تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 1404 اولاول ... 3440414243444546474854941445441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

salam be hamegi

[SIZE="6"]bache ha man baziye pes6 ro rikhtam ama ejra nemishe mire to bazi safe siah mishe begid che kar konam toi bazi haye perans va gta vcs hamintore vejen dastgah ham oe.a3/4 hastesh l[/SIZE

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض در مورد دوربین psp

سلام به همگی
    من خیلی در مورد دوربین psp تحقیق کردم مثلا کیفیت عکس : 1.3 مگاپیکسل , کیفیت فیلم vga : 640x480 که خیلی ها میگن خیلی خوب فیلم میگیره , دارای 3 برابر زوم اپتیکال در فیلم برداری ( زوم واقعی بدون کم شدن کیفیت قابل ملاحظه در فیلم) فقط یه مشکل وجود داره اونم اینه که دوربین رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا راهی است جان من کمک کنید
    Last edited by e.m.kh; 16-06-2007 at 20:54.

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

9

ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
    خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
    درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
    خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
    چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته

[quote=rassool;1199496]
    سلام

رضا جان اگه میتونی یه عکس ازمموری برام بزار ببینم ومموری 2گیگ روچند میدی.(عکسشونو بزاری ممنون میشم)
    اگه خواستم چه جوری باهم حساب کنیم.
    خسته نباشی !!!

من تا چند دقیقه پیش فکرمیکردم اون چیزگردی که زیر فلشها برای کنترل بازی هست بلندگو هست ولی الان فهمیدم که دکمه انالوگ برای کنترل بهتر بازیهایی است که دربازی به زاویه هم احتیاج داریم
    حوصله بحث ندارم
    ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
    2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
    اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
    نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
    تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
    ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
    هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
    اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
    اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
    off topic

رضا جان پيغام خصوصيتو يه چك بكن اگه دروغ مي گم بگو دروغ مي گي !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    فکر کنم پلاگين نصب کردی درسته ؟
    scx جديداً پلاگين های ناقص زياد داده بيرون و مشکل دارند
    disable کن ، فارسی هم بنويس!

salam be hamegi

[size="6"]bache ha man baziye pes6 ro rikhtam ama ejra nemishe mire to bazi safe siah mishe begid che kar konam toi bazi haye perans va gta vcs hamintore vejen dastgah ham oe.a3/4 hastesh l[/SIZE
    ببخشيد سونی يادش رفته بود ممکنه شما بخوای دوربين رو برگردونی و نشون بدی که داری بازی ميکنی ولی تو خيابون از دختر مردم عکس بگيری (شوخی)

سلام به همگی
    من خیلی در مورد دوربین psp تحقیق کردم مثلا کیفیت عکس : 1.3 مگاپیکسل , کیفیت فیلم vga : 640x480 که خیلی ها میگن خیلی خوب فیلم میگیره , دارای 3 برابر زوم اپتیکال در فیلم برداری ( زوم واقعی بدون کم شدن کیفیت قابل ملاحظه در فیلم) فقط یه مشکل وجود داره اونم اینه که دوربین رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا راهی است جان من کمک کنید

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

[QUOTE=Reza Shekarchi;1202748]ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
    خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
    درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
    خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
    چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته

اقا رضا قیمت مموری 4گیگوگفتی60تومان ولی 2گیگ اصلو نگفتی!!!!!
    شماره حساب رو هم لطفا بنویس
    Last edited by rassool; 17-06-2007 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ببخشید !!!

ببخشید آقا رضا ما که نفهمیدیم منظور شما چیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی رضا منظورت از پلاگین چیه چیکار باید بکنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

14

ببخشید آقا رضا ما که نفهمیدیم منظور شما چیه
    همش واضح بود که منظورشون شما چیو نفهمیدی ؟ !
    حتما شما نقل قول هایی که کرده بود رو از بالا به پایین خوندی اگه اینطوری خونده باید نفهمیده باشی فکر کنم نقل ها از پایین است یعنی نقل قولی کرده از پایین هست نقلش...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض soal

ba salam ye soal kocholo dar mored dorbin psp dashtam onam ine ke dorbin vaghti bar roy psp vasl mishe ro be ma gharar
    migire daghighan mesl vebcam dar computer va chon az tarigh kabl usb be psp motasel mishe
    fekr nakonam betavanim an ra bargardanim va be sorat poshto ro vasl konim chon kabl usb az yek taraf ghabel vasl ast
    aya mishavad konsol psp ra baz kard va port usb ra poshto ro vasl kard ta betavan dobin ra niz be sorat poshto ro vasl kard

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

حوصله بحث ندارم
    ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
    2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
    اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
    نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
    تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
    ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
    هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
    اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
    اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
    off topic
    با شه هر كي نظري داره من نظرات ديگران رو زير سوال نمي برم شايد شما راست بگي !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

ba salam ye soal kocholo dar mored dorbin psp dashtam onam ine ke dorbin vaghti bar roy psp vasl mishe ro be ma gharar
    migire daghighan mesl vebcam dar computer va chon az tarigh kabl usb be psp motasel mishe
    fekr nakonam betavanim an ra bargardanim va be sorat poshto ro vasl konim chon kabl usb az yek taraf ghabel vasl ast
    aya mishavad konsol psp ra baz kard va port usb ra poshto ro vasl kard ta betavan dobin ra niz be sorat poshto ro vasl kard
    ببخشید لطفا به فارسی تایپ کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •