تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 131 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تازه عروس

آلبا دسس پدس
    بهمن فرزانه

کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه هست که توی آنها به رابطه یک زوج پرداخته . با توجه به اینکه زیادم داستان کوتاه دوست ندارم اولش حوصله ام را سر برد اما از اواسطش متوجه شدم که خیلی جذبش شدم . حالت های خاصی را انتخاب کرده بود اما خوب بعضی تصمیمات برام قابل درک نبود . پایان غم انگیز را هم دوست ندارم .
    من دلم می خواد اخر داستان دو نفری که همدیگرو دوست دارن بهم برسن یعنی اگه واقعا دوست داشته باشن خوب باید بهم برسن اما بدتر از همه اونهایی هست که لحظه اخر به تصمیمشون شک می کنن یا می فهمن طرف را درست نشناختن اینها خارج از تحملمه .
    به هر حال کتاب خوبیه به خصوص داستان های دوچرخه قرمز و دفترچه پس انداز را بیشتر دوست داشتم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کمدی های کیهانی

ایتالو کالوینو
    موگه رازانی

کتاب تعدادی از موضوعات و تئوری های علمی را از دید یک موجود ازلی به نام qfwfq به صورت طنز بیان کرده است و در حقیقت نوعی شوخی با مسائل علمی است .
    من کلا از کتاب های تخیلی خوشم نمی یاد اما این یک کتاب بامزه ای بود جالب بود
    در کل بد نبود

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بیرون ، پشت در

ناصر زراعتی

مجموعه ای از داستان های کوتاه است

به نظر من که اصلا ارزش خوندن نداشت نه سبک نوشتارش چیز خاصی بود نه موضوعاتش اصلا نمی دونم هدفش از نوشتن این کتاب چی بود
    خوشم نیومد

داره خودمونی میشه amirs66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

100 سال تنهایی بهترین رمان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مادام دووال

دافنه دوموریه
    عنایت ا.... شکیباپور

کتاب داستان زندگی یک خانواده نسبتا اشرافی در زمان جنگ فرانسه است .
    زندگی تو دوران جنگ واقعا وحشتناک هست و واقعا کسایی که جوونیشون تو جنگ می گذره چیز مهمی را از دست می دن دلم برای میشل برادر کوچک می شوخت کسی که تموم جوانیشو صرف جنگ کرد و بعد از جنگ تنها بود هیچ وقت موقع جنگ فکر اینجا فکر اینده رو نکرده بود خیلی تنها بود
    اما کلا کتاب خوبی نبود و ترجمه اش هم اصلا خوب نبود و مثلا ماددام دووال داشت خاطرات برادرش رابرت را برای برادرزاده اش می نوشت اما نمی دونم چه ربطی داشت اون وقت همه جزئیات زندگی خودشم بگه

داره خودمونی میشه feline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    مشهد شهر فرهنگ آنگولا

پيش فرض

من عاشق کتاب ورونیکا می خواهد بمیرد اثر پائولو کوئیلو هستم که آغاز تولد دوباره ی من بود.
    من پیشنهاد می کنم هر کی که احساس می کنه زندگیش دارای مشکله این کتاب رومان فوق العاده رو بخونه.
    انتشاراتی مورد تایید:انتشارات کاروان

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

"زنان کوچک" نوشته لوییزا می الکوت از اون کتابهاییه که ارزش سه چهار بار خوندن رو هم داره
    الکوت خودش سه خواهر داشت و این کتاب رو با الهام از زندگی واقعی خودش نوشت ( البته نه کاملا) و شخصیت چهار خواهری که بخوبی تشریح کرده همراه با افکار و آرزوهای جداگانه هرکدوم از زیباترین و باورپذیرترین شخصیت هایی بودن که من تا حالا درباره شون خوندم. بخصوص جو !
    هرچند جنبه اخلاقی و موعظه داستان یه جاهایی اعصاب خورد کنه اما در کل این کتاب و سه ادامه ای که به دنبال موفقیتش نوشت همه جالب بودن
    این چندمین باره که کتاب رو می خونم و هنوز هم ازش لذت می برم.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"زنان کوچک" نوشته لوییزا می الکوت از اون کتابهاییه که ارزش سه چهار بار خوندن رو هم داره
    الکوت خودش سه خواهر داشت و این کتاب رو با الهام از زندگی واقعی خودش نوشت ( البته نه کاملا) و شخصیت چهار خواهری که بخوبی تشریح کرده همراه با افکار و آرزوهای جداگانه هرکدوم از زیباترین و باورپذیرترین شخصیت هایی بودن که من تا حالا درباره شون خوندم. بخصوص جو !
    هرچند جنبه اخلاقی و موعظه داستان یه جاهایی اعصاب خورد کنه اما در کل این کتاب و سه ادامه ای که به دنبال موفقیتش نوشت همه جالب بودن
    این چندمین باره که کتاب رو می خونم و هنوز هم ازش لذت می برم.
    موافقم آرام جان...
    این ازون کتاب هاییست که ارزش خواندن را حتی برای چندمین بار دارد...
    این کتاب رو من به زبان اصلی هم خوانده ام
    و کارتونش را هم نشان داده اند...

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست جون!
    آره کارتونش و فیلمش و همه چی رو نشون دادن اما طبق معمول نصفه!!!
    من کتاب چهارم رو نخوندم شما احتمالا نمی دونی چی می شه؟
    بخصوص درمورد جو دوست دارم بدونم هرچند فکر کنم کتاب آخرش دیگه درباره جو نباشه نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پدرو پارامو

خوان رولفو
    احمد گلشیری

کتاب در مورد پسری است که در جست و جوی پدر خویش به دهکده ای می رود و در حقیقت داستان با این جمله شروع می شود
    "من به کومالا امدم چون به من گفتند که پدرم ، پدرو پارامو نامی ، اینجا زندگی می کرده"
    داستان با روند عادی جلو نمی ره و اوایلش شاید داستان خیلی سختی به نظر بیاد اما با جلو رفتن کم کم متوجه قضیه می شید
    کتاب جالبی بود یعنی موضوعش بعدا که متوجه قضیه شدم جالب شد برام با روند تازه ای شما را با کل قضیه داستان اشنا می کنه حالت یک داستان گویی صرف نیست در کل کتاب خوبی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •