مثل اینکه این تعطیلی چند روزه خیلی به درد خورد...
ولی عجب سرماییه..... تو 30 سال گذشته سابقه نداشته!!!!!!
مثل اینکه این تعطیلی چند روزه خیلی به درد خورد...
ولی عجب سرماییه..... تو 30 سال گذشته سابقه نداشته!!!!!!
سلام
توي نجوم چند نفر شركت كردند
توي كل كشور
خب توي كارنامتون نوشته ديگه
باي
اینجا حتی یه ثانیه هم تعطیل نشد
نجوم سال سوم 144 تا شرکت کننده داشت بقیه پایه ها رو نمیدونم
من هم از اون موقع ها برای المپیاد شروع به خوندن کردم... البته از 7-8 سال پیش عشق نجوم شدم! حالا این لیست کتابها:آره:همه کتابهای منابع، هر کتابی که اسمش رو تو متنهایی دیدم که به المپیاد ربط داره ، هرچی تو کتابخونه مدرسمون بود.
البته تو المپیاد خوندن زیاد مهم نیست .اصل مساله حل کردن و فهمیدن مطالبه. تازه آدم المپیاد میخونه که دیدش باز شه،تو علمی که بهش علاقه داره پیشرفت کنه و...
یکی از بچه ها گفته بود که سوالاش مزخرف بود. واقعا باهاش موافقم .خیلی سطحش پایین بود وسوالاش هم زیاد اشکال داشت. من که کلی از سوالا رو نزدم.
اصلان اقا پرسیده بودند که کجا درس میخونی؟
من فرزانگان شیراز میرم. با نجوم هم از 4-5 سال پیش آشنایی داشتم.اما برای المپیاداز آذر پارسال شروع کردم
این که میگم از 4_5 سال پیش آشنایی داشتم یعنی یه سری کتابها وسی دی های اموزشی رو تو خونه می خوندم و دنبال میکردم.
حالا شماها بگید .چه جوری می خونید؟
هالیدی دارم می خونم... تازه شروع کردم!
نجوم کروی: تقریبا تمومه... ولی سوالای فصل 2 یه ذره...
توماس: فینیش!
زیلیک:
جلد 2: فینیش
جلد 1: 3/1 خوندم.
اریکا: خیلی چرت و پرت هست... امروز شروع کردم، هفته بعد تمومه!
اگه میشه تو هم یه فاکتوری بده!
همه اینایی رو که گفتی خوندم،به غیر از توماس.اریکابوم هم واقعا" مزخرفه. فقط بخشهای به دردبخورش رو خوندم. ریاضی هم تکمیل.مشتق،انتگرال،لگاریت ?.کلپنر رو هم تازه شروع کردم.![]()
Last edited by rosemaryam; 10-01-2008 at 10:49.
همه اینایی رو که گفتی خوندم،به غیر از توماس.اریکابوم هم واقعا" مزخرفه. فقط بخشهای به دردبخورش رو خوندم. ریاضی هم تکمیل.مشتق،انتگرال،لگاریت .کلپنر رو هم تازه شروع کردم.![]()
توی چرت و پرت بودنش شکی نیست... کلپنر رو هم تو تعطیلات نوروزی قراره قسمت های مهمش رو بخونم...همه اینایی رو که گفتی خوندم،به غیر از توماس.اریکابوم هم واقعا" مزخرفه. فقط بخشهای به دردبخورش رو خوندم. ریاضی هم تکمیل.مشتق،انتگرال،لگاریت ?.کلپنر رو هم تازه شروع کردم.![]()
البته من چند تا منبع انگلیسی هم دارم می خونم...
در ضمن قانون جدید المپیاد نجوم هم ... ... ...!(خودتون با هم چیزی که دوست دارین، جای خالی رو پر کنین!)
همگی بد بخت شدیم!
سلام
یه سوال
جوابه این سوال میشه :
> قدر مطلق یک متغیر قیفاووسی با دوره تناوب 50 روز چهقدر است ؟ به طور میانگین در خشندگی این قیفاووسی از قیفاووسی دیگر با دوره تناوب 5 روز چهقدر بیشتر است ؟
قسمته اولش میشه 4 -
و " دوم 4- /0 هست؟
میشه یه کمکی هم برا این سوال بکنین؟ممنون می شم
> اگر دمای ستاره ای با دمای خورشید برابر باشد ولی دو برابر خورشید درخشندگی داشته باشد شعاع ستاره چقدر است؟
L=4pi r^2 (sikma).t^4
جواب میشه رادیکال 2
سوال اولتم که تبدیل ساده قدر به درخشندگیه که مطمئن نیستم توی دینامیکی فرمولش اومده باشه برات مینویسم:
m1-m2=-2.5 log L1/L2
m1 وm2 قدر های دو جسم و L1 و L2 درخشندگی آنها به شرطی که توی یک فاصله باشند(مثلا 10 پارسک)
Last edited by azerdimah; 12-01-2008 at 11:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)