نه عزیز من باید تصمیم بگیرم که تو با من کار کنی یا نه
من باید تصمیم بگیرم نه سر خود خودتو کنی مدیر تبلیغات همراه بابا گوگولی
پس برو همون تحقیق کن برای بازی + تکسچر
فقط ناراحت نشی....
میگم سهیل کی میایی بالا کارت دارم
نه عزیز من باید تصمیم بگیرم که تو با من کار کنی یا نه
من باید تصمیم بگیرم نه سر خود خودتو کنی مدیر تبلیغات همراه بابا گوگولی
پس برو همون تحقیق کن برای بازی + تکسچر
فقط ناراحت نشی....
میگم سهیل کی میایی بالا کارت دارم
تو چرا نمی خوای من کارای دیگه بکنم؟
پس:
در ضمن:در ضمن قابل توجه سهیل!
من رشتم اینام میشه!
ناظر کیفی
صدا (احتمالی)
نظرت در مورد این چیه؟در ضمن من می خوام یه چیز درست کنم می خوام سورپرایز شه اسمشو نمی گم!!
به این چیزا نیاز دارم!
لوگو که داریم!
یه دونه آهنگ بدون صدای خواننده! یعنی به اصطلاحی موزیک خالی که یه چیزی مثل دمو باتلفیلد 2 باشه!
یا اگه تونستین آهنگ دموی باتلفیلد 2 رو بدین همه چیز حله!
اسم گروه چیه؟
لوگو گروه بجز لوگو بازی که میذارین تو امضاتون! (شاید بسازم ولی مطمئن باشید اشغال در میاد!)
اسم بازی که معلومه!
اسم گروهو گذاشتم:
Persian War Game Maker
چطوره؟
دعا کنید موتور جدید به دستم برسه ......موتور بازی های OblivionوCivilization رو گیر آوردم ...یکی از توپ ترین موتور ها ......میشه باهاش صد برابر call of duty رو ساخت......اگه بتونم دانلودش کنم خیلی عالی میشه .....
واییییییییدعا کنید موتور جدید به دستم برسه ......موتور بازی های OblivionوCivilization رو گیر آوردم ...یکی از توپ ترین موتور ها ......میشه باهاش صد برابر call of duty رو ساخت......اگه بتونم دانلودش کنم خیلی عالی میشه .....
چه شود!
آقا من براتو كلي جيز دارم
1 - 100 نوع اسلاح و جنگ افزار و انواع مهمات
2- 100 نوع دشمن فرزي
3 700 نوع شيع از قبيل : انواع ابزاها - لامپ - ميز - كوله پشتي - نردبان - تله كابين - كريدور - تونل - راهرو - تپه - كو ه - تانك - جيپ - ماشين خراب - توپ و .. عاماده كردم اگه لازم داريد بگيد بيزارم اينم براي شما
4- تمام افراد و همينر عراقيها و تمام ابزاراي اون زمان رو هم درست كردم از گوگوليمگولي شنيدم كه احتياج دارين
با اينا ميشه جنگ جهاني 4 رو هم راه انداخن![]()
![]()
مطمئنا فقط اسلحه و ..... اینها لازم نیست..چیزای دیگه هم باید باشه....
احتمال زیاد باید جنگ های بین شهری هم توی سناریو باشه ..پس به این چیزا نیاز هست .......
سلام
در مورد ساختمان ها چی <فکر کردید؟
ساختمونا رو بعضیاشو نصفه میسازیم که مثلا تانک از روش رد شده!!
و ایمان اون چیزارو بده دیگه!!!
چيارو بدم بگين اين همه هجمهش ميشه خداتانوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي ميخاد آپلود كنه 3 روز تول ميكشه
حجمش 1.11 GB هست عزيز
من که دارم دعا میکنم ... خیلی باهال میشهدعا کنید موتور جدید به دستم برسه ......موتور بازی های OblivionوCivilization رو گیر آوردم ...یکی از توپ ترین موتور ها ......میشه باهاش صد برابر call of duty رو ساخت......اگه بتونم دانلودش کنم خیلی عالی میشه .....
یه راه بلدم فقط نخندیدچيارو بدم بگين اين همه هجمهش ميشه خداتا كي ميخاد آپلود كنه 3 روز تول ميكشه
حجمش 1.11 GB هست عزيز
ایمان تو رایتش کن روی سیدی بعدش پست کن دم در خونه ی سهیل
خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)