تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 870 اولاول ... 344041424344454647485494144544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام .
    بچه ها من چند روزی است بد جوری تو کف این گوشی ام ، بزرگترین مزیت ایم گوشی هم سی پی یو اون هست .
    ببینم :
    1 _ یعنی واقعا هنگ منگ تو کارش نیست ، یعنی مثل سونی اریکسون ها که جاواست عین بچه آدم کار میکنه ؟
    2 _ ضمنا من 2 سالی هست که با ام پی تری پلیر سامسونگ آهنگ گوش میدم ، اون می تونه جای اون رو برام بگیره ؟ کمی بلندی مهمه ( صدای بیرون رو نشنوم ) و از اون مهم تر کیفیت ؟
    3 _ یه قیمت دقیق یگید ؟
    4 _ این گوشی اصل هستش تو بازار یا چینی و نحوه تشخیص ؟
    5 _ اگه سی پی یو داره ، چرا این قدر ارزونه ؟
    6 _ آیا اروزن تر هم میشه ؟

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک چیزی متوجه شدم وقتی میخوام move to folder کنم دو تا فایل میاد که یکی root اون یکی هم games وقتی روت رو انتخاب کردم گفت نمیشه ولی گیم رو که انتخاب کردم شد دوباره همون رو که move to folder کردم به فایله root برگشت به صفحه منو فکر کنم صفحه منو اسمش root باشه. یکی کمک کنه

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

فرزندم یکی یکی همه ی شورتکاتهای اضافی رو پاک کن ویا move to folder بکن.ان شا الله که مشکل شما حل خواهد شد.دوباره اعلام میکنم عزیزان من نگذارید دشمنان به 5700 شما تجاوز نمایند.از حریم خودتان دفاع کنید....من 5700 تعیین میکنم من با پشتیبانی این ملت میزنم تو دهن ان95 (شاه گوشیها!!!)....من نفت و بنزین رو میارم تو سفره هاتون......کمی صبر کنید تا نرم افزارها و بازیهای مخصوص os 9.2 بیایند تا دیگر شاهد این مشکلات تلخ نباشیم
    خیلی سیاسی بود...مواظب باش...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام .
    بچه ها من چند روزی است بد جوری تو کف این گوشی ام ، بزرگترین مزیت ایم گوشی هم سی پی یو اون هست .
    ببینم :
    1 _ یعنی واقعا هنگ منگ تو کارش نیست ، یعنی مثل سونی اریکسون ها که جاواست عین بچه آدم کار میکنه ؟
    2 _ ضمنا من 2 سالی هست که با ام پی تری پلیر سامسونگ آهنگ گوش میدم ، اون می تونه جای اون رو برام بگیره ؟ کمی بلندی مهمه ( صدای بیرون رو نشنوم ) و از اون مهم تر کیفیت ؟
    3 _ یه قیمت دقیق یگید ؟
    4 _ این گوشی اصل هستش تو بازار یا چینی و نحوه تشخیص ؟
    5 _ اگه سی پی یو داره ، چرا این قدر ارزونه ؟
    6 _ آیا اروزن تر هم میشه ؟

مرسی
    جواب سوالات به ترتیب
    1-هنگ ....چرا فحش میدی؟
    2-بندازش بیرون (منظورم Mp3 player )
    3-من 263 تومن خریدم
    4-خوشبختانه هنوز چینیها ندیدنش
    5-همه گوشیا CPU دارن...اما این یه چیز دیگس
    6-فکر نکنم از این ارزونتر بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.خواهش میکنم کمک کنید من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.خواهش میکنم کمک کنید من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این کدهایی که میدم گوشی رو ریست کن...موقع ریست کد میخواد بزن 12345
    #7380#*
    #7780#*
    البته از دفترچه تلفن و پیامک هات بک آپ بگیر

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در ضمن از اینکه نوشتین داره خودمونی میشه ممنونم راستش اینکه یه جایی باشه که همه اونایی که یک گوشی خاص دارن بیان از قابلیتهای گوشی بگن یا ایرادهایی که پیش میاد رو با هم حل کنن خیلی خوبه واقعیت اینه که همه چیز را همگان دانند ممنونم ازتون. اگه میشه در مورد مشکلی که برام پیش اومده کمک کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکار رو هم انجام دادم بازم نشد صفحه منو همونطور شلوغ مونده اگه راهه دیگه ای هست بگین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقایه dj.mamal اگه میشه راهنماییم کنین ازتون ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگما،cpu من 192 هست!مال بقیه چی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •