سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
مشکلات عجیب
دوست من پیشنهاد می کنم یک مستر ریست بکن، چون جایی دیگه دوستی می گفت وقتی تماسی رو با دکمه قرمز رد می کنه دایورت می شه او هم با مستر ریست این مشکل رو حل کرد.
اول بک آپ رو بگیر و بعد *7370#*![]()
کسی نمی خواد جواب مارو بده.
من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است یعنی مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی
در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم کارش چیه؟
همچنین برنامه transfer کارش چجوریه؟
سلام به همه دوستان
من يه مشكل دارم
چون ميخوام فارسي رو به زبونهاي گوشيم اضافه كنم مي خوام در اين مسير c:\resource يه فولدر ايجاد كنم اما
نمي تونم با y-browser و x-plore هم امتحان كردم كسي ميدونه بايد چه كنننننننننننننننننننننننن ننننننم؟؟؟؟
ببین فلش پلیرای سری n کلا در نقشن اگه می خوای فایل فلش اجرا کنی تو گوشیت سعی کن تو نت یه چیز بهتر گیر بیاری
ميگن cpu اون با n70 يكي
درسته؟؟؟
اگه باشه كه افتضاه !!!!!!!!!!!!!
ان70 با کدوم گوشی؟
n73 توانائی اجرای نرم افزارهای sis. را داره یا نه و اگه داره چه جوری اجرا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)