میلان 0-1 سویا
(گل سویا را گتوسو اشتباهی درون دروازه تیم کرد)
چلسی هم در ضربات پنالتی بازی رو به لوکوموتیو واگذار کرد
حالا بازی رده بندیمون با چلسیه
بازی قشنگی میشه این بازی
شبکه سه هم که گل بگیرن با این برنامه هاش
اصلا بیخیال فوتبال شده
میلان 0-1 سویا
(گل سویا را گتوسو اشتباهی درون دروازه تیم کرد)
چلسی هم در ضربات پنالتی بازی رو به لوکوموتیو واگذار کرد
حالا بازی رده بندیمون با چلسیه
بازی قشنگی میشه این بازی
شبکه سه هم که گل بگیرن با این برنامه هاش
اصلا بیخیال فوتبال شده
سلام x_fashist_x جوون
100 درصد بازی قشنگی میشه چلسی-میلان و مخصوصا بازی شوچنکو جلوی میلان!
فقط لطف کن ساعت بازی و کانال های پخش این بازی رو معرفی کن
ممنون
کانال هایی که بازی میلان و چلسی رو پخش میکنه:
Abu Dhabi Sports
Dubai Sports 1
Kuwait Sport
Saudi Sports
Chelsea TV
Milan chanel (هم فکر کنم بذاره)
پاتو و ميلان در سال آرزوها
مى خواهم بهترين بازيكن در ايتاليا و جهان شوم
![]()
زمان زيادى تا شروع فصل جديد فوتبال در ايتاليا و اروپا باقى نمانده است و بسيارى در انتظار ديدن تيم هاى محبوبشان و بازيكنانى هستند كه به تازگى خريدارى شده اند اما ستارگانى هم وجود دارند كه هيچ وقت كهنه نمى شوند. در ميلان اسطوره هايى چون مالدينى، گتوسو ، آمبروسينى، پيرلو، سيدورف و كاكا حضور دارند. با اين حال براى هواداران ميلان، ديدن پاتو و رونالدينيويى كه براى اولين بار در لباس تيمشان ديده خواهد شد جزو چيزهايى هستند كه انتظار كشيدن براى ديدن آنها ارزش دارد. در ژانويه گذشته استقبال بزرگى از پاتوى ۱۸ ساله صورت گرفت و او نيز در همان اوايل كار با ميلان توانست در ۱۳ ژانويه در پيروزى ۵ بر ۲ ميلان مقابل ناپولى در گلزنى سهيم باشد. برزيلى جديد ميلانى ها در ۱۸ بازى فصل گذشته براى تيم ميلان توانست 9 گل به ثمر برساند كه در نوع خود عملكرد قابل قبولى به شمار مى آيد.
جانشينى براى شوچنكو
نابغه كوچك ميلان با كفش هاى نارنجى رنگش در حالى كه به سمت جلو پيش مى رفت و با ايجاد فضا از فاصله ۲۵ مترى شوتى را به سمت دروازه فرستاد كه در كنج دروازه حريف نشست، براى هواداران ميلان يادآور آندرى شوچنكوى اوكراينى در دوران اوجش در سن سيرو بود. پرواضح است كه اين ۲ مهاجم تفاوت هاى قابل ملاحظه اى از نظر توان بدنى و سبك بازى كردنشان دارند اما اكنون كه پاتو شماره ۷ كاپيتان تيم ملى اوكراين را در باشگاه ميلان به ارث برده ، اميد بسيارى را در ميان ميلانى ها زنده كرده است، او حتى مى تواند از بازيكن اسبق ميلان نيز پيشى بگيرد.
انتظارات بالا - افزايش انگيزه...
ميلان، پاتو را در تابستان سال گذشته از باشگاه اينترناسيونال برزيل به خدمت گرفته بود اما طبق مقررات داخلى ايتاليا اين بازيكن تا ماه ژانويه كه به سن ۱۸ سالگى نمى رسيد نمى توانست در فوتبال ايتاليا به طور رسمى فعاليت نمايد. با اين وجود تا زمانى كه او در سن سيرو رسماً فعاليتش را شروع كرد انتظارات در حد فزاينده اى بالا رفته بود. براى برخى بازيكنان جوان كه با چنين پيشامدهايى روبرو هستند شايد اين فشار فزاينده نتيجه منفى داشته باشد اما به نظر مى رسد براى پاتوى جوان اينگونه نبوده است و سبب شده است تا انگيزه هاى او براى ادامه كار بيشتر شود. او در گفت وگو با وب سايت يوفا مى گويد: از اينكه اخبار روزنامه ها را بخوانم و بشنوم كه مردم مى گويند كه من يك بازيكن بزرگ هستم خيلى راضى بودم. من از آنها براى توجه به خودم تشكر مى كنم چه در داخل و چه در خارج ميدان. اين كارها سبب مى شود تا شما بهترين عملكردتان را براى آنها انجام دهيد.
درك فوتبالى بالا...
استعدادى كه در فوتبال پاتو ديده مى شود همانند گل هاى او تأثير خود را بر روى كارلو آنچلوتى مربى روسونرى گذاشته است. پاتو در اين باره مى گويد: من زمانى كه ۱۱ ساله بودم خانه ام را براى بازى كردن براى تيم اينترناسيونال ترك كردم، در حالى كه كاملا نوجوان بودم. بعد از آن وقتى كه ۱۷ ساله بودم، برزيل را به مقصد ايتاليا ترك كردم. كاملاً خوشحال بودم از اينكه به باشگاه بزرگى همچون ميلان مى پيوندم كه با آغوش باز به من خوشامد مى گويد. قلبم به من گفت بهترين كارهايت را انجام بده زيرا كه آنها دوستان تو هستند و مى خواهند تا به تو كمك كنند. با وجود برزيلى هاى زياد در تيم ميلان، پاتو به سرعت در محيط روسونرى جا افتاد. برزيلى جوان در اين باره مى گويد: به علاوه من ۸ بازيكن برزيلى ديگر در اينجا بودند و آنها از همان ابتدا از من حمايت كرده اند. آنها هنوز هم اين كار را انجام مى دهند، چه در داخل و چه خارج ميدان، چون خيلى باتجربه تر از من هستند.
توصيه كاكا....
كاكا يكى از آن برزيلى هايى است كه در ميلان خيلى هواى پاتو را دارد. برزيلى صاحبنامى كه در فصل گذشته توانست صاحب توپ طلاى جهان فوتبال نيز شود . كاكا مى گويد: پاتو به عنوان يك جوان ۱۸ ساله كه فقط در ابتداى كار خود در يك باشگاه بزرگ اروپايى است به طور فوق العاده اى كار مى كند. او آينده بزرگى دارد. من هيچ نصيحت شخصى به او نگفته ام و فقط گفتم كه او بايد از آنچه در ذهنش دارد پيروى كند. مردم خيلى چيزها به شما مى گويند اما شما بايد از غريزه خود پيروى كنيد و راه خودتان را برويد. فكر مى كنم كه شما از آنچه كه مردم به شما مى گويند چيزهاى زيادى ياد مى گيريد اما شما بيشتر از آن، از تجربه خودتان درس مى گيريد.
حمايت بزرگان ...
براى پاتو، حمايت كاكا و ديگر بزرگان ميلان مايه شگفتى او شده است. او مى گويد: بازيكنان بزرگى اينجا هستند كه من با آنها در پلى استيشن بازى كرده ام يا آنها را در تلويزيون ديده بودم. آنها همه مرا شگفت زده كردند هنگامى كه من به اينجا آمدم چون آنها همه متواضع بودند و دوستانه با من رفتار كردند، آنها از من حمايت كردند كه من به آن نياز داشتم. اكنون من مى خواهم تا بهترين عملكردم را انجام دهم و بيشتر و بيشتر به آنها كمك كنم.
ليگ قهرمانان...
پاتو در مورد بازى با ناپولى كه اوج كار او در ابتداى حضورش در سن سيرو مى باشد مى گويد: من خوشحال بودم چون كارى كردم تا بهترين نقشم را ايفا كنم و گلزنى هم بكنم. من همچنين خوشحال بودم چرا كه با ستارگان بزرگى بازى مى كردم و همچنين الگوى خودم رونالدو. جدا از بازى تحسين برانگيز كه مسلماً خاطره انگيز خواهد بود، ميلان انتظار داشت كه در اولين مرحله از بازى هاى حذفى به همراه پاتو بتواند مقابل تيم جوان آرسنال در ليگ قهرمانان نتيجه لازم را بدست آورد و به مرحله بعد صعود كند اما خوش شانسى ميلانى ها نتيجه نداد و آنها در كمال ناباورى در بازى برگشت در سن سيرو و مقابل چشم هوادارانشان از صعود بازماندند. تأسف بارتر اينكه تيم ميلان تا به انتهاى رقابت هاى كالچو هر چه تلاش كرد تا بتواند جواز حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان ۲۰۰۹ ـ ۲۰۰۸ را بدست آورد موفق نشد و پاتو تا زمان حضور دوباره در ليگ قهرمانان بايد با همان خاطره تلخ حذف از ليگ قهرمانان در ابتداى حضورش همچنان سر كند.
آرزوهاى بزرگ
پاتو آرزوهاى بزرگى درسر دارد كه درحال حاضر اولين آرزوى او قهرمانى با تيم ملى برزيل در المپيك پكن است. وى درپايان مصاحبه اش گفت: بازى كردن در ليگ قهرمانان هميشه يكى از آرزوهايم بوده است. دوستان من به بازى كردن در ليگ قهرمانان عادت داشته اند. هدف من در حال حاضر اين است كه سخت كار كنم و به همراه ميلان جام ها را كسب كنم. من مى خواهم تا بزرگترين بازيكن در ايتاليا بشوم و در سرتاسر جهان شناخته بشوم در اولين قدم هم با كمك رونالدينيو در المپيك به قهرمانى خواهيم رسيد.
Last edited by B3HZ@D; 03-08-2008 at 04:39.
كاپلو: رونالدينيو در ميلان اوج مى گيرد
![]()
فابيو كاپلو مربى تيم ملى انگلستان گفت حضور رونالدينيو در سن سيرو مى تواند ميلان را قهرمان كند. روسونرى از سال ۲۰۰۴ به بعد قهرمان ايتاليا نشده است و از همه بدتر فصل گذشته به رتبه پنجم رسيد و ليگ قهرمان اروپا را از دست داد. آنها امسال خريدهاى خوبى داشتند و با آوردن جان لوكا زامبروتا از بارسلونا و متئو فلامينى از آرسنال تيم خود را تقويت كردند اما اتفاق بزرگ زمانى رخ داد كه رونالدينيو لباس قرمز و مشكى ها را بر تن كرد. كاپلو اعتقاد دارد كه او مى تواند به دوران اوج خود بازگردد: «ميلان خوش شانس است كه او به المپيك مى رود چون پس از بازگشت از اين رقابت ها به دوران آمادگى خود مى رسد.» رونالدينيو ۳ فصل موفق را در بارسلونا سپرى كرد و ۲ عنوان قهرمانى ليگ و يك قهرمانى ليگ قهرمانان اروپا را در كارنامه اش ثبت كرده است اما فصل قبل به علت پرداختن به حاشيه، تا حدود زيادى از فوتبال دور شد اما كاپلو معتقد است كه او مى تواند به دوران اوج خود بازگردد. «اگر او بخواهد به اوج بازگردد و جزو ۳ بازيكن برتر دنيا شود جاى مناسبى را انتخاب كرده است. ميلان تمام شرايط لازم براى احياى او را دارد.» ميلانى ها پيش فصل خوبى را پشت سر گذاشتند و جام «TIM» را نيز از آن خود كردند. اين رقابت بين ۳ تيم اينتر، ميلان و يوونتوس برگزار شد كه هر كدام ۴۵ دقيقه مقابل حريفان بازى كردند. روسونرى ها هر ۲ بازى خود را در ضربات پنالتى بردند و با فتح اين جام نشان دادند عدم حضور در ليگ قهرمانان تأثيرى روى آنها نداشته است. كاپلو با نظر بوفون در مورد روحيه قهرمانى ميلان موافق است: «اول جذب بازيكنان بزرگ، سپس قهرمانى در جام «TIM». ميلان براى قهرمانى ساخته شده است. اروپا مى تواند منتظر هنرنمايى آنها باشد چون آنچلوتى تيم خوبى دارد.» به هر حال كاپلو اعلام كرد كه قرمز و مشكى ها مى توانند با قهرمانى در سرى A فشارها را كاهش دهند. او اعتقاد دارد كه ميلان هنوز به چهره هاى جديد نياز دارد. به خصوص كه ماركو بوريلو ۲ ماه از ميادين به دور خواهد بود: «ميلان ديگر نمى تواند صبر كند. انتظار شما را پير مى كند و انتخاب بازيكنان مناسب بسيار مهم است.»
میلان 5 تا از چلسی خورد چرا؟؟؟کسانی که بازی رو دیدن بگن چرا 5 تا
چی میگی !! 5 تا !؟!! !؟! !! !؟!! ! !؟! !!! ! ؟! چرا ؟! ! !!! !! ! ! ؟ !؟ ؟! !؟ !؟ ! ؟! ؟! ؟!
این ترکیب میلان بوده
کالاچ - بونرا - مالدینی - شیمیچ - فاوالی - زامبروتا - فلامینی - گتوسو - یانکلوفسکی - پیرلو و آمبروسینی به میدان رفت
به نظرتون تیم بدون مهاجم میخواد چکار کنه توی زمین
در ضمن کالاچ افتضاح بود
ترکیب میلان کاملا دفاعی بوده (یعنی اصلا مهاجم نداشته بزاره تو زمین) ولی خوب با این ترکیب دفاعی چرا 5 تا خورده ؟؟؟
عجیبن قریبا !!!
Morinio راست میگه ...
تازه چرا باید این تیم که این همه سابقه(7تا قهرمانی اروپا) داره 5 تا گل بخوره ؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)