تست شد کار می کنه
موفق باشی![]()
تست شد کار می کنه
موفق باشی![]()
ممنون بخاطر براش ها
درون فایل xmasbrush.rar یک فایل rar دیگه وجود داره که برای باز شدن نیاز به پسورد داره.ممنون میشم پسورد اون رو هم بگذارید
سلام عزيزان ، ميدونم که قبلاً در مورد اين پلاگين پست نوشته شده ولي خواستم کار رو راحت کنم و با رجيسترش اون رو در آدرس زير آپلود کردم تا يه وقت مشکلي نداشته باشين و يه چند تايي آيکن هم گذاشتم شايد به دردتون خورد
لينک پلاگين: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينک آيکنها: 1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته هم که به این پلاگین ربطی نداره اینه که میتونید با StyleXP و WindowBlinds ظاهر ویندوزتون رو به دلخواهتون تغییر بدین ، با StyleXP حتی بوت اسکرین رو هم میشه عوض کرد دیگه چه برسه به آیکنها ، میخواستم لینک این برنامه ها رو هم بذارم ولی نمیدونم چرا درست نشون نمیده ، به هر حال از سایت پی سی دانلود میتونید بگیرید ، مجبور شدم لینکشون رو بنویسم و توی یک فایل زیپ آپلود کنم و لینک او رو براتون بذارم ، خودتون بگیرین و توی نوار آدرس کپی کنید.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by GoldenDragon; 28-12-2006 at 22:12.
The Ultimate Photoshop Actions Collection | 2,1 Mb
يك سري اكشن
This is the first volume of actions giving you the power to create stunning effects and artwork using the power of Photoshop actions. These sets were made for Photoshop CS and CS2 english language version (they may not work in other versions). Please let me know if you like them, only then will I upload more.
:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قبلا معرفي شده بود اينم ميرور
Children Brush For Adobe Photoshop
Size : 1.05 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Enigma Brush For Adobe Photoshop
Size : 1.05 MB
Negative Brush for Photoshop
Size : 1.40 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
براش پازل
Puzzle Brushes | Size: 240 KB
Hi-res Tattoo Brush for Photoshop
Size: Brush: 4.2 mb PNG file: 8 mb | Rs.com
These brushes are big, so they are ideal for print work. You can use them for Web stuff as well, but you will need to size them down. Most of them are around 1800-2400 pixels wide or tall.
Brush Compatibility
This Brush Set Works with CS and CS2 versions of photoshop. For those of you using earlier versions of Photoshop or other editing software, a series of PNG files (8.0 MB) are provided. Those should open in almost anything else.
دوستان ممكنه كه پلاگينها رو تو Rapid Share آپلود نكنيد . ممنون مي شم .
راست میگه اگه تو جائی دیگه دانلود کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)