تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 416 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

روزی که برای اولین بار اومدم به این تاپیک چه فکرائی در موردش میکردم . . .!
    ولی حالا میبینم اصلا اون چیزی که من تصورش رو داشتم نیست. . .
    باید برخاست و کاری کرد

اعلامیه :

در راستای بهینه سازی اوضاع تاپیک اینجانب آخرین راه کاری که ممک است به بهبودی وضعییت اسفبار این تاپیک خاتمه دهد را اعلام کرده و پش از آن دیگر هیچگونه پیشنهادی از جانب اینجانب صادر نخواهد شد .

ببینید بچه ها تا همین الان چندین پیشنهاد داده شد که همه این پیشنهادات با بی توجهی بقیه بی نتیجه موندن به نظر من بجای اینکه رای گیری کنیم که کدوم کارکتر قویتر و یا محبوبتره پیشنهاد میکنم که تمام بچه های تاپیک
    ( وقتی میگم تمام بچه ها یعنی همه بلااستثنا ) هر نفر یه پیشنهاد برای ادامه بحث از خودش در وکنه و بعد تمامه این پیشنهادات جمعبندی و برای رای گیری قرار داده شن و در پایان رای گیری همون موضوع که بیشترین رای رو آورده به عنوان موضوع تاپیک مورده نقد قرار بگیره فکر میکنم این تنها راهی باشه که بشه از طریق اون به یک نتیجه کلی رسید

حالا باز غر بزنید و بگید نه این راه خوبی نیست
    می خوامت خیلی زیاد اما ببین یه چیز بینه خودمون بمونه این همه نوشتی بی فایده بود خیلی ها بی توجهن من گفتم نقد کاراکتر ها فقط 3 نفر بودیم که اینکارو کردیم اول و اخرشم می گم انقدر این کارتون کاراکتر داره که نقد کنیم و از نقد دیگران هم پند بگیریم و هم انتقاد کنیم ولا نقدی که حامد جان کرد از نارتو باعث شد دید من به نارتو عوض بشه و تا اون موقع زید به اون چیزا دقت نمی کردم پس ببینید نقد کاراکتر خیلی بهتره چون خیلی ها هستند شیپودن رو ندیدند خیلی ها هم هستند که کامل 220 قسمت ندیدند این بهترین فکره که من می گم دیگه نمی دونم حالا در این لابه لا به سوالات بعضی ها هم پاسخ می دیم اما ببینید در مورد دانلود دیگه اصلا صحبت نکنیم مشالله انقدر جاها هستند که می شه دانلود کرد و از اول تاپیک تا حالا 100 تا سایت معرفی شده و دیگه سعی کنیم به سوالات تکراری جواب ندیم سر جمع هم تاپیک توی تراش نمی ره هم زیاد پست داده نمی شه که یکی بعده یک هفته میاد 30 صفحه بخونه (البته تنظیمات کاربری من فرق می کنه با همتون برای من در اولین صفحه 5 پست اخر نشون می ده هر تاپیک هم 5 پست نشون می ده در هر صفحه اینطوری زود تر لود می شه) و خلاصه همنو دیگر هیچ .... مخلص همه هستیم

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

راستی به افتخار ارتقا پیدا کردنم نمادمو عوض کردم اگه نام کاربریم همم اساتید عوض کنند خیلی ممنونم می خوام نام کاربریم بشه Mobilestoon اگه کسی می دونه باید به کی بگم بگه تا برای مدیر یا اون کسی که نام کاربری رو عوض می کنه پیغام خصوصی بزارم

اول از همه تبریک من رو بابت ارتقاء یافتتنون پذیرا باشید
    .
    .
    .
    درضمن :درمورد اینکه آیا می تونید اسم کاربری تون رو عوض کنید ...باید به آقا میثم مدیر سایت اعلام کنید ...البته فعلا ایشون هیچ اسمی رو عوض نمی کنند.
    .
    ..

برایه اطلاعات بیشتر به قسمت انجمن سایت رفته و تاپیکی رو پیدا کنید که خوده اشون هم زدن توش اسمتون رو عوض کنید ......ولی فعلا این تاپیک بستست.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

می خوامت خیلی زیاد اما ببین یه چیز بینه خودمون بمونه این همه نوشتی بی فایده بود خیلی ها بی توجهن من گفتم نقد کاراکتر ها فقط 3 نفر بودیم که اینکارو کردیم اول و اخرشم می گم انقدر این کارتون کاراکتر داره که نقد کنیم و از نقد دیگران هم پند بگیریم و هم انتقاد کنیم ولا نقدی که حامد جان کرد از نارتو باعث شد دید من به نارتو عوض بشه و تا اون موقع زید به اون چیزا دقت نمی کردم پس ببینید نقد کاراکتر خیلی بهتره چون خیلی ها هستند شیپودن رو ندیدند خیلی ها هم هستند که کامل 220 قسمت ندیدند این بهترین فکره که من می گم دیگه نمی دونم حالا در این لابه لا به سوالات بعضی ها هم پاسخ می دیم اما ببینید در مورد دانلود دیگه اصلا صحبت نکنیم مشالله انقدر جاها هستند که می شه دانلود کرد و از اول تاپیک تا حالا 100 تا سایت معرفی شده و دیگه سعی کنیم به سوالات تکراری جواب ندیم سر جمع هم تاپیک توی تراش نمی ره هم زیاد پست داده نمی شه که یکی بعده یک هفته میاد 30 صفحه بخونه (البته تنظیمات کاربری من فرق می کنه با همتون برای من در اولین صفحه 5 پست اخر نشون می ده هر تاپیک هم 5 پست نشون می ده در هر صفحه اینطوری زود تر لود می شه) و خلاصه همنو دیگر هیچ .... مخلص همه هستیم

تایید میشه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شنیدن کی بود مانند دیدن (بدون شرح)

داشتیم.(با شرح)

فعلا که ساسوکه جون زد لهش کرد ولی اقا کی این نظر سنجی رو گذاشته خواهشا ویرایش انجام بده بچه ها فردا 53 و 54 می یاد شایدم فقط 53 باشه اما به احتمال زیاد دو قسمتست دارم لحظه شماری می کنم
    خسته نباشه این ساسوکه جونتون
    .
    .
    .

با کمک طلسم اوروچیمارو با قدرت اون بنده ی خدا که آخرسر هم کشتیش و با شانس زیاد که خوده اوروچیمارو اومد و کمکت کرد تونستی از پس این کارکتر بزرگی همچون ایتاچی کبیر بر بیای
    .
    .
    .
    ولی موردی نداره (ما بازم تو نظر سنجی اولیم)

رایان جان یک سوال دیگه شما با برو بچ و اساتید بزرگ فروم اشنایی می شه بپرسی می شه نام کاربری منو عوض کنند خیلی وقت پیش این اسم برای من بود دیگه از این اسم خوشم نمی یاد
    اقا راستی اون کسی که این نظر سنجی رو گذاشته به احتمال زیاد این تاپیک اون باز مرده خواهشا یک نام مناسب دیگه ای براش بزاره این نام برازنده این تاپیک نیست

ناروتو (بهترین انیمه در 2007 و 2008) یا هرچی که بهتر از این باشه

راستی به افتخار ارتقا پیدا کردنم نمادمو عوض کردم اگه نام کاربریم همم اساتید عوض کنند خیلی ممنونم می خوام نام کاربریم بشه Mobilestoon اگه کسی می دونه باید به کی بگم بگه تا برای مدیر یا اون کسی که نام کاربری رو عوض می کنه پیغام خصوصی بزارم
    ببخشید من هنوز اسمتون رو نمیدونم

من هم حدود چهار ماه که عضو این فروم شدم ولی چشم ببینم میتونم راهی پیدا کنم که هم شما اسمتون رو عوض کنید و هم این تاپیک
    امکان تغییر نام کاربری ممکن نیست تلاش نکن خیلی ها نبالش بودن
    روزی که برای اولین بار اومدم به این تاپیک چه فکرائی در موردش میکردم . . .!
    ولی حالا میبینم اصلا اون چیزی که من تصورش رو داشتم نیست. . .
    باید برخاست و کاری کرد

اعلامیه :

در راستای بهینه سازی اوضاع تاپیک اینجانب آخرین راه کاری که ممک است به بهبودی وضعییت اسفبار این تاپیک خاتمه دهد را اعلام کرده و پش از آن دیگر هیچگونه پیشنهادی از جانب اینجانب صادر نخواهد شد .

ببینید بچه ها تا همین الان چندین پیشنهاد داده شد که همه این پیشنهادات با بی توجهی بقیه بی نتیجه موندن به نظر من بجای اینکه رای گیری کنیم که کدوم کارکتر قویتر و یا محبوبتره پیشنهاد میکنم که تمام بچه های تاپیک
    ( وقتی میگم تمام بچه ها یعنی همه بلااستثنا ) هر نفر یه پیشنهاد برای ادامه بحث از خودش در وکنه و بعد تمامه این پیشنهادات جمعبندی و برای رای گیری قرار داده شن و در پایان رای گیری همون موضوع که بیشترین رای رو آورده به عنوان موضوع تاپیک مورده نقد قرار بگیره فکر میکنم این تنها راهی باشه که بشه از طریق اون به یک نتیجه کلی رسید

حالا باز غر بزنید و بگید نه این راه خوبی نیست
    این راه خوبی نیست
    موافق گرچه بچه باید دید بقیه همکاری می کنند یا نه؟

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

پيش فرض

خوب پس همچنان در کف باشیم تا اموراتمون بگزره

دیگه از این بهتر نمیشه . . .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

خوب پس همچنان در کف باشیم تا اموراتمون بگزره

دیگه از این بهتر نمیشه . . .
    بچه ها امروز 53 و 54 مییاد صفااااااااااااااااااااااا اااااااااااا اگه اینطوری طول بکشه حساب کردم در سال 50 قسمت ناروتو مییاد اگه 200 قسمت هم باشه شیپودن می شه 3 سال دیگه باید در کف بمونیم(من موقعی که دارم برای کنکور می خونم ناروتو رو هم می بینم)البته فرض ها

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

کسی که این تاپیک رو تاسیس کرده
    اقای Only4you_mehr خواهشا نام تاپیک به همراه رای گیری رو عوض کنید تا یک تاپیک درست و حسابی داشته باشیم

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من نصف این که به این سایت نمیام به خاطر این که:
    شما اصلا درباره ی ناروتو حرف نمیزنید
    چمیدونم همش درباره این چیزها: همه به کیکی تو نظر خواهی رای بدین_کیکی رو تو نظر خواهی هذف کنین یا اضافه کنین_درباره بازی ناروتو حرف بزنیم و..........................
    به ضررتون نیست یکم در باره ناروتو حرف بزنیم زمین به آسمون نمیرسه یکم درباره خود داستان حرف بزنیم هاهاها!!!!!
    درباره چی حرف بزنیم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

دوستان من نصف این که به این سایت نمیام به خاطر این که:
    شما اصلا درباره ی ناروتو حرف نمیزنید
    چمیدونم همش درباره این چیزها: همه به کیکی تو نظر خواهی رای بدین_کیکی رو تو نظر خواهی هذف کنین یا اضافه کنین_درباره بازی ناروتو حرف بزنیم و..........................
    به ضررتون نیست یکم در باره ناروتو حرف بزنیم زمین به آسمون نمیرسه یکم درباره خود داستان حرف بزنیم هاهاها!!!!!
    درباره چی حرف بزنیم ؟
    خوب خودتون که این چیزا رو می گیید چرا یک شخصیت رو نقد نمی کنید و هی الکی حرف می زنید والا همین کارا رو می کنید اخر این تاپیک هم بفرستید توی تراش
    دوستان 53 و 54 اومد اما هنوز بیشتر سایت ها برای دانلود نزاشتند فعلا فقط می شه انلاین مشاهده کرد منتظر بمانید!!!!!!!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان.

يه نصفه روز نيومدم 2 صفحه زدين.

1-آقاي zed2 با اينکه نميدونم IPW چيه ولي هر چي هست از مال ما بهتره.(بهتره ديگه بحث و ادامه نديم چون تاپيک منحرف ميشه.)

2-آقا محمد شما براي عوض کردن نام کاربريتون همون طور که آقا رايان گفتن بايد به ميثم يا سينا (مدير اصلي) پيام بفرستيد.شايد عوضش کردن.در ضمن 2 ستاره شدنتون رو هم تبريک ميگم.(بهتره ديگه بحث و ادامه نديم چون تاپيک منحرف ميشه.)

3-با صحبت هاي آقا وهاب کاملا موافقم.(هر چند قبلا من و خانوم jangel girl بارها اشاره کرده بوديم. )

4-من با آقا محمد موافقم.به نظر من نقد کاراکترها موضوع خيلي خوبيه.

5-آقا محمد خانوم jangel girl هم که شخصیت ناروتو رو نقد کردن!!!!!!!!!!!!!!

7-من خودم موضوع جالبی به ذهنم نمیرسه.
    ----------------------------

سوال:

هر قسمت از مانگا برابر با يک قسمت انيمه هست؟؟؟

شيپودن از مانگاي شماره چند شروع ميشه ؟؟؟

خيلي خيلي ممنون ميشم که همگي همکاري کنيم تا يه تاپيک خوب داشته باشيم .

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •