سلام به همه بر و بچز پی سی ورلرد
تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم.اموراتم با همین منوال می گذشت.هر وقت هم که می خواستم ویندوز عوض کنم،می رفتم در documens and settings و فایلی را که اکسس در آنجا درست می کرد کپی می گرفتم و بعد از نصب ویندوز جدید،برای آنکه اکسس بتواند آن را مورد استفاده قرار دهد،دوباره در همان مکان قرار می دادم.تا اینکه ویستا آمد... در ویندوز ویستا وقتی می خواهم در درایور C یک پوشه با اسم Document and Settings ایجاد کنم،ویندوز ویستا بطور خودکار آن را حذف کرده و در عوض آن را در پوشه Usre قرار می دهد.نتیجه اینکه من نمی توانم یک دایرکتوری مشابه آنچه که فایل اکسس من بدان نیاز دارد درست کنم تا فایل مورد نیاز تی بل را در آن قرار دهم.در نتیجه اطلاعات تی بل من بازیابی نمی شود.
برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
یا آنکه
کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
لطفا راهنمایی کنید.
منتظر راهنمایی ها تون هستم . .gif)
همگی موفق باشید