تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 97 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

9

سلام
    میتونی قرارداد جدید با بازیکن ها امضا کنی روی بازیکن با حقوق بالا کلیک کن و رو گزینه ی قرار داد جدید کلیک کن حلا صفحه ی قرارداد باز میشه اونجا حقوق رو بیار پایین ولی حواست باشه اون پایین درجه ی قبولی قرارداد که یه خط هستش حتما رو acsept برسه.
    اصلا نمی فهمم تو این همه پول داری بزار بازیکنات راهت باشن اگه حقوق کم بشه امکان داره بعدا ناراحت بشن و اعتمادشون کم بشه .

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام از همه ی شما ممنونم مشکلم حل شد قبلا پولم 400000000000- بود حالا منفیش شد مثبت ولی بازم نمی تونم بازیکن لخرم میگه پول تیمت کمه!! مشکل چیه؟
    شما تو هر تیمی هستین بهترین گلزنتونو معرفی کنین.

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تو تیمه آرسنال هستم و بهترین گل زن من Thiery Henry است و دروازبان تیمم بوفون هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

بچه ها من تصمیم دارم یه آموزش متنی از بازی درست کنم.کسی پایه هست کمک کنه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بهتره pdf باشه با عکس.من یکی که نیستم.وقت نداریم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام از همه ی شما ممنونم مشکلم حل شد قبلا پولم 400000000000- بود حالا منفیش شد مثبت ولی بازم نمی تونم بازیکن لخرم میگه پول تیمت کمه!! مشکل چیه؟
    شما تو هر تیمی هستین بهترین گلزنتونو معرفی کنین.
    آقا شما باشگاهت رو بخر هرکاری دوست داشتی کن برای مثال الان رکورد ترنسفر جهان رو شکستم و تیتر اول روزنامه sun هست lampard با 187 میلیون یورو و دروگبا هم تو گزارش هتگی sun نوشته دقیقه ای 4800 یورو حقوق میگیره .

بهترین گلزن من رونالدو هستش با 56 گل در مجموع بازیهای بک فصل حدود 55 بازی ودروازهبانم چک هیست و بهترین دروازبان سال ویورو 2008 شد همهی قرت هایش هم رفته بالای 97 .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

درود
    1_ من می خوام مربی بخرم پیغام میده و میگه :
    { you must extend or actiate your club center befor you can hir more staff }

2_ یک دیگه پیغام میده میگه :
    { more than 10 (!) contracts are runnig out you have alot of work com up ! (do it now}
    do it now رو که میزنم لیست بازیکن ها رو میاره من همه رو تا 4 سال تمدید کردم ولی باز هم پیغام میده چکار کنم؟

3_من با چمهوری چک قبل ازیورو 2008 قرار دادبستم و قهرمان هم شدم حالا دوست ندارم ادامه بدم به یه تیم بزگتر تر برم چکار کنم ؟

4_ الان مربی منچستر هستم می خوام بازیکن از تیم ارسنال و لیورپول بخرم نمی شه مثلا حتی بازیکن های اشغال شون رو که برای فروش میزارن هم نمی شه خرید چه برسه به تورس و فابرگاس و جرارد .البته پاتو رو هم میلان نمیفروشه ولی حتی کاکا و پیرلو رو به راحتی خریدم . در کل یه پیغام میده میگه این باشگاه دوست نداره با شما مزاکره کنه یا یچیزی تواین مایه ها . چکار کنم به شدت به فابرگاس علاقه مندم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

با اجازه اساتید
    شاید جواب یکی دوتا از سوالا رو بدونم:
    1-سوال یک داره میگه باشگاتو توسعه بده.اونجایی که میریم باشگاه رو بزرگش می کنیم.از نظر ساختمون و اداری فکر کنم اونجا باید یه چیزهایی رو به باشگاه اضافه کنی یا آپگریدشون کنی.
    2-مطمئنی قرارداد بازیکنان تیم رزرو رو هم چک کردی؟
    3-نمی دونم
    4-با پدرش صحبت کن دستو بذاره تو دست فارگاس(پدر عشق بسوزه)
    یکی نیست بگه تو که نمی تونی جواب بدی چرا الکی اسپم می دی؟کسی نیست بگه؟نبود؟

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

بچه ها من تصمیم دارم یه آموزش متنی از بازی درست کنم.کسی پایه هست کمک کنه؟
    من هستم ولی
    1 الان نه.تابستون
    2 زیاد هم بلد نیستم که عکس بزارم و این حرفا.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درود
    1_ من می خوام مربی بخرم پیغام میده و میگه :
    { you must extend or actiate your club center befor you can hir more staff }

2_ یک دیگه پیغام میده میگه :
    { more than 10 (!) contracts are runnig out you have alot of work com up ! (do it now}
    do it now رو که میزنم لیست بازیکن ها رو میاره من همه رو تا 4 سال تمدید کردم ولی باز هم پیغام میده چکار کنم؟

3_من با چمهوری چک قبل ازیورو 2008 قرار دادبستم و قهرمان هم شدم حالا دوست ندارم ادامه بدم به یه تیم بزگتر تر برم چکار کنم ؟

4_ الان مربی منچستر هستم می خوام بازیکن از تیم ارسنال و لیورپول بخرم نمی شه مثلا حتی بازیکن های اشغال شون رو که برای فروش میزارن هم نمی شه خرید چه برسه به تورس و فابرگاس و جرارد .البته پاتو رو هم میلان نمیفروشه ولی حتی کاکا و پیرلو رو به راحتی خریدم . در کل یه پیغام میده میگه این باشگاه دوست نداره با شما مزاکره کنه یا یچیزی تواین مایه ها . چکار کنم به شدت به فابرگاس علاقه مندم؟

1-باید باشگاه را گسترده کنی.
    2-تیم reserve را هم یه نگاه بزن.
    3-نمی تونی یا باید قرار داد تمام بشه یا باید اخراجت کنن.
    4-نمی شه مثلا پرسپولیس و استقلال ما که به می شه این کار را انجام داد زیرا fan club باشگاه فروشنده کم می شود پس شما هم این کار را نکن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •