خيلي ممنون ولي من ديروز يه برنامه از اينترنت گرفتم و ايكونش هم همون جوري شد ولي توي گوشي اجرا شد
راستي اپديت جديد چي شد![]()
خيلي ممنون ولي من ديروز يه برنامه از اينترنت گرفتم و ايكونش هم همون جوري شد ولي توي گوشي اجرا شد
راستي اپديت جديد چي شد![]()
گوشی رو به pc وصل کنین
و از روی گوشی حالت MAss Storage رو انتخاب کنین
بعد فایل jar رو از روی pc توی مموری بریزین
من همینطوری دیکشنری pmd رو ریختم
دوست عزيز اصلا گزينه اي به نام mass storage نداره يه دونه هست به نام data storage
من هم از راه data storage رفتم و ريختم تو گوشي ولي توي گوشي روي ايكونش يه ضربدر قرمز مياد بعد هم كه انتخابش ميكني اجرا نميشه
Last edited by GHOST RECON; 23-04-2008 at 12:19.
دوستان ايا تم هاي نوكيا6500 اسلايد به اين گوشي ميخوره؟؟
دوستان من میخواستم بدونم اصلا این گوشی و گوشی های جاوای نوکیا برنامه های بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه یا نه ؟ و اگه جواب منفی میخواستم بدونم که چه فرقی بین این جاوا و جاوای سونی اریکسون هست که گوشی های سونی اریکسون بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه ولی این گوشی اجرا نمیکنه ؟
دوست عزیز به راحتی اجرا میشه حتی من یه اکسفورد با حجم 4 مگ روش نصب کردم فقط شاید به علت پایین بودن سرعت پردازش اندکی زمان لودینگ طول بکشه.
حجم فایل بین دو برند نوکیا و سونیاریکسون عامل عدم اجرا نیست نوع فایل Jar عامل عدم اجرا هست.
والا برنامه هاي بالاي 1 مگ كه هيچي بعضي وقتا رو فايل هايي كه حجمشون 800 كيلوبايت و بيشتره هم من با ارور Not enough Memory مواجه ميشم. اعصابمو خورد كرده بعضي اوقات هم رو عكس ها اين پيغام رو ميده و اصلا اون عكس رو نشون نميده.
دوست عزيز ميشه لطفا كاملا توضيح بديد كه چه جوري اين كارو كرديد؟؟
ايا شما گوشيتون رو اپديت كرديد يا اينكه ورژن گوشيتون چيه؟؟
و اينكه منظورتون از (نوع فايل jar ) چي هست؟؟؟
Last edited by GHOST RECON; 25-04-2008 at 15:37.
دوستان يكي به من كمك كنه وقتي هدفون رو به گوشي وصل مي كنم علامت هدفون بالاي گوشي نمياد و گوشي هم اهنگ هارو به طور معمول از اسپيكر پخش ميكنه
عزیز اگه میشه قدم به قدم بگو که چه کار کردی چون یه بابایی خیلی دنبال یه دیکشنری برای گوشیش میگرده ولی به علت حجم بالا هیچ کدوم نصب نمیشن . حالا شما لطفا ضمن توضیح اگه فایل این دیکشنری هم داری بذار تا ما هم استفاده کنیم . دستتون درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)