سلام
منظورت از قسمت توش یه جنوب بود چیه؟؟
در ضمن یادت نمیاد کجای پاساژ بود؟؟
سلام
منظورت از قسمت توش یه جنوب بود چیه؟؟
در ضمن یادت نمیاد کجای پاساژ بود؟؟
واقعا باعث تاسف هست!آقا ببنيد چقد تو مملكت ما به استفاده از نيروي كاربلد اهميت ميدن.......چند وقت پيش به تك ديتا(گارانتي اوگا)
زنگ زدم . از يارو پرسيدم آقا شما 8800 gt ssc هم داريد؟ گفت 8800gts؟ گفتم نه آقا 8800ْْGT SSC . گفت مگه نميدوني ؟ گفتم چي رو؟ گفت 8800ْGT ديس كانتينيو شده !!!!!!!!!!!!!! ما هزار و يك شاخ دراورديم .
يارو هيچي هاليش نبود گفتم يكم سر كارش بزارم...............: آقا 8800ULTRA چي اونم ندارين گفت اونم ديس كانتينيو شده ...؟؟مي گفت ما چون گارانتي evga هستيم روابط نزديكي با Nvidia داريم .... بش گفتم :
الان nvidia پس چي توليد ميكنه (با اين توصيفات كه يارو كرده بود اختمالا nvidia زده تو كار لبو و ذرت مكزيكي)
گفت هيچي الان فقط ْچيپ gtx ميسازه...............
خداييش نگا كنين مثلا يارو اپراتور بخش فروش بود اونم مال گارانتي تك ديتا.......
بگذريم ///
كسي نميدونه 8800GT 1024 Mb Gain Ward چنده؟؟؟/
به گرانتي شاب زنگ زدم گفتم ما فروش جزيي نداريم بش گفتم به نظر شما خريد دو تا 8800gt خريد جزييه.....
راستی تک دیتا تبلیغات 8800GTS 512 رو با برند EVGA زده! فکر کنم همش سر کاریه و تبلیغات دروغی.
شاب هم به احتمال زیاد نیاورده خواسته یه چیزی گفته باشه!فکر کنم این هم سر کاریه.
منظورم اسم مغازه اش بود يه عبارتي بود كه توش جنوب هم بود .طبقه پايينه وسطاي پاساژ دست راست...
تا اونجايي كه من يادمه inno3d هم داشت . حالا چرا inno3d برو يه xfx 8800GTalphadog xxx بگير 340 تومن
340 بدی 8800gt
370 میدی 8800gts 512 inno 3d
ممنون تا حالا داشتم في ضلال مبين سير مي كردم البته قبل از اينكه شما بگين به اشتباه خودم پي بردم .....![]()
8800gt موقعی ارزش داره که زیر 310 تومن باشه ...
8800gts یک کارت واقعا استثنایی هست!طوری که حتی کارتهای جدید مثل 3870x2 هم در بعضی از بازیها به گرد این کارت قدرتمند نمیرسند.
مطمئنی 3870X2 که 30 % از Ultra قوی تره از GTS که به GTX به زور میرسه ضعیف تره ؟8800gts یک کارت واقعا استثنایی هست!طوری که حتی کارتهای جدید مثل 3870x2 هم در بعضی از بازیها به گرد این کارت قدرتمند نمیرسند.
میشه بگی تو کدوم گیم ؟
چارتبذار لطفا ...
[/QUOTE]موقعی ارزش داره که زیر 310 تومن باشه ...
8800gts یک کارت واقعا استثنایی هست!طوری که حتی کارتهای جدید مثل 3870x2 هم در بعضی از بازیها به گرد این کارت قدرتمند نمیرسند.
شدید ا تشکر وا قعیتش همینه کولاکه برای خودش انودیا درایو ای جدید ترو بده بیرون اونوقت از این هم که انشا ا...
بهتر میشه هر چند که همین هم را ضی کننده است
یه سر به این ادرس بزنید حال و هواتون عوض میشه
اکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by evry day; 25-01-2008 at 14:58.
سلام
بچه ها نظرتون در مورد برند gainward چیه من 8800gt از این برند پیدا کردم 292.000 تومن حالا چی میگید تائید میکنید؟
در حال حاضر Inno3D بهترین انتخابه. قیمت بازار حدود 290 هست که من 285 هم سراغ دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)