تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 44 از 151 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

من تازه دارم اكسس ياد ميگيرم و چند تا مشكل دارم :
    1- وقتي تو خونه اي ميخوام تاريخ وارد كنم اشتباه ميگيره و فرمت وارد كردن را تغيير ميده يا وقتي تو خانه اي عدد وارد مي كنم آن را ماه در نظر ميگيره مثلا اگر 6 وارد كنم كنارش ماه ميلادي آن را ميزاره چكار كنم؟؟؟
    2- چطور ميتونم خونه اي را به صورت انتخابي درست كنم مثلاخونه اي به نام ماه تولد درست كنم و هر 12ماه سال در آن قرار بدم تا زماني كه بخواهيم اطلاعات وارد كنيم فلش آن را باز و يكي از 12 ماه را انتخاب كنيم؟؟؟
    1. خوب اگه خیلی اذیتت می کنه نوع اون فیلد رو تکست بذار راحت می شی
    2. باید اول یه جدول دیگه درست کنی که یه فیلد داشته باشه و اسم 12 تا ماه رو وارد کنی. بعد توی جدول اصلیت توی فیلدی که می خوایی کامبو باکس(همون فلش خودت) رو وارد کنی و در قسمت Data type بری و look up wizard رو انتخاب کنی و تب اولی رو اتنخاب کنی. و در صفحه دومی همون جدولی رو که ماهها رو توش نوشتی را انتخاب کن.در صفحه بعد هم که معلومه که یه فیلد داری و همون رو انتخاب کن. صفحه بعد هم نوع تصاعد الفبایی یا عددی رو می پرسه که می تونی بر اساس الفبا ترتیب کنی یا نکنی.دو صفحه پیش می ری و اسم فیلد رو می پرسه که قبلا همون اسم جدول ماه هات می باشه. بعد فینیش میاد و بعد هم می پرسه که این دو جدول رو به هم ربط بدم؟ که تایید می کنی. و کارت حله.
    امیدوارم که واضح بوده باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

باز هم تشکر محمد جان
    در مورد Orientation باید بگم که فیلد ها رو جابه جا می کنه در حالی که من می خوام نوشته ها در جدول وسط چین یا راست چین بشن (واسه اسامی فارسی و از این حرفا).
    در آفیس 2003 هم دو تا فایل درست میشه که همون خصوصیات شما رو داره ولی فقط یکیش با پسوند be هستش که همون مشخصات end رو داره.

در مورد برنامه:
    To install the
    system, you must have Access 2007 installed on your machine.
    خوب برای آفیس 2003 پیشنهادی داری؟ تو خود آفیس 2003 راهی داره؟توی منوهاش گزینه ایی داره؟
    با سلام،
    در مورد راست چین ، فکر کنم هر وقت که لازم شد باید راست چین و ... رو برای ControlBox مورد نظر، موقع طراحی، انتخاب کرد. مثلا در datasheet view جدول، ستون مورد نظر رو انتخب میکنی و دکمه راست چینو میزنی.
    در 2003 راستش چیزی به ذهنم نمی رسه، ولی میدونم که با دستورات SQL میشه این کار رو انجام داد.
    سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم منبع خیلی خوبی می تونه باشه.

تا بعد ...

3. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

با سلام،
    در مورد راست چین ، فکر کنم هر وقت که لازم شد باید راست چین و ... رو برای ControlBox مورد نظر، موقع طراحی، انتخاب کرد. مثلا در datasheet view جدول، ستون مورد نظر رو انتخب میکنی و دکمه راست چینو میزنی.
    در 2003 راستش چیزی به ذهنم نمی رسه، ولی میدونم که با دستورات SQL میشه این کار رو انجام داد.
    سایت
    کد:
    هم منبع خیلی خوبی می تونه باشه.

تا بعد ...
    سلام محمد جان.
    راستش رو بخوای با اون روشی که گفتی نشد ولی من یه کار دیگه کردم.
    رکورد مورد نظرم رو در حالت دیزاین مود انتخاب کردم و رفتم به Field properties و تو قسمت فرمت چپ چین یا راست چین رو تایپ کردم و درست شد!
    تشکر که ایده می دی
    اگه واسه سطح دسترسی هم چیزی گیرت اومد بی خبر نذار
  5. این کاربر از AABB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام.
    سوالی دارم در رابطه با ارتباط بین فیلدها
    من 3 جدول درست کردم که که درجدول اولی فیلدهای شماره- نام – و مشخصات فردی افراد را قرار دادم
    در جدول 2 فیلدهای.کد کتاب نام کتاب و مشخصات دیگری در مورد کتاب قرار دادم
    در جدول 3 کدکتاب و تاریخ تحویل و برگشت کتاب را واردکردم
    حالا میخواهم این ها رو طوری به هم ربط کنم که در جدول اولی وقتی مشخصات افراد را میبینم این که چه کتابی ( البته کدش) را در چه تاریخی گرفته و تحویل داده رو ببینم و زمانی که این لیست باز میشه روی کدکه کلیک کنم مشخصات کتاب از قبیل نام کتاب و ... را ببینم.
    قسمت اول را انجام دادم..ولی قسمت دوم نمیه..لطفا راهنمایی کنتید...
    این هم عکس که بهتر کمکتون میکنه
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    سوالی دارم در رابطه با ارتباط بین فیلدها
    من 3 جدول درست کردم که که درجدول اولی فیلدهای شماره- نام – و مشخصات فردی افراد را قرار دادم
    در جدول 2 فیلدهای.کد کتاب نام کتاب و مشخصات دیگری در مورد کتاب قرار دادم
    در جدول 3 کدکتاب و تاریخ تحویل و برگشت کتاب را واردکردم
    حالا میخواهم این ها رو طوری به هم ربط کنم که در جدول اولی وقتی مشخصات افراد را میبینم این که چه کتابی ( البته کدش) را در چه تاریخی گرفته و تحویل داده رو ببینم و زمانی که این لیست باز میشه روی کدکه کلیک کنم مشخصات کتاب از قبیل نام کتاب و ... را ببینم.
    قسمت اول را انجام دادم..ولی قسمت دوم نمیه..لطفا راهنمایی کنتید...
    این هم عکس که بهتر کمکتون میکنه
    کد:
    سلام،
    اين كار رو ميشه با ساختن فرم هاي تو در تو بعنوان ساب فرم، انجام داد. به نظرم در جدول 3 بايد يك فيلد ID بعنوان Primary key اضافه كرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام،
    اين كار رو ميشه با ساختن فرم هاي تو در تو بعنوان ساب فرم، انجام داد. به نظرم در جدول 3 بايد يك فيلد ID بعنوان Primary key اضافه كرد:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون..دستون درددنکنه..نمیشه جوری طراحی کرد که جدول ها تو در تو بشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون..دستون درددنکنه..نمیشه جوری طراحی کرد که جدول ها تو در تو بشن.
    سلام، آره ، راست میگید، میشه: در دیزاین جدول، در قسمت property sheet >Subdatasheet Name نام جدول مورد نظر رو انتخاب میکنی (البته روابط بین جداول هم باید درست باشه ) . با تشکر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه بر و بچز پی سی ورلرد
    تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم.اموراتم با همین منوال می گذشت.هر وقت هم که می خواستم ویندوز عوض کنم،می رفتم در documens and settings و فایلی را که اکسس در آنجا درست می کرد کپی می گرفتم و بعد از نصب ویندوز جدید،برای آنکه اکسس بتواند آن را مورد استفاده قرار دهد،دوباره در همان مکان قرار می دادم.تا اینکه ویستا آمد... در ویندوز ویستا وقتی می خواهم در درایور C یک پوشه با اسم Document and Settings ایجاد کنم،ویندوز ویستا بطور خودکار آن را حذف کرده و در عوض آن را در پوشه Usre قرار می دهد.نتیجه اینکه من نمی توانم یک دایرکتوری مشابه آنچه که فایل اکسس من بدان نیاز دارد درست کنم تا فایل مورد نیاز تی بل را در آن قرار دهم.در نتیجه اطلاعات تی بل من بازیابی نمی شود.
    برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
    یا آنکه
    کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
    اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
    لطفا راهنمایی کنید.

منتظر راهنمایی ها تون هستم .
    همگی موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه بر و بچز پی سی ورلرد

تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم....
    برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
    یا آنکه
    کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
    اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
    لطفا راهنمایی کنید.

منتظر راهنمایی ها تون هستم .
    همگی موفق باشید
    سلام،
    اگه فايل در ساير پوشه ها درست كار نمي كنه، به نظر مياد كه در فايل كدي نوشته شده باشه كه از آدرس C:/Documents and Settings استفاده مي كنه. اگه اين طور باشه ميشه با رفتن به قسمت كدها (البته اگه قفل نشده باشه)، اين مقدار رو به آدرس دلخواه تغيير داد. آيا اين فايل رو از جايي گرفتيد يا خودتون درستش كرديد؟ اكسس شما چه ورژني هست؟ اگه 2007 هست، آيا موقع باز كردن فايل، پيام Security Warning در نوار بالايي مشاهده ميشه؟

با تشكر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با تشکر از اینکه جواب دادید.

من فایل رو خودم ساختم.با ورژن 2007 .
    یک تی بل که اطلاعات کتاب های یک کتابخونه ست.
    به غیر از این فایل که من خودم ساختم،یک فایل هم خود اکسس در Documents and Settings ساخت که اطلاعات تی بل من رو توی آون ریخته.
    حالا در مورد پیغامی که گفتید....
    موقع باز کردن هیچکدوم از این دو فایلی که عرض کردم،چنین پیغامی که شما گفتید،داده نمیشه.

اما در مورد قسمت کدها لطفا توضیح بدید که چطور اینکار رو بکنم.چون من با اکسس در حد یک مبتدی کار می کنم و اصلا وارد نیستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •