اینا دست گذاشتن رو بوفون چون یووه ای ها رو استانکویچ کلید کردن اینتر ها هم گفتن فقط زمانی استانکویچ می ره یووه که اونا هم با انتقال بوفون موافقت کنن که بعید می دونم اینجوری بشه در کل زیاد رو اومدن بوفون حساب نکنید![]()
اینا دست گذاشتن رو بوفون چون یووه ای ها رو استانکویچ کلید کردن اینتر ها هم گفتن فقط زمانی استانکویچ می ره یووه که اونا هم با انتقال بوفون موافقت کنن که بعید می دونم اینجوری بشه در کل زیاد رو اومدن بوفون حساب نکنید![]()
رکوبا ناراحت از ترک اينتر
آلوارو رکوبا با وجود داشتن پيشنهاد از پالرمو و بولونيا ناراحتيش را نسبت به ترک اينتر ابراز کرد.
رکوبا در سال 1997 به اينتر آمد و اولين اجرايش در همان روز ها همراه رونالدو بود در روزي که اينتر توانسشت با دو گل رونالدو با نتيجه 2-1 از برسيکا پيروز شود.
اين بازيکن اروکوئه اي با وجود توانايي هايي که داشت نتوانست در اينتر بدرخشد.رکوبا اين فصل را به طور قرضي در تورينو بازي کرد اما او يک فصل مايوس کننده داشت.اين بازيکن 31 ساله فردا قراردادش به پايان مي رسد و او بايد به دنبال امضاي قرارداد جديدي باشد.
او مي گويد:"قراردادم رو به پايان است و من هنوز راجه به آينده ام با موراتي صحبت نکرده ام.من در اينتر به مدت 11 سال فوتبال بازي کرده ام و تصور ترک اينتر براي من مشکل است.ترک اينتر براي من مانند ترک خانه براي اولين بار است اگر موراتي از من بپرسد مي خواهي در اين تيم بماني بدون درنگ مي گوييم بله ولي من فکر مي کنم که او اين طور فکر نمي کند"
رکوبا آشکار کرد که تورينو و پالرمو خواستار او هستند.او گفت:
"برخي از هم تيمي هايم در پالرمو گفته اند که پالرمو خواستار من است.آنها گفتند شهر و هواداران دوستدار واقعي من هستند.و بايد بگويم که از علاقه بولونيا و پالرمو نسبت به من تشکر مي کنم"
روکوبا بازیکن مورد علاقه من هست امیدوارم نره وبتونه فصل بعد مثل قدیما که زوج ویری بود بدرخشه
منم خیلی دوسش دارم امیدوارم هر جا بره موفق باشه
بازیکن مورد علاقه ی موراتی هستش یه سال موراتی به سالرنیتانا قرضش داد یه تنه تیمو تو سری A نگه داشت![]()
استانکوويچ:من نمي خواهم بروم
نماينده استانکوويچ گفت که اين بازيکن قصد ترک تيمش را ندارد.
فيورانلي گفته است که دژان دوست ندارد اينتر را ترک کند و به باشگاه رقيب يعني يووه بپيوندد در حالي که او از يوونتوس پيشنهاد دارد.
او ادامه داد:"استانکوويچ يک بازيکن اينتر است و خواهد بود چون او دوست ندارد برود.هيچکس راجع به اينتر و يوونتوس با من حرفي نزده است.من نمي دانم قصد اينتر چيست،کسي به من نگفته است که اينتر مي خواهد او را بفروشد.من فکر مي کنم که او هنوز قراردادش تمام نشده است و خود اينتر مي خواهد که او را نگه دارد."
فيورانلي در مورد پيشنهادات گفت:"وقتي دژان در اينتر خوب بازي مي کند منظورش اين نيست که او ضد باشگاه است.چطور يووه اين را رعايت نمي کند؟"
او در مورد پيشنهاد از انگلستان هم گفت"ما هيچ پيشنهادي نداريم و به دنبال هيچ پيشنهادي هم نيستيم"
سلام
عجب خفن شده این اینتر!!!!!!!!!
اقا از عشق من بگین لوئیس فیگو!!!خبری ازش نیست !!!!!!!!!!!!!!11
سلام
خفن ترم می شه
عشق شما هم با اومدن مورینیو تو اینتر موندنی شد می خواد یه فصل دیگه بازی کنه احتمالا آخر سال برای همیشه از دنیای فوتبال خدافظی می کنه![]()
مورينيو از خريد لمپارد منصرف شد
خوزه مورينيو مربي اينتر اعتراف کرد که بعيد است لمپارد اين تابستان از چلسي جدا شود اما تاکيد کرد که همچنان به دنبال او خواهد بود.
آقاي خاص لمپارد را در صدر خريد هاي خود قرار داده بود در حاليکه او زماني که در چلسي بود يه رابطه خوب با لمپارد داشت.
شايعات در چند روز گذشته مبني بر توافق لمپارد با اينتر به اوج رسيده بود اين در حالي است که لمپارد حالا در ايتاليا با خانواده اش تعطالات را پشت سر مي گذارد.
اعلام امضاي قرارداد دکو با چلسي باعث شده است که مطبوعات نسبت به فروش لمپارد بيشتنر شک کنند.اما مورينيو باور دارد که نمي تواند لمپارد را در اين تابستان به اينتر بياورداگر چه او فوق العاده مطمئن است که مي تواند او را در زمان هاي بعدي به خدمت بگيرد.
مورينيو به روزنامه سان گفته است:"اين فصل؟ من فکر نمي کنم.چون او نمي خواهد از چلسي برود و مسئولان چلسي هم قصد فروش او را ندارند.بهر حال فصل بعد ما مي توانيم او را به اينتر بياوريم.من 100% مطمئنم که او در فصل 2009پ10 براي اينتر بازي خواهد کرد
بر و بچز اینتری بیان یه حالی به این تاپیک بدن هی میره پایین 2باره من از اون پایین می یارمش بالا
دوست ندارم تاپیکمون بره پایین باید خودمون استیکیش کنیم دی:
نظرتون راجع به استانکویچ چیه؟!
من که خیلی حال کردم می خواد بمونه
راجع به لمپاردم تا روز آخر مشخص نمی شه این مورینیو خیلی باهوشه، اینو گفته تا آبرامویچ سال بعد لمپارد رو مفت از دست نده سال بعد قراردادش تموم می شه و به عنوان بازیکن آزاد می یادش
سلام
پاچینو جان دستت درد نکنه خیلی حال دادی!!!
اصلا من یکی خودکشی میکنم اگه فیگو برهاگر هم خداحافظی کنه من دچار افسردگی میشم یه مدت
لعنت بر مانچو که فیگو را نیمکت نشین میکرد خودم میخواستم بکشمش
این فصل هم فیکس خواهد بود امیدوارمراستی خوشحال شدم پرتغالی ها دارن میان به اینتر!!!
من هر جا که پرتغالی بازی کنه طرفدارش میشم!!!!!البته تمام تیمها را دوست دارم ولی پرتغالی ها را بیشتر!!!
بازم ممنون که منو اگاه کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)