salam be hamegi
[SIZE="6"]bache ha man baziye pes6 ro rikhtam ama ejra nemishe mire to bazi safe siah mishe begid che kar konam toi bazi haye perans va gta vcs hamintore vejen dastgah ham oe.a3/4 hastesh l[/SIZE
salam be hamegi
[SIZE="6"]bache ha man baziye pes6 ro rikhtam ama ejra nemishe mire to bazi safe siah mishe begid che kar konam toi bazi haye perans va gta vcs hamintore vejen dastgah ham oe.a3/4 hastesh l[/SIZE
سلام به همگی
من خیلی در مورد دوربین psp تحقیق کردم مثلا کیفیت عکس : 1.3 مگاپیکسل , کیفیت فیلم vga : 640x480 که خیلی ها میگن خیلی خوب فیلم میگیره , دارای 3 برابر زوم اپتیکال در فیلم برداری ( زوم واقعی بدون کم شدن کیفیت قابل ملاحظه در فیلم) فقط یه مشکل وجود داره اونم اینه که دوربین رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا راهی است جان من کمک کنید
Last edited by e.m.kh; 16-06-2007 at 20:54.
ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته
[quote=rassool;1199496]خسته نباشی !!!
حوصله بحث ندارم
ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
off topic
فکر کنم پلاگين نصب کردی درسته ؟
scx جديداً پلاگين های ناقص زياد داده بيرون و مشکل دارند
disable کن ، فارسی هم بنويس!
ببخشيد سونی يادش رفته بود ممکنه شما بخوای دوربين رو برگردونی و نشون بدی که داری بازی ميکنی ولی تو خيابون از دختر مردم عکس بگيری (شوخی)
[QUOTE=Reza Shekarchi;1202748]ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته
اقا رضا قیمت مموری 4گیگوگفتی60تومان ولی 2گیگ اصلو نگفتی!!!!!
شماره حساب رو هم لطفا بنویس
Last edited by rassool; 17-06-2007 at 11:20.
ببخشید آقا رضا ما که نفهمیدیم منظور شما چیه
راستی رضا منظورت از پلاگین چیه چیکار باید بکنم؟
همش واضح بود که منظورشون شما چیو نفهمیدی ؟ !
حتما شما نقل قول هایی که کرده بود رو از بالا به پایین خوندی اگه اینطوری خونده باید نفهمیده باشی فکر کنم نقل ها از پایین است یعنی نقل قولی کرده از پایین هست نقلش...
ba salam ye soal kocholo dar mored dorbin psp dashtam onam ine ke dorbin vaghti bar roy psp vasl mishe ro be ma gharar
migire daghighan mesl vebcam dar computer va chon az tarigh kabl usb be psp motasel mishe
fekr nakonam betavanim an ra bargardanim va be sorat poshto ro vasl konim chon kabl usb az yek taraf ghabel vasl ast
aya mishavad konsol psp ra baz kard va port usb ra poshto ro vasl kard ta betavan dobin ra niz be sorat poshto ro vasl kard
با شه هر كي نظري داره من نظرات ديگران رو زير سوال نمي برم شايد شما راست بگي !حوصله بحث ندارم
ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
off topic
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ببخشید لطفا به فارسی تایپ کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)