تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 800 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان میشه فورمت یه درایو بدون حذف محتویاتش غوض کرد؟
    میخوام درایو c از ntfs به fat32 تغییر بدم
    دوستان سلام
    آقا سعید نمیشه
    یعنی میشه یه کاری کرد که خودم انجام ندادم و برام انجام دادم ولی زیاد فرقی با قبلش نمیکنه
    شما حساب کن quick format چیه این از اون یکم بدتره
    یعنی به اینم نمیرسه
    و بعضی ها هم پاک میشه
    یه برنامه داشتم بعد که اینجوری برام فرمت کردن آیکونش بود و حجمش هم نشون میداد ولی موقع نصب دیگه کار نمی داد تا یه جاهای میرفت بقیشو نه
    بازم میگم من خودم نکردم کسی برام انجام داد و البته روی فلش بود
    خوب چرا هارد به هارد نمی کنید
    اطلاعات رو از یه هارد یا درایو بریزید روی یه هارد یا درایو دیگه بعد دوباره منتقلش کنید به جای اولش
    دوستان من یه سوال دارم نمی دونم جاش اینجا هست یا نه
    یه چند تا آموزش گرفتم که پسوندشون (7z) هست
    میخواستم ببینم با چی خونده میشن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا كسي به من جواب نميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا رعایت کنین اینقدر درخواستاتون رو تکرار نکنین چند روز نبودم الان هم حالم خوب نیست با توجه به اینکه تایپیک های دیگه ای هم توی بحث ها هست یک کم صبور باشین خواهشا
    سلام
    بعضی از دستورات محیط داس مثل ping ، netstat و ... تو سیستمم از کار افتادن برای درست کردنشون چیکار باید بکنم
    سلام ، شما اطلاعاتتون کامل نیست شما ادمینی یا کاربر محدود؟
    با سلام خدمت همه دوستان محترم میبخشید که اولین نوشته ام رو با سوال شروع میکنم ولی چه کنم این هم از بیسوادی ماست در هر حال وقتتون رو نمگیرم اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    -موقع روشن کردن سیستم پیغام
    programs not found-skipping autochack ؟
    رو نشون میده تو صفحه ابی رنگ ویندوز و بعد سیستم بالا میاد
    و موقع خاموش کردن
    end program wms ldle
    رو نشون میده که با پر شدن نوار پایین پنجره این پیغام میزنه
    this program isnot responding
    و باید دستی
    end now
    رو انتخاب کنم تا سیستم خاموش بشه لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام ، خوبین؟ عضویتتون مبارک باشه به انجمن خوش اومدین
    اینجا رو ببینین.از قسمت Look in the registry at راه حل نوشته شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    از دوستان بخش ويندوز xp يه راهنمايي مي خوام . همونجور که اطلاع دارين وقتي براي يک فولدر يک آيکون خارجي تعريف مي کنيم ( يعني آيکون هايي که از مسير system32\SHELL32.dll ويندوز تبعيت نمي کنند) , چنانچه مسير اون فولدر به هر دليلي تغيير کنه و همچنين آيکون هم تغيير اسم يا تغيير مسير بده ديگه نمايش اون آيکون رو بر روي اون فولدر نخواهيم داشت . در يکي از سايتها خونده بودم که ميشه اسم اون آيکون رو جوري نوشت که حتي اگر مسير فولدر هم عوض بشه , اين آيکون همچنان بر روي اون فولدر باقي بمونه و در واقع نمايش آيکونها متکي بر مسير نباشه و حتي در صورت انتقال فايل و آيکون درونش به سي دي , همچنان نمايش داده بشه . لطفا راهنمايي کنين اون اسم چيه . ضمنا اين بحث در مورد تصاوير thumbnail هم صادقه .

ممنونم
    خدانگهدار
    سلام
    شما اگه برنامتون ستاپ هست و باید نصب بشه که آیکون رو هم همراهش کنین و یا به نوعی در خود فایل قرارش بدین و یکیش کنین مثلا با برنامه های مختلف آیکون را بهش نسبت بدین.

منظورتون بدون برنامه هست؟اگر اینطوره بگین

سلام
    دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده ممنون می شم .
    1- بعضی وقتها که سیستم را روشن می کنم یا رسیت می کنم ویندوز دو سه دقیقه ای طول می کشه تا لود بشه . چه علتی داره ؟
    2- اگه پوشه حاوی un install آپدیت های ویندوز که با فونت آبی رنگ در شاخه ویندوز وجود دارد را پاک کنیم مشکلی پیش می آید ؟
    1-چند صفحه ی قبل یکی از عزیزان سوال کرده بود و مقاله ی pdf در همین رابطه براشون نوشتم شما هم مطالعه کنین
    2-دوست گرامی این فولرهایی که شما می گین جز< فولدرهای مخفی و فقط خواندنیه و اصلا توصسه می کنم حذفشون نکنین چون اگر نیاز نبود که اصلا ایجاد نمی شد.
    برای حذف فایلای زائد از نرم افزارهای پاک کننده استفاده کنین
    --------------------------------------
    بقیه ی سوالات را در روزهای آینده جواب می دم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همگي

به يه مشكل وحشتناك برخورد كردم.ديروز يك فلش به دستگاهم زدم كه ويروس بدي داشت .ويندوزم بالا نيومد.از طريق داس رفتم ،درايو E رو نتونست بخونه.به كامپيوتر برادرم هارد به هارد كردم ،همه درايو ها رو بجز E باز كرد.برايeپيغام ميده كه فرمت كنه يا نه ؟
    خواستم ويندوز جديد نصب كنم نشد.ميترسم درايو e‌بد سكتور شده باشه .
    موندم چه كار كنم .كمكم كنيد .تمام زندگيم تو اين يكي از فايل هاي اين درايوه.نتيجه سالها كارو بيدار خوابي هام .
    كمكم كنيد .موندم چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟

اگه پاك شده باشند؟
    سلام دوست عزیز

بله متاسفانه به نظر میاد درایو شما دچار بدسکتور شده باشه .
    روی درایو راست کلیک کنید و بعد گزینه propertise را بزنید و بعد tools و بعد chek now و بعد هم تیک دوتا گزینه را بزنید و بزارید شروع به رفع بدسکتور بکنه .
    از برنامه هایی هم که بدین منظور ایجاد شدن استفاده کنید .
    با نصب مجدد ویندوز به نظر مشکل حل نخواهد شد .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام cd &dav ram سيستمم اتو ران نمياره مي شه كمكم كنيد
    سلام دوست عزیز

روی درایو سی دی رام راست کلیک کنید و بعد propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب Auto play برید و تیک گزینه prompt me each time to choose an action را بزنید .

اگه درست نشد بگید یه روش دیگه بگم .

موفق باشید .

دوستان میشه فورمت یه درایو بدون حذف محتویاتش غوض کرد؟
    میخوام درایو c از ntfs به fat32 تغییر بدم
    سلام دوست عزیز

بله می شه این کار را کرد و بارها به این سوال جواب داده شده . یه سرچی توی انجمن بزنید پیدا می کنید .

برای درایو c باید موقع نصب مجدد وبندوز فایل سیستم اون را عوض کنید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ، خوبین؟ عضویتتون مبارک باشه به انجمن خوش اومدین
    اینجا رو ببینین.از قسمت Look in the registry at راه حل نوشته شده.
    کد:
    [/quote]

جناب شاهدی
    با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدید واقعا ممنونم نمیدونم چه جوری میشه جبران کنم فقط با عرض معذرت از بیسوادی خودم من متنو خوندم ولی دقیقا نفهمیدم باید چه کار کنم و از کجا وارد ادرسی که داده بشم میدونم خیلی مایه زحمت شدم ولی اگه لطفی بکنید و راهنمایی کنید ممنون میشم بازم ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جناب شاهدی
    با سلام و تشکر از زحمتی که کشیدید واقعا ممنونم نمیدونم چه جوری میشه جبران کنم فقط با عرض معذرت از بیسوادی خودم من متنو خوندم ولی دقیقا نفهمیدم باید چه کار کنم و از کجا وارد ادرسی که داده بشم میدونم خیلی مایه زحمت شدم ولی اگه لطفی بکنید و راهنمایی کنید ممنون میشم بازم ممنون
    سلام
    این مشکل یک باگی هست توی ویندوز که ممکنه به دلایل مختلف به وجود بیاد و در کل مربوطه به پارتیشن اصلیتون.شما PTEDIT را دان می کنین و بعد باید اونو جایگزینش کنین توی مسیرهایی مثل sys32 و dllcache
    ممکنه این فایل رو مثلا برنامه ی امنیتیت پاک کرده باشه
    یا به دلیل دیگه اینو هم دانلود کن و نصبش کن
    کد:
    برای کپی فایل یا از ریکاوری کنسول استفاده کنین یا اگر از چند سیستم عامل استفاده می کنین از طریق اون کپی کن توی هر دو تا مسیری که بهت گفتم
    MS-DOS Startup Disk را هم درست کن
    ببین این مورد را اگه من بخوام ریزه کاریاشو بگم خیلی زیاد می شه به همین بسنده می کنم که شما می تونی فایل نام برده رو توی سی دی ویندوز \i386\autochk.exe پیدا کنی و بعد اوررایت کنین توی سیس سی و دو و dllcache

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش استفاده از PTEDIT
    اول MS-DOS Startup Disk رو ایجاد کن ابزار PTEDIT رو هم کپی کن توی فلاپی فایل اجراییشو البته.بعد بایوس رو بکن(فرست بوتش)فلاپی بعد خط فرمان A:>
    تایپ کت PTEDIT بعد صفحه ی یوتیلیتی که گفتم باز می شه توی ستون اول جدول تایپ رو می بینی بعد شماره ی 07 را برای نمایش فایلای سیستمی بزن و عملیات تعمییر رو انجام بده
    تب رو بزن برو روی خونه ی تایپ بعد آلت را به همراه تی بگیر منوی Set Type باز می شه 07 را با کیبرد بزنو اینتر بعد آلت و اس رو بزن برای تغییرات بعد کنترل سی رو بزن و خلاص
    ببین من وقت ندارم از طریق ریکاوری کنسولشو بگم شما همین راه رو برو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    این مشکل یک باگی هست توی ویندوز که ممکنه به دلایل مختلف به وجود بیاد و در کل مربوطه به پارتیشن اصلیتون.شما PTEDIT را دان می کنین و بعد باید اونو جایگزینش کنین توی مسیرهایی مثل sys32 و dllcache
    ممکنه این فایل رو مثلا برنامه ی امنیتیت پاک کرده باشه
    یا به دلیل دیگه اینو هم دانلود کن و نصبش کن
    کد:
    برای کپی فایل یا از ریکاوری کنسول استفاده کنین یا اگر از چند سیستم عامل استفاده می کنین از طریق اون کپی کن توی هر دو تا مسیری که بهت گفتم
    MS-DOS Startup Disk را هم درست کن
    ببین این مورد را اگه من بخوام ریزه کاریاشو بگم خیلی زیاد می شه به همین بسنده می کنم که شما می تونی فایل نام برده رو توی سی دی ویندوز \i386\autochk.exe پیدا کنی و بعد اوررایت کنین توی سیس سی و دو و dllcache

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش استفاده از PTEDIT
    اول MS-DOS Startup Disk رو ایجاد کن ابزار PTEDIT رو هم کپی کن توی فلاپی فایل اجراییشو البته.بعد بایوس رو بکن(فرست بوتش)فلاپی بعد خط فرمان A:>
    تایپ کت PTEDIT بعد صفحه ی یوتیلیتی که گفتم باز می شه توی ستون اول جدول تایپ رو می بینی بعد شماره ی 07 را برای نمایش فایلای سیستمی بزن و عملیات تعمییر رو انجام بده
    تب رو بزن برو روی خونه ی تایپ بعد آلت را به همراه تی بگیر منوی Set Type باز می شه 07 را با کیبرد بزنو اینتر بعد آلت و اس رو بزن برای تغییرات بعد کنترل سی رو بزن و خلاص
    ببین من وقت ندارم از طریق ریکاوری کنسولشو بگم شما همین راه رو برو
    یک دنیا ممنون

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    میگم کسی پست من رو ندیده یا جوابش رو نمی دونید
    پسوند (7z) مربوط به چه برنامه ای هست
    یعنی با چی خونده میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •