تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 52 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 516

نام تاپيک: Gta SanAndreas

داره خودمونی میشه amirpersia68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض سرور خارجی برای بازی gta 5

سلام دوستان خسته نباشید .
    دوستان من چند وقت هست دارم gta 5 رو توی این سرور های خارجی آنلاین بازی می کنم . بعضی از سرور ها پینگش خوبه مثلا بین 170 تا 200 هستش و راحت میشه بازی کرد .
    نمیدونم الان سرور ایرانی برای gta 5 هست یا نه ؟
    می خواستم بپرسم کسی هست که بخواد gta 5 رو آنلاین بازی کنه ؟
    اگه کسی هست میتونیم یه سرور خارجی با پینگ خوب پیدا کنیم بعد همه بریم توی این سرور با هم آنلاین بازی کنیم .

با تشکر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید .
    دوستان من چند وقت هست دارم gta 5 رو توی این سرور های خارجی آنلاین بازی می کنم . بعضی از سرور ها پینگش خوبه مثلا بین 170 تا 200 هستش و راحت میشه بازی کرد .
    نمیدونم الان سرور ایرانی برای gta 5 هست یا نه ؟
    می خواستم بپرسم کسی هست که بخواد gta 5 رو آنلاین بازی کنه ؟
    اگه کسی هست میتونیم یه سرور خارجی با پینگ خوب پیدا کنیم بعد همه بریم توی این سرور با هم آنلاین بازی کنیم .

با تشکر .
    سلام
    من توی یه سرور فرانسوی بازی می کردم 2 تا ایرانی هم اونجا بازی می کردن بازیش هم role play هست وبسایتش هم بت میدم من یه زمان یه اینترنت از پارس آنلاین 128 داشتم که ریت دانلودش در بدترین حالت 70 kb/s بود به همین دلیل خیلی راحت بازی می کردم اگر اینترنت توپ داری بازی کن اگر نداری بی خیالش شو چون حالتو می گیره .
    westsideteam.net
    این هم وبسایتش توی این سرور باید یه شغل انتخاب کنی مثل پلیس .هیتمن . کارگر و از اینجور بچه بازیها ولی بازیش قشنگه ولی نبایداز قوانین تخطی کنی یادت باشه که دو تا اکانت نسازی چون بنت می کنن اگر هم مثلا با برادرت تو خونه بازی می کنی باید بری توی فرومش بنویسی تا ادمینها بنت نکنن در ضمن می تونی بشون دروغ بگی اونا که کارت ملی خودتو و خانوادتو نمی خوان . آره . برو حال کن شاد باش . خداحافظ

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من توی یه سرور فرانسوی بازی می کردم 2 تا ایرانی هم اونجا بازی می کردن بازیش هم role play هست وبسایتش هم بت میدم من یه زمان یه اینترنت از پارس آنلاین 128 داشتم که ریت دانلودش در بدترین حالت 70 kb/s بود به همین دلیل خیلی راحت بازی می کردم اگر اینترنت توپ داری بازی کن اگر نداری بی خیالش شو چون حالتو می گیره .
    westsideteam.net
    این هم وبسایتش توی این سرور باید یه شغل انتخاب کنی مثل پلیس .هیتمن . کارگر و از اینجور بچه بازیها ولی بازیش قشنگه ولی نبایداز قوانین تخطی کنی یادت باشه که دو تا اکانت نسازی چون بنت می کنن اگر هم مثلا با برادرت تو خونه بازی می کنی باید بری توی فرومش بنویسی تا ادمینها بنت نکنن در ضمن می تونی بشون دروغ بگی اونا که کارت ملی خودتو و خانوادتو نمی خوان . آره . برو حال کن شاد باش . خداحافظ
    من قبلا با دیال اپ بازی میکردم.هیچ مشکی نداشتم . انلاینش زیاد جالب نیست. فقط سرور s.wa.t

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کجا زندگی می کنی که با دیال آپ که حداکثر سرعتش اونم تو اروپا 56 کیلو بیت بر ثانیه هم نمیشه بازی می کنی بعد مشکل هم نداشتی من که با سرعت 128 بازی می کردم حالم بهم خورد رفتم قراداد اینترنتو فسخ کردم .
    حالا جدا از این بحث یه سرور بود که پینگ اون برای من 150 تا 200 بود و خیلی روان بود . بازیش هم قشنگ بود دو تا تیم قرمز و آبی بود و باید از فرودگاه هواپیما رو بلند می کردی حمله می کردی به فرودگاه تیم دوم هواپیمای ملخی که تیر بار داشت رو هم گذاشته بودن آقا بعد اینقدر قشنگ شده بود بازی اصلا کیف می کردی . اگر کسی توی اون سرور بازی کرده و آی پی رو بلدی برامون بزاره تا ما هم حالشو ببریم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کسی زحمت میکشه بگه میشه شبکه بازی کرد؟ و چطوری؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ★★★★★

پيش فرض

با توجه به بسته شدن تاپیک GTA در صفحه اول این تاپیک رو بالا میارم تا ادامه بحث اینجا صورت بگیره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض بازي آنلاين GTA:SA MP

سلام دوستان.
    امروز قصد معرفي بازي آنلاين GTA:SA MP رو دارم . گفتم بيام اينجا اين بازي رو معرفي كنم تا ساعات خوشي رو باهم داشته باشيم . در ضمن من چندبار جستجو كردم ولي تاپيك اين بازيرو پيدا نكردم.

همه شماها تقريبا با نام (Grand Theft Auto San Andreas) آشنا هستيد و ميدونيد چطور سبكي هست!
    حالا امروز ميخوام بهتون آموزش بدم كه چطوري اين بازي معروف رو آنلاين و با دوستان خودتون بازي كنيد.

مرحله اول :
    1. تهيه DVD بازي (حتما ورژن 1) از فروشگاه هاي معتبر در سراسر كشور (تصوير دنياي هنر ، جوانه پويا ، قرن 21 ).
    2. دانلود بازي با حجم 600 MB از لينك زير : (فقط صداهاي راديو و ... حذف شده !)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرحله دوم :

بعد از تهيه بازي و نصب اون ،بچ زير رو با حجم 13 MB دانلود كنيد (sa-mp یا san andreas multiplayer یک پچ یا کلاینت بازی است که با نصب آن می تونید با حداکثر 500 نفر از هر کشوری آنلاین بازی کنید) و توي همون مسيري كه بازي رو نصب كرديد بريزيد.
    لينك دانلود پچ sa-mp :
    کد:
    پس از نصب sa-mp اگه به محل نصب بازی برید آیکونی با اسم ''samp'' می بینید که اگر اون رو باز کنید پنجره زیر رو می بینین :

مرحله سوم :
    اول اسمتون رو انتخاب کنین ، سپس به لیست hosted یا internet برین یه سرور انتخاب کنید.
    برای add کردن در لیست favorite از بالا تیک نارنجی رنگ رو بزنین و بعد connect شوید.

دربارهء کلید های بازی :

عملکرد آن: کلید:
    نشان دادن help در بازی F1
    برای چت کردن T
    برای spawn کردن آدم در اول بازی Shift
    به شما اجازه می دهد بعد از مردن آدم خود را عوض کنید F4
    اطلاعات اینترنت را نشان می دهد F5
    همان کار T را انجام می دهد F6
    پنهان کردن chat box F7
    عکس گرفتن از بازی (screen shot) F8
    پنهان کردن kill windows F9
    پنهان کردن windows ها F10
    نشستن به عنوان سرنشین G
    نشستن به عنوان راننده F
    شلیک کردن در جای سرنشین H
    بستن T Esc

پنجره چت :

در گوشه سمت راست بالا یک محل چت هست که شما میتونین با کلید T در داخل chat box چت کنید و یا دستور مورد نظر را بدهید.
    (برای دادن دستور به سرور از / یا slash استفاده کنید مثل: help/ )

اي پي سرور قدرتمند و ايراني بازي :

94.232.174.31:7777

تصاويري از بازي :

لينك عكسهاي بالا (سايز بزرگتر) :

کد:
    ويدئو هايي از بازي:
    بزودي ...

موفق باشيد.

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم دانلود کردم و بازی کردم... اما متوجه نشدم که هدف بازی چیه.........

همینطوری واسه خودت ول میچرخی دیگه؟همین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز قصد معرفي بازي آنلاين GTA:SA MP رو دارم . گفتم بيام اينجا اين بازي رو معرفي كنم تا ساعات خوشي رو باهم داشته باشيم . در ضمن من چندبار جستجو كردم ولي تاپيك اين بازيرو پيدا نكردم.

همه شماها تقريبا با نام (Grand Theft Auto San Andreas) آشنا هستيد و ميدونيد چطور سبكي هست!
    حالا امروز ميخوام بهتون آموزش بدم كه چطوري اين بازي معروف رو آنلاين و با دوستان خودتون بازي كنيد.

مرحله اول :
    1. تهيه DVD بازي (حتما ورژن 1) از فروشگاه هاي معتبر در سراسر كشور (تصوير دنياي هنر ، جوانه پويا ، قرن 21 ).
    2. دانلود بازي با حجم 600 MB از لينك زير : (فقط صداهاي راديو و ... حذف شده !)
    کد:
    کد:

مرحله دوم :

بعد از تهيه بازي و نصب اون ،بچ زير رو با حجم 13 MB دانلود كنيد (sa-mp یا san andreas multiplayer یک پچ یا کلاینت بازی است که با نصب آن می تونید با حداکثر 500 نفر از هر کشوری آنلاین بازی کنید) و توي همون مسيري كه بازي رو نصب كرديد بريزيد.
    لينك دانلود پچ sa-mp :
    کد:
    کد:

پس از نصب sa-mp اگه به محل نصب بازی برید آیکونی با اسم ''samp'' می بینید که اگر اون رو باز کنید پنجره زیر رو می بینین :

مرحله سوم :
    اول اسمتون رو انتخاب کنین ، سپس به لیست hosted یا internet برین یه سرور انتخاب کنید.
    برای add کردن در لیست favorite از بالا تیک نارنجی رنگ رو بزنین و بعد connect شوید.

دربارهء کلید های بازی :

عملکرد آن: کلید:
    نشان دادن help در بازی F1
    برای چت کردن T
    برای spawn کردن آدم در اول بازی Shift
    به شما اجازه می دهد بعد از مردن آدم خود را عوض کنید F4
    اطلاعات اینترنت را نشان می دهد F5
    همان کار T را انجام می دهد F6
    پنهان کردن chat box F7
    عکس گرفتن از بازی (screen shot) F8
    پنهان کردن kill windows F9
    پنهان کردن windows ها F10
    نشستن به عنوان سرنشین G
    نشستن به عنوان راننده F
    شلیک کردن در جای سرنشین H
    بستن T Esc

پنجره چت :

در گوشه سمت راست بالا یک محل چت هست که شما میتونین با کلید T در داخل chat box چت کنید و یا دستور مورد نظر را بدهید.
    (برای دادن دستور به سرور از / یا slash استفاده کنید مثل: help/ )

اي پي سرور قدرتمند و ايراني بازي :

تصاويري از بازي :

لينك عكسهاي بالا (سايز بزرگتر) :

کد:
    http://www.sa-mp.com/screens/s022_3.png
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

ويدئو هايي از بازي:
    بزودي ...

موفق باشيد.

داره خودمونی میشه amirpersia68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست بیاد gta بازی کنیم
    بیاین سر یک ساعت جمع بشیم بعد بریم توی یکی از این سرور های ایرانی بازی کنیم .

80.75.14.97:7777

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •