داره روش کلیک که بکنی یه تگ کد گزاشته میشه شما باید کدت رو بین این تگ بزاری تا مرتب باشه یا اینکه میتونی همه کدت رو اینجا کپی کنی بعد همش رو انتخاب کنی و اون دکمه بالا رو بزنی خودبخود دورش تگ قرار میگیره
و همش رو هم بزار وگرنه با یتکیه کد نه میشه فهمید چی به چیه نه میشه فهمید چه ارروری بهت میده
زیاد در مورد کار کردن با فیل ها وارد نیستم ولی دوتا مسئله داره این کدتون
ا من اینجا نمیفهمم که screen رو از کجا آوردی و چیه ؟ و مهمتر اینکه fopen برای کار کردن با فایل هاست معمولا یه فایل تکست رو با این دستور باز میکنن برای نوشتن توش یا حالا هرچی شما اومدی یه آرایه ساختی اونوقت داری با fopen بازش میکنی ؟
چرا برای ساختن جیمیل ازم شماره میخواد چیکار کنم لطفا کمک کنید ممنون
به یکی بگو برات دعوت نامه بفرسته
بعد ثبت نام کن.
تا ازت شماره نخواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)