cid49
با تشكر
cid49
با تشكر
cid49
با تشكر
ببين اياي بايد هم فايل customize و هم فايل FS رو با هم zip کنم يا نه
در صورتي که جواب منفيه بگو چطوري مي تونم بفهمم که چي FS ي روي گوشيم نصبه ؟
این main :
این fs :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم از customize :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نه در قسمت misc file فایل customize رو قرار میدی و در قسمت Add , فایل fs رو قرار میدی و فلش رو میزنی , با استفاده از برنامه ی setool هم میتونی از fs اطلاع کسب کنی , همچنین با استفاده از منوی مخفی گوشی که با وارد کردن کد زیر میتونی به منو مخفی بری :
<*>>*>* یعنی راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
من می خوام k750 رو عربی کنم کاملا کدومه اینا رو دانلود کنم؟
ممنون از اينكه بهم كمك كردي
![]()
سلام دوستان تورو خدا کمککم کنید استاد های محترم دوستان من k510 دارم مدام ریست می کرد یه بار دادم بیرون فلاش کرد 1ماه خوب کار کرد بازم شروع کرده حالا بنظرتون خودم میخوام فلششش کنم.دوستان من فایل های fs .main را با نرمافزار Xs++ دانلود کردم از این به بعد را لظفا توضیح بدهید خیلی خیلی ممنون میشم دستتونو میبوسم ممنون خدا را راضی باشه ازتون
سلام به همه بچه های با معرفت کلوپ سونی. اگه ممکن هست این فریمور رو خیلی ضروری و سریع می خوام . با تشکر قبلی
w800_r1bd001_fs_emea_6
یا حالا هر fs که فارسی داشته باشه چون مین رو دارم و کاستوم پک هم emea_6 رو دارم اگه چیز دیگه ای گذاشتید کاستوم پک هم بگذارید . ممنون می شم
در ضمن اگه fs فارسی نیست راهنمایی کنید چطوری فارسی نصب کنم البته پک زبان emea_6 رو قبلا دانلود کردم.
منظورم fa.lng و ar.lng و ar.t9
Last edited by mymail; 07-02-2008 at 21:33.
البته این نظر منه شایدم درست نباشه ولی از اون جایی که گفتی دوباره شروع کرده فکر نکنم به همین را حتیا درست بشه( البته اگه خودت با هک یا ابنجور چیزا خرابش نکرده باشی که در اینصورت امیدی هست) ولی اگه خود به خود خراب شده و دوباره ، احتمالا باید gdfs رو هم فلش کنی و اگه بازم درست نشد کاری از دست کابل usb بر نمیاد و باید بدی بیرون برای فول فلش یا format gdfs when writing .
اینم ممکنه که دوباره موقتا درست بشه و بعد از یه مدت ...
البته من خیلی بد بینانه گفتم شایدم درست بشه خدا رو چه دیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)