دوستان با adsl wireless چطور ميشه اتصال رو برقرار كرد ؟
ممنون
دوستان با adsl wireless چطور ميشه اتصال رو برقرار كرد ؟
ممنون
خیلی راحت
ابتدا Wireless Network Adaptor رو به Xbox 360 وصل کرده و تنظیمات لازم انجام میدهید.
سپس Sharing Network رو در مودم و Connection خود فعال کرده و سپس در داخل Xbox 360 گزینه ی Search رو میزنید
تا مودم رو پیدا کنه .
سلام
براي وصل شدن به شبكه ي live . سرعت ملاكه يا ping ؟ حداقل چقدر نيازه؟
هر دو مکمل هم هستن ولی PING مهمتره چرا !
چون اگه اینترنت شما 1 mb/s باشه و PING شما مثلا 350 باشه اصلا نمیتونین بدرستی از LIVE لذت ببرید.
ولی یه ADSL 256mb و یک Ping 250 یا 200 میتونه خیلی عالی باشه.
طبق حرف دوستان Ping حداقل 200 تا 250 خوبه و سرعتم که برای دانلود و آپلود از و به لایو نیازه حداقل 256 مناسبه...
سلام.كنسول من اكيد برد جاسبر هست.ميتونم بازيها رو تو هارد كپي كنم و بدون هينكه ديسك رو قرار بدم بازي كنم؟
يه سوال ديگه از كجا بفهمم داشبودم واسه چه ساليه؟
این سوالات رو باید تو تاپیک خودش میپرسیدی اما :
نه نمیشه برای همه کنسول های 360 باید حتما Dvd بازی تو درایو باشه
اگه قرار بود نباشه که Developer ها و publisher ها نابود میشدن
برای سال هم میتونی بری تو system setting یک قسمتی داره برای اطلاعات Dashboard
یه سوال:
من تهران خونه پسر داییم برای بار اول ایکس باکسم رو به live با ADSL متصل کردم خواستم بدونم الان که به شهرمون کرمانشاه برگشتم با همون تنظیماتی که تو تهران انجام دادم می تونم به Live متصل بشم یا بازم باید از اول مراحل اتصال رو انجام بدم ؟؟
راستی آبدیت جدید رو همایون واسم ریخت خیلی کارش دسته![]()
کلا تنظیمات توسط Router انجام میشه و اگه شما تنظیمات رو روی حالت Automatic بزارید به احتمال 90% وصل میشید.
سلام
من xbox 360 elite رو تازه خریداری کردم .
متاسفانه من خیلی حرفه ای نیستم
و چند سوال دارم
من اینترنت 256 ای دی اس ال دارم و الان xbox رو از طریق مودمم به شبکه کامپیوتر هام و اینترنتم وصل کردم و با ویندوز 7 به راحتی تونستم از امکانات media center ایکس باکس استفاده کنم.و ایکس باکسم هم به اینترنت متصل شده ...اما برای بیشتر گزینه های بخصوص live از من میخواد تا اجازه بدم خودش رو update کنه از طریق اینترنت....
وقتی با فرشنده تماس گرفتم ..گفت که این کار رو نکنم چون دیگه اونوقت دستگاه من cd های کپی رو نمیخونه و چون این دستگاه های داخل ایران کرک شده هست نباید این کار رو انجام بدم ...و حتی احتمال داره دستگاه خراب بشه و یا دیگه cd های کپی رو نخونه....
سوال های من :
1- آیا این موضوع صحت داره و من نباید دستگاه رو update کنم ؟
2-update شدن دستگاه چه فایده هایی رو داره ...؟
چون تمام امکانات انلاین دستگاه قبل از اجرا از من میخواهند که دستگاه رو update کنم و بدون اون کار نمیکنند.
پیشاپیش از توجه شما ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)