سختگرفتن که کاری نداره
قلم چی انقد طراح های شاخ داره که اگه بخواد سخت بگیره
گزینه 2 باید بره بوق بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
سختگرفتن که کاری نداره
قلم چی انقد طراح های شاخ داره که اگه بخواد سخت بگیره
گزینه 2 باید بره بوق بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با كارنامه نتيجه آزمون سراسري سال 1386
سازمان سنجش آموزش کشور - 08/07/86سازمان سنجش آموزش كشور، بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1386 كه مجاز به انتخاب رشته گرديده و در زمان مقرر نسبت به انتخاب رشته اينترنتي خود اقدام نمودهاند، ميرساند كه نتيجه آزمون در قالب كارنامه در روز سه شنبه مورخ 24/7/86 در سايت اين سازمان قابل رؤيت و بهرهبرداري خواهد بود. لذا داوطلبان گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت اين سازمان و به نشانيو با درج مشخصات شناسنامهاي و شماره داوطلبي و يا شماره پرونده از وضعيت علمي خود در كد رشتههاي انتخابي مطلع گردند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به توضيح است با توجه به اينكه امور مربوط به تغيير رشته و يا انتقال دانشجويان در حيطه وظايف اين سازمان نميباشد، لذا بدين وسيله به آن دسته از داوطلباني كه پس از ملاحظه كارنامه نتيجه در اولويتهاي انتخابي بعد از كد قبولي خود داراي نمره علمي لازم ميباشند توصيه ميگردد كه از مكاتبه در اين خصوص با اين سازمان جداً خودداري فرمايند و به مكاتباتي كه در اين خصوص انجام پذيرد پاسخي داده نخواهد شد.
کسی ادرسی از محل ثبت نام ازمون های گاما داره
ممنون
فعلا لقب مهندسی رو از دانشگاه تهران یدک می کشیمچون در جریان هستی که من لیسانس دارم از دانشگاه تهران امسال فارغ شدم
ولی می خام یک شانس دیگه به خودم بدم و مجدد کنکور شرکت کنم تا اونجایی که من پرسیدم دور سراسری رو باید برای پزشکی یا دندان خط بکشم چون سازمان سنجش زنگ زدم بهم گفتن مدرک لیسانس گرفتی از سراسری نمی تونی سراسری برای رشته هایی مثل پزشکی یا دندانپزشکی شرکت کنی می مونه فقط آزاد که از اونجا پرسیدم گفتن موردی نداره .
راستی کتابهای پیش و دبیرستان رو می خام بگیرم خب کد کتابها چی هست که برای کنکور 87 تهیه کنم.
مرسی
سلام من پشت کنکوری هستم و رشته ام انسانی است.میخواستم ببینم کدوم کتابهای انسانی تغییر کرده ؟
با تشکر
ممنون.پشتيبانه تماس گرفت و رفتم برنامه رو گرفتم.دوست عزیز چرا
برنامه ها رو دادن
اگه خواستی بگو برات اسکن کنم
![]()
آزمون 20 مهر كه به نظرم خيلي آسونه.يعني اصلاً هيچي نداره كه آدم بخواد بخونه.
من چون سال اولمه كه مي رم كانون اينجوريم.
حالا مجله رو يه نگا بندازين بعد آزمون شايد جزو نفرات اول بودم(:دي)
ضمناً يه سوال:دوستان اين مكانيزم زوج كتاباي ادبيات و دين وزندگي چه طوريه و اينكه كمي هم در مورد نحوه ي سوالاي آزمون تحيلي چه طوريه؟
ما كه فقط ترم اول هندسه رو ميخونيم.گسسته واسه ترم بعد.
ممنون
دوست عزیز بیخود وقت خودتو تلف نکن
این آزمون نهایتا 3 ال 4هزار جامعه آماریش باشه
زیاد سخت بودن یک آزمون هم خیلی خوب نیست
5
قیمت اصلی : 60000
توضیحات :نویسنده: مهندس بهمن بازرگانی / دکتر رضا بابایی
ناشر : مبتکران ( اندیشهسازان)
سال چاپ : 1385
نوبت چاپ : 12
تیراژ : 3000
تعداد صفحات : 336
قيمت پشت جلد : 50000 ريال
هزينه پست سفارشي : 10000 ريال
Last edited by soheilsmart; 02-10-2007 at 14:55.
عربی به زبان ساده
قیمت اصلی : 53000
توضیحات :نویسنده: ایاد فیلی
ناشر : مبتکران
سال چاپ : 1385
نوبت چاپ : 101
تعداد صفحات : 628
Last edited by soheilsmart; 02-10-2007 at 14:57.
قیمت اصلی : 75000
توضیحات :
كتاب « پاسخهای تشریحی عربی عمومی » با توجه به اينكه همراه با كتاب حاضر و در يك جلد منتشر شده است ، از دستور انتشار گاج بيرون رفته و ديگر منتشر نمي شود .
بيش از 3900 تست به تفكيك : سراسري رياضي ، تجربي ، انساني ، هنر ، زبان ، فني و حرفه اي و جامع علمي كاربردي / آزاد رياضي ، تجربي ، پزشكي ، انساني ، هنر ، زبان و فني و حرفهاي / المپياد ادبي و آزمايشي سنجش / مطابق با تقسيم بندي موضوعات كتاب درسي
با پاسخهاي كماملا تشريحي
ارائه تمامي تستهاي كنكور سراسري و آزاد 1386 با پاسخ
نویسنده: سيد محسن ماهینی
ناشر : گاج
سال چاپ : 1386
نوبت چاپ : بيست ودوم
تیراژ : 5000
تعداد صفحات : 540 ، مصور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)