با سلام به همه
چطوری می تونم در excel2007 اعداد را به طور فارسی تایپ کنم ؟
با تشکر
با سلام به همه
چطوری می تونم در excel2007 اعداد را به طور فارسی تایپ کنم ؟
با تشکر
در نرم افزار excel 2007 در قسمت Home و بعد در گروه Alignment که رفتی text direction را Right to left انتخاب کن.
مهرداد جان ممنون از راهنماییت
سلام
اين فايل به هر دليلي از روي سي دي قابل خواندن نيست
حالا ممكنه درست رايت نشده باشه يا اصلش خراب بوده يا هر دليل ديگه
به نظر مياد ديگه نشه كاري كرد
سلام
البته بايد بگم كه فارسي بودن فونت هم در نمايش اعداد بصورت فارسي در اكسل موثره
دوست عزيز اگه از دو سيستم متفاوت استفاده ميكنيد به ورژن آفيس تون هم توجه كنيد ممكنه سيستمي رو كه فايل رو از روش رايت كردين اكسل 2007 داشته و سيستمي رو كه ميخواين فايل رو باز كنين اكسل 2003 يا پايينتر داشته باشه
از راهنمایی همه دوستان ممنونم. باید اضافه کنم که فایل اصلی ورژن 2003 و نام فایل فارسی هست. امکان داره به خاطر فارسی بودن اسم فایل باشه ... نمودونم شاید هم نباشه. البته کارهایی که انجام دادم از این قراره: 1- فایل رو از روی سی دی کپی کردم روی هارد و اسمش رو به انگلیسی تغییر دادم ..... نشد. 2- فایل رو روی اکسل 2007 باز کردم ولی .... نشد.3- با استفاده از خود اکسل 2007 ریپیر کردم ولی .... نشد. دیگه راه حلی به ذهنم نرسید و مزاحم شما دوستان شدم![]()
نقل قول:
كافيست اين نرم افزار را كه من آن را در آدرس زير Upload كردم دانلود و اجرا كنيد
البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد
در اخر سيستم درخواست راهاندازي دوباره را مي كند
پس از راهاندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيمفاصله و خلاصه همه چيز درست شده است
(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند ميباشد ، خانهها و ... بكار ميرود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيمفاصله Shift+Space ميباشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)
خوش باشين
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=====
لینک داده شده کار نمی کنه ؟
امکان داره دوباره یک لینک دیگه بگذارید.
سلام
اين نرم افزار رو من توي پيوستهاي تاپيك ورد گذاشتم (Persian activator)
ميتونيد مراجعه كنيد و از اونجا دانلود كنيد
براي ديدن ليست پيوستهاي تاپيك ورد ميتونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
سلام
يه جدول دارم 100*100 چطوري جاي سطر و ستون رو جابه جا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)