تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم برای قهرمانی شانس بیشتری دارد؟

راي دهنده
103. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ایران

55 53.40%
  • استرالیا

10 9.71%
  • ژاپن

23 22.33%
  • کره جنوبی

4 3.88%
  • عربستان صعودی

2 1.94%
  • چین

1 0.97%
  • کویت

5 4.85%
  • سایر تیم‌ها...

3 2.91%
صفحه 44 از 75 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 750

نام تاپيک: »»» جـام مـلـتهــای آسـیـــا 2007: اخبار و نتایج

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

روزنامه استار مالزى گزارش داد: سرمربى تيم فوتبال ايران در خصوص نمايش يويويى(بالا و پايين) فوتبال قهرمان ۳ باره جام ملت هاى آسيا ابراز نگرانى كرد.روزنامه استار مالزى در گزارشى پيرامون تيم ملى فوتبال ايران نوشت: ايران در بازى با چين در حالى كه با نتيجه ۲ بر صفر عقب بود و در آستانه تحمل شكستى سنگين از حريف خود قرار داشت بازى را با تساوى ۲ بر ۲ به پايان برد. قلعه نويى از عقب افتادن ايران در بازى با ازبكستان هم كه با گل به خودى رحمان رضايى حاصل شده بود ، ابراز نگرانى كرد.برپايه اين گزارش، قلعه نويى گفت: ما در ديدار با چين نيمه دوم خوبى داشتيم با وجودى كه چينى ها به نفرات دفاعى خود افزودند. اما من نگران عملكرد بالا و پايين( يويويى) تيم ملى هستم. ما در خصوص اين موضوع فكر مى كنيم و آن را حل مى كنيم. قلعه نويى همچنين از عملكرد حسن رودباريان كه از فاصله ۳۰ مترى ازدفع يك توپ عادى از جانب شائو جى هاى ناتوان بود، دفاع كرد. دروازه بان ايران در گل دوم چين كه توسط مائو جيانكينگ به ثمر رسيد هم ضعيف عمل كرد. قلعه نويى گفت: او (رودباريان) در گل اول داشت توپ را دفع مى كرد اما آن را خوب نديد و در نتيجه توپ وارد دروازه شد. دروازه بان چين هم گل هاى مشابهى دريافت كرد و شما نمى توانيد رودباريان را خيلى هم گناهكار بدانيد. چهارشنبه 27 تير 1386

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سرپرست تيم ملى فوتبال در پاسخ به منتقدان گفت: انسان باشيد و انصاف داشته باشيد. چرا كه پس از رفتن اين كادر فنى هيچ كس به دنبال شما نمى آيد تا هدايت تيم ملى را بر عهده بگيريد.«مهدى مناجاتى» اظهار داشت: كسانى كه كارنامه شان مشخص است، در اين يكى دو روزه از تيم ملى انتقاد كرده اند.آنها فكر مى كنند با رفتن ما مى توانند جاى ما را بگيرند اما مطمئن باشند هيچ كسى دنبال آنها نمى آيد و مربيان خارجى بار ديگر به تيم ملى بازخواهند گشت.وى افزود: مشكل با بعضى از دوستان فوتبالى مان است، آنها كه روزگارى خود بازيكن تيم ملى بودند و مى دانند تيمى كه در غربت حضور دارد در چه شرايطى است. آنها بزرگ ترين فشار را به تيم ملى وارد مى كنند. اگر منتقدان اشخاص معمولى بودند گله اى نداشتيم اما كسانى كه خود روزگارى بازيكن تيم ملى بوده اند باعث تخريب روحيه بازيكنان مى شوند. آنها بدانند كه مى توانند با حمايت كوچك خود دلگرمى براى تيم و مربيان باشند. ما پيش از آن كه به اينجا بياييم فكر مى كرديم كه بايد تنها با حريفان در زمين فوتبال مبارزه كنيم امامطمئن باشيد استوار ايستاده ايم و براى تيم ملى افتخار كسب خواهيم كرد.وى به برخى از اين انتقادها اشاره كرد و گفت: مى گويند كه عمق دفاع ما ايراد دارد اما لطفاً آنها بگويند كه كدام يك از ۳ گلى كه خورديم به دليل ضعف ما در عمق دفاع بود. چهارشنبه 27 تير 1386

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

هافبك تيم ملى كشورمان گفت: مالزى در بازى آخر خود قطعاً حيثيتى بازى خواهد كرد كه نبايد از آن غافل بود. «جواد نكونام» به مالزى اظهار داشت: شكست هاى پرگل مالزى مقابل چين و ازبكستان تنها فرصت جبران را براى آنها در بازى آخر قرار داده است كه قطعاً انگيزه مضاعفى را براى دفاع از اعتبارشان مقابل ما خواهند داشت.وى افزود: هدف ايران سرگروهى در مرحله اول بازى ها است و به ناچار بايد پيروزى پرگلى مقابل مالزى به دست آورد هرچند كه حريف ما نيز چيزى براى از دست دادن ندارد و به كسب نتيجه آبرومندانه مى انديشد.هافبك تيم ملى ايران بازى بسته مالزى را محتملخواند و گفت: كادر فنى تدابير خاصى را براى عبور از دفاع چند لايه آنها انديشيده و ما امروز با برنامه ويژه مقابل حريف خود ظاهر خواهيمشد.نكونام در پايان متذكر شد: بازيكنان ايران براى تصاحب جام قهرمانى بازى ها همقسم شده اند و مطمئن باشيد نهايت تلاش و سعى خود را در دستيابى به اين مهم به كار خواهند بست چرا كه اين حق فوتبال ايران است. چهارشنبه 27 تير 1386

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

منم فكر كنم بازي سختي را در پيش داريم.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك سوال احمقانه .

بازي ساعت چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

يك سوال احمقانه .

بازي ساعت چنده ؟
    چرا خودتو دست كم ميگيري كجاش احمقانس
    بازي ساعت 4 مي باشد.
    در ضمن من تا يك دقيقه قبل بازي با چين خبر نداشتم چه ساعتيه.!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسي از دالداريت

3 يا 4 ؟ ..............

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

مرسي از دالداريت

3 يا 4 ؟ ..............
    4 .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

گزارش بازی امروز ایران با مالزی به عهده منه .....
    اقا راستی من یه کلیپ دارم از لحظات ابتدایی بازی ایران و ازبکستان که از یه کانال عربی ضبط شده ....
    من وقتی اینو دیدم تازه فهمیدم چرا این همه تلویزیون خودمون بعضی از لحظات رو سانسور میکنه ....
    هر کی خواست بگه تا براش لینکشو بزارم .... تماشاگران ایرانی هستند .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه namakdoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مادرید ، سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

گزارش بازی امروز ایران با مالزی به عهده منه .....
    اقا راستی من یه کلیپ دارم از لحظات ابتدایی بازی ایران و ازبکستان که از یه کانال عربی ضبط شده ....
    من وقتی اینو دیدم تازه فهمیدم چرا این همه تلویزیون خودمون بعضی از لحظات رو سانسور میکنه ....
    هر کی خواست بگه تا براش لینکشو بزارم .... تماشاگران ایرانی هستند .....
    بذار بوینیم
    منتظریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •