تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 44 از 1174 اولاول ... 3440414243444546474854941445441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ویا چرا؟ من میگم رئال باید دروگبا رو بیاره!!! سرعتی، قدرتی! جزء 5 بازیکن اول جهان هم که هست! از چلسی هم تازه می خواد بره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اونم ایشاال.. میاد و حالا چند خبر دست اول اول:
    1:اراگونس مربی تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که رائول شانس اینکه تیم ملی اسپانیا را در یورو ۲۰۰۸ همراهی کند را دارد اما در این راه رقیبان قدرتمندی را دارد.
    بعد از بازیهای خوبی که اخیرا رائول انجام داده است دوباره فشارها از سوی رسانه ها بر اراگونس جهت دعوت رائول به تیم ملی زیاد شده است.
    اراگونس نیز در جواب این فشارها گفت :من رائول را زیر نظر دارم اما او باید همین طور ادامه دهد تا بتوانم او را به تیم دعوت کنم از سوی دیگر رائول رقیبان قوی نیز دارد.
    فرناندو تورس که در لیورپول گلزنی می کند و دیوید ویا که بازیکن مهمی است و همین طور رائول تامودو که به ما کمک زیادی کرد.

2:برند شوستر اماده است تا در بازی مقابل پارتیزان بلگراد که قرار است چهارشنبه همین هفته در چارچوب جام سانتیاگو برنابئو برگزار می شود به بازیکن جوان تیمش یعنی دانیل پاریخو شانس بازی دهد.
    این بازیکن امسال موفق شد به همراه تیم ملی زیر ۱۹ سال اسپانیا قهرمان اروپا شود این هافبک هجومی در بازیهای امسال ۴ گل برای تیم ب رئال به ثمر رسانده است.
    رامون کالدرون اخیرا به این بازیکن گفت :شما می توانید به خود افتخار کنید که الفردو دی استفانو به من گفت شما بهترین و با استعدادترین بازیکن تیم جوانان رئال هستید و ما به شما امیدواریم.

3:رائول معتقد است بازیهای خوبی را که امسال انجام می دهد ناشی از تغییر پستی که شوستر برای او ایجاد کرده است.
    رائول گفت :در این فصل من احساس مفید بودن می کنم و خوشحالم که در این تیم بازی می کنم. شوستر و تمام هم تیمی هایم به من اعتماد دارند و این مایه خوشحالی من است.
    در حال حاضر من نزدیک به دروازه بازی می کنم و موقعیتهای بیشتری برای گلزنی دارم و بیشتر نیز گل می زنم و پست من هجومی تر شده است. اما هیچ کدام از این اتفاقات برایم بوجود نمی امد اگر هم تیمی هایم من را حمایت نمی کردند.
    رود ون نیستلروی و من به خوبی همدیگر را می شناسیم و خیلی خوشحالم که در کنار او بازی می کنم.
    4:هافبك برزيلي تيم فوتبال وردربرمن آلمان گفت: از ديد من رئال مادريد كاملترين و بزرگ ترين باشگاه در جهان است.
    به نقل از آس اسپانيا، ديه گو ريباس كه اطمينان دارد رئال مادريد در فصل نقل و انتقالاتي زمستان براي خريدش تلاش خواهد كرد اظهار داشت: رئال بزرگ نيست، بلكه خيلي بزرگ است. عضويت در چنين تيمي آرزوي هر فوتباليست است و هر كسي كه چنين اشتياقي را پنهان مي كند دروغ مي گويد.
    وي ادامه داد: اين تيم در اوج است و هر فوتباليستي مي داند كه بالاتر از اين جاي ديگري در جهان فوتبال وجود ندارد.(راس میگه به خدا)

تمام خبرهای امروز همینه بازم بنازم به این سایت که اینقدر فعاله

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یک سری اطلاعات درباره جام سانتیاگو برنابئو:عکسی از جام :

حتما شما میدانید که این بازی ها همیشه در تابستان برگزار میگردد و بخاطر یادبود سانتیاگو برنابئو که باشگاه رئال مادرید رو به اوچش رسانید کسی که از بس توانا بود خود(باشگاهش) به فدراسیون فوتبال اسپانیا کمک می کرد در زمانی که باشگاهای مثل بارسا و اتلتیکو و... در حد رئال نبودند.
    شروع این مسابقات از زمان 1979 یک سال بعد از فوت سانتیاگو انجامید و به خاطر قدر دانی از تلاشهای همه جانبه ایشان بود.در اولین سری این مسابقات این تیم بایرن بود که برنده شد و این بازیها همچنان ادامه دارد تا اکنون که در اخرین سری این تورنمنت که تابستان سال پیش انجام شد تیم رئال بود که برنده شد.
    دی استفانوی بزرگ:برای ما جام سانتیاگو از جام قهرمانان و لالیگا مهمتر است.
    جدول کامل این بازی ها:
    واقعآ معذرت این یک جدول خوشگل بود که تو سایت اصلی رئال بود وقتی منتقل کردم این طوری میشه!!!!!!!!!!!!
    (اطلاعات در باره نتیجه :مثلا در این بازی تیم رئال 2بر1 برده یعنی نتیجه سمت راستی مال تیم بالای است و امتیاز سمت چپ مال تیم پایینی است)باز هم معذرت!!!!!
    2006

Real Madrid
    Anderlecht
    2-1
    2005
    Real Madrid
    Major League Soccer
    5-0
    2004
    Pumas UNAM
    Real Madrid
    1-0
    2003
    Real Madrid
    River Plate
    3-1
    2002
    Bayern Munchen
    Real Madrid
    2-1
    2001
    Inter Milan
    Real Madrid
    2-1
    2000
    Real Madrid
    Santos FC
    2-0
    1999
    Real Madrid
    AC Milan
    4-2
    1998
    Real Madrid
    Peñarol
    4-0
    1997
    Real Madrid
    Portuguesa
    1-0
    1996
    Real Madrid
    Benfica
    4-0
    1995
    Real Madrid
    Ajax Amsterdam
    1-0
    1994
    Real Madrid
    Palmeiras
    3-2
    1993
    Inter Milan
    Real Madrid
    2-2
    1992
    Ajax Amsterdam
    Real Madrid
    3-1
    1991
    Real Madrid
    Colo-Colo
    6-1
    1990
    AC Milan
    Real Madrid
    3-1
    1989
    Real Madrid
    Liverpool
    2-0
    1988
    AC Milan
    Real Madrid
    3-0
    1987
    Real Madrid
    Everton
    6-1
    1986
    Dynamo Kyiv
    Real Madrid
    3-2
    1985
    Real Madrid
    Bayern Munchen
    4-2
    1984
    Real Madrid
    FC Köln
    4-1
    1983
    Real Madrid
    Hamburger SV
    3-2
    1982
    Hamburger SV
    Standard Liége
    3-1
    1981
    Real Madrid
    AZ '67
    0-0
    1980
    Bayern Munchen
    Real Madrid
    1-1

1979
    Bayern Munchen

Ajax Amsterdam
    2-0
    Last edited by ahmad08; 03-12-2007 at 23:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کجایید رفقا چند وقته سر نمیزنید تاپیک چرا؟
    باز هم اطلاعات خوب:
    مسئولان باشگاه رئال مادرید قصد دارند در مورد معاوضه درنت با مالودا با مسئولان باشگاه چلسی مذاکره کنند.
    درنت ۲۰ ساله که تابستان امسال از فاینورد به رئال امد چندان نتوانسته در این تیم موفق باشد و اکثرا نیمکت نشین است و اخیرا مسئولان تیم چلسی اعلام کرده اند که خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن ۲۰ ساله هستند از طرف دیگر مسئولان رئال نیز قصد دارند مالودا بازیکن ۲۷ ساله تیم چلسی را به برنابئو بیاورند.
    نظر شخصی:
    به نظر من بدترین کار ممکن رفتن درنت است اخه بازیکن به این خوبی و جوونی که با هزار زحمت به رئال اومد همین طور مفت می خوان بذارن بره و جاش مالودای ۲۷ ساله بگیرن اون هم بازیکنی که در پست اون رئال الان دو بازیکن داره یعنی روبن و روبینیو.(من میگم به این بیچاره چندان فرصت داده نشد و گر نه بازیکن خوبیه لا اقل از مارسلو که در بازی قبل رئال 21 پاس اشتباه داد بهتره)

ایکر کاسیاس که هفته گذشته چهارصدمین بازی رسمی خود را برای رئال در لالیگا انجام داد مصاحبه ای با رادیو مارکا انجام داده است که برای شما ترجمه می کنیم.
    رئال مادرید
    ما از بودن در رئال خوشحالیم. تیم هفته گذشته در لیگ قهرمانان دچار لغزش شد اما قابل جبران است. ما بازی اخر در برابر لازیو را مقابل طرفداران خود انجام می دهیم اما نباید بابت این خیلی جسور بشویم چون ما به این بازی احتیاج داریم و باید به مرحله بعد صعود کنیم تا بتوانیم روی لالیگا و کوپا دل ری تمرکز کنیم. ما چهار امتیاز از تیم دوم جلوتریم اما باید همین طور سخت تمرین کنیم تا اتفاقات برای ما خوب دنبال شوند. ما در مقابل لازیو باید روی نقاط قوت خود تمرکز کنیم تا همین طور در صدر بمانیم ما تیمی خوب و جوان داریم. هاینزه بازیکنی باتجربه است در صورتی که ما اشنایدر را داریم که بازیکنی جوان و مهم برای تیم است. سرجیو راموس - گوتی - سالگادو - رائول و من بازیکنانی با سابقه تریم البته نه از نظر سن بلکه از نظر مدتزمانی که در تیم عضو هستیم. کاناوارو خیلی به تیم کمک می کند او بر سر مارسلو داد می زند تا مارسلو نکات را یاد بگیرد. راموس بازیکنی رویایی با فاکتورهایی قوی است او کاپیتان اینده رئال است. همین وضعیت را په په دارد. گوتی یکی از کاپیتانهای تیم و یکی از بازیکنان مهم باشگاه است و در مورد رائول من چه می توانم بگویم؟ همه چیز در مورد او قبلا گفته شده است او بازیکنی حرفه ای و وقف تیم است و به ما کمک می کند تا به بازیکنی بهتر تبدیل شویم.
    لالیگا
    ما پارسال قهرمان شدیم چون تغییراتی در تیم بوجود اوردیم و باشگاه به طور شگفت انگیزی کار کرد و همه بازیکنان جواب دادند. فکر می کنم تساوی ما در نیوکمپ باعث شد ما به سمت قهرمانی سوق داده شویم. والنسیا من را یاد تیم خودمان در چند سال پیش می اندازد. هیچ کار مهمی انجام نمی شد ولی انها تیمی بزرگ هستند و مردم نباید انها را فراموش کنند والنسیا قهرمان اسپانیا و چند بار قهرمان جام یوفا شده است. انها موتورخانه اسپانیا هستند.
    رئال مادرید و بارسلونا مهمترین باشگاههای موجود در اسپانیا هستند و بازیکنان جدیدی را وارد کشور می کنند. ستاره ها دوست دارند اینجا بازی کنند چون رقابت را دوست دارند و این باعث ایجاد مشکل برای تیمهایی نظیر والنسیا - ویارئال - سویا و اتلتیکو مادرید می شود اما من خوشحالم که انها مسیر درستی را در حال حاضر دنبال می کنند.
    اینده
    من دوست دارم تا اخر عمر بازیگری خود در رئال بمانم و به احتمال زیاد تا سن ۳۵ سالگی. دوست دارم که در کشورهای دیگری از جهان بازی کنم مانند کشور امریکا. که برای این کار باید زبان انگلیسی یاد بگیرم که من برای این جور کارها واقعا تنبل هستم.
    مبارزه با مالاریا
    این بازی در ۲۰ دسامبر انجام می شود. من در مورد این بازی با رافائل نادال صحبت کردم و او نیز با این ایده موافق بود. مردم می ایند و فوتبال و تنیس بازی کردن ما را می بینند و در این بین پول به دست امده از فروش بلیطهای این بازی صرف مبارزه با بیماری مالاریا می شود که سالیانه افراد زیادی را می کشد. من و نادال ابتدا فوتبال و سپس تنیس بازی می کنیم.
    بهترین مهار : در مقابل تیم گلاسکو رنجرز
    بدترین اشتباه : از هر گلی که می خورم خیلی ناراحت می شوم
    بهترین بازیکن لالیگا : رونالدینهو
    ایا عقیده شما در مورد کاپیتانی با عقیده رائول تفاوت دارد؟ مسلما فرق می کند چون ما افرادی متفاوت هستیم اما در خیلی از موارد با هم توافق داریم.
    بیشتر دوست دارید در کدام جام قهرمان بشوید؟ در جام ملتهای اروپا یا جام جهانی همراه با تیم ملی
    دوست دارید مربی رئال شوید یا رئیس رئال؟ در هر جایی که بتوانم به رئال کمک بکنم
    چه کسی بیشتر شما را خسته می کند وقتی در مورد فوتبال صحبت می کند؟ پدرم. چون وقتی در مورد فوتبال صحبت می کند دیگر متوقف نمی شود.
    موفق باشید و سربلند و اینکه بیشتر به ما سر بزنید اخه از طرفداران رئال بعیده!!!!!!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام احمد جان ...
    منم موافقم (مالودا بیاد درنت بره) .

راستی قضیه کاکا به کجا کشید . آخر رئال میگیرتش یا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام احمد جان ...
    منم موافقم (مالودا بیاد درنت بره) .

راستی قضیه کاکا به کجا کشید . آخر رئال میگیرتش یا نه ؟
    کاکا رو رسمآ فراموش کن رفیق و اینکه من فکر نمیکنم که مالودا بیاد چون تو چلسی عالی بازی میکنه و مسئولان هم میخوانش...اگه بیاد واقعآ خوب میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ویا چرا؟ من میگم رئال باید دروگبا رو بیاره!!! سرعتی، قدرتی! جزء 5 بازیکن اول جهان هم که هست! از چلسی هم تازه می خواد بره!
    درسته سرعت و تکنیک دیوید ویا کمتر از دروگباست ولی اگه دروگبا بیاد و تو ترکیب رئال قرار بگیره با توجه به فرهنگ پایین برخی طرفداران بار . . . . ممکنه مورد شعارهای نژاد پرستانه قرار بگیره و برای تیم حاشیه ( هاشیه ) ایجاد بشه.

به علاوه : ویا به لالیگا و تیم های اسپانیایی آشناتر هست و تفاوت زیادی با رائول ( در قدرت گل زنی ) نداره.

طرفدار رئال هم که هست و تازه میتونه باعث افزایش سهمیه رئال در تیم ملی هم بشه..

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه دروگبا بیاد که تیم توپپپپپپه توپپپپ میشه.

raul & van nistelroy & Drogba

چی بشه ولی فکر نکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همه شما هوادارای گل رئال و اما بعد:
    دیشب رئال مادرید در مقابل تیم بیلبائو توانست با نتیجه یک بر صفر و با گل تماشایی رود فن نیستلروی حریف را شکست دهد و این برد شیرین رو به همه شما عزیزان تبریک گفته و ارزو بردهای بیشتر مخصوصآ مقابل لازیو و صعود و یک گلایه از بعضی بی معرفتها که این تاپیک رو به امان خدا ول کردن و اون اینه که واقعآ ارزش رئال بیش از اینه که در تعداد ارسال و مشاهده ها از چلسی کم بیاره و به دوستان بگم که نظرتون درباره این سه محاجم به همراه یک طراح به اسم رائول در عقب چیه؟(سه مهاجمابراهیموویچ 2:نیستلروی 3:دروگبا)حتما نظرتون رو بگید..........

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام
    من میام ولی فقط اخبارو می خونم ....
    به نظر من 2 & 3 خوبن چون ابراهیمووویچ خیلی اخلاق گندی داره...
    در ضمن بازی دیشب باحال بود یه چند هفته ای بود بازی رئال رو ندیده بودم ...
    رو بینیو که رو اوج هست ..
    ولی اون یارو تورس برعکس داشت پاس گل می داد...
    یه چند تا عکس از سال 2000 از کاسیاس هست امیدوارم خوشتون بیاد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •