تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 120 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

تا شما پاتون رو داخل مغازه گذاشتید می فهمن که آشنایی زیادی با گیتار ندارید. بهتره با یک نفر وارد برید که خیالتون راحت تر باشه. یا فعلا صبر کنید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید
    دوست عزيز ..دقيقا مشكل من هم همينه.................ميخوام اول 4تا چيز ياد بگيرم كه رفتم .......تابلو نباشه ....ما شوته...شوتيم...........چيزاي زياديم...خوندم....هموناهم منو گيچ كردن.......من از بچگي عشق اسپانيا..بودم...با اون گيتارشون....الانم.......يه 16سالي هست ميخوام ياد بگيرم...اما از تنبلي خودم نميشه......ميگيد چيكار كنم.......همون سوال اولم.......برم كلاس بعد بخرم.....يا اول بخرم..بعد برم كلاس........تو اين مملكتم....كه به هيچكس اعتماد نميشه كرد

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزيز ..دقيقا مشكل من هم همينه.................ميخوام اول 4تا چيز ياد بگيرم كه رفتم .......تابلو نباشه ....ما شوته...شوتيم...........چيزاي زياديم...خوندم....هموناهم منو گيچ كردن.......من از بچگي عشق اسپانيا..بودم...با اون گيتارشون....الانم.......يه 16سالي هست ميخوام ياد بگيرم...اما از تنبلي خودم نميشه......ميگيد چيكار كنم.......همون سوال اولم.......برم كلاس بعد بخرم.....يا اول بخرم..بعد برم كلاس........تو اين مملكتم....كه به هيچكس اعتماد نميشه كرد

واقعا حیفه که این همه سال علاقه دارید ولی دنبال علاقه تون نرفتید.

توصیه ها:
    باید ساز داشته باشید بعد برید کلاس.
    بدون ساز کاری از پیش نمی برید. چون موسیقی = ساز .

نباید در مورد خرید ساز زیاد وسواس به خرج داد. فقط باید توجه کنید که سازی که می خرید متناسب با نیاز های شما باشه.
    برید بازار یه خورده قیمت کنید در مورد گیتارهای اکوستیک. نوع نایلونی-فلزی (کلاسیک). با 60 70 تومن یه ساز برای تمرین بخرید. بعد هم برید کلاس.

امروز و فردا هم نکنید. تصمیم که گرفتید چی بخرید، برید بخرید. هرچه زود تر هم برید کلاس.
    فقط یادتون باشه که باید تلاش کنید و تمرین. نه خریدن ساز 10 میلیونی، نه کلاس رفتن شما و نه حتی استعداد شما در موسیقی، برای پیشرفتتون نقشی نداره. فقط تمرینه که باعث پیشرفت میشه نه چیز دیگه.

اما یک نیم نگاهی هم به صدای ساز داشته باشید. صدا باید خوب باشه تا یک درکی هم از صدای خوب به شما بده. شفافیت صدا و گز نزدن روی برخی فرت ها خیلی مهم هستند. برای شما، وزن ساز زیاد مهم نیست. چون شما برای تمرین می نشینید و استایل کلاسیک رو استفاده میکنید.

اصطلاح خاصی لازم نیست یاد بگیرید. میرید میگید حاج اقا من یه گیتار کلاسیک می خوام. قیمت می کنید و میگید ممنون بعد میاید بیرون! از چند تا مغازه دیگه هم قیمت می گیرید چون شاید اون اولیه قیمت رو گرون بگه.بعد به یک نتیجه ای میرسید.
    به این نکته توجه داشته باشید که به هر حال سر مشتری کلاه خواهد رفت. شما می خواهید این کلاهه گنده نباشه.

اما توصیه هایی برای خرید:
    دسته ساز نباید انحنا داشته باشه. صاف ِ صاف. به دسته ساز میگن: فینگر بورد : FingerBoard
    البته منظورم قوس پشت دسته نیست. قسمت جلوی دسته (همون قسمت سیاه رنگ.) باید عاری از هرگونه شکستگی یا خمیدگی باشه.

این میله های کوچیکی که در عرض دسته کشیده شدن و با نزدیک شدن به کاسه، فاصله شون کمتر میشه "فرت" هستند: Frets
    این ها باید به دسته کاملا عمود باشن. فاصله شون هم هرچه پایین تر میایم کمتر میشه و این طور نیست که یه دفعه یه فاصله ای زیاد تر باشه.

در گیتاری که شما می خواهید، سه تا از سیم های پایینی نایلونی هستند و سه تا بالایی ها نایلون با روکش فلزی. این گیتار کلاسیک هست. دقت داشته باشید که گیتار با سیم های تماما استیل نخرید چون به کارتون نمیاد و برای سبک های کانتری و بلوز مناسبه.

و:
    این رو هم باید دقت کنید که ساز دست دوم رو به عنوان ساز نو بهتون قالب نکنند. کهنگی، کثیفی، زخم داشتن سیم ها، ترک های ریز روی دسته، و خیلی چیزهای دیگه رو دلیل بر این بدونید که ساز استفاده شده هست.
    (میدونید که توی خرید هر چیزی باید این چیزها رو در نظر بگیرید. چه گیتار چه یخچال.)

3. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

واقعا مفيد بود.........يه تشكر خشكو خالي جواب نميداد..........كمك خيلي بزرگي كردي......ميرم دنبالش خبرشو حتما ميدم...چقدر كلاه رفته...........بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
    در ضمن از لحاظ کیفیت چطور؟
    میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    میخوام یک گیتار آگوستیک هم بخرم لطفا در مورد قیمت راهنمایی کنین و اینکه چه مدلی برای شروع خوبه؟

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
    در ضمن از لحاظ کیفیت چطور؟
    میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    میخوام یک گیتار آگوستیک هم بخرم لطفا در مورد قیمت راهنمایی کنین و اینکه چه مدلی برای شروع خوبه؟

Aria مدل 003 نزدیکای 300 چهارصد تومن هست. در مورد این مدل...
    یه بار دوست من قصد خرید یک همچین مدلی رو داشت، فروشنده می گفت قطعاتش از آمریکا اومده و داخل مونتاژ شده. حالا به نظر شما این راست هست؟ ... یه همچین چیزی خیلی خنده دار به نظر میاد...

از لحاظ قیمت با توجه به اطلاعات بالا میشه گفت خوبه.

ولی من با این مدل زیاد موافق نیستم. وزنش زیاد هست.
    توجه کنید که وزن اگر کمی هم زیاد باشه باز هم مضره. برای گیتار الکتریک وزن یکی از چند فاکتور مهم و پایه ای برای خرید هست. چون شما ایستاده می نوازید و بند گیتار به شونه ی شما فشار وارد می کنه و باعث ناراحتی هایی میشه.

صدای این گیتار بد نیست (به قول یکی از بچه ها شیرین نیست ولی خوشمزه است). مدل آمپلی تون چی هست؟ با یک امپلی فایر خوب میشه صدای قابل قبولی ازش گرفت. توجه کنید که گیتار رو به ضبط نزنید چون از Distortion به صورت واضح و قابل قبول محروم میشید. (بعضی از ضبط ها کمی دیستورشن ول میدن). در کل صدای بدی نداره اون هم برای تمرین. (نباید صداش رو با مدل های دیگه مقایسه کنید ).

در مورد افکت هم باید ببینید چی می خواهید. شاید اصلا افکت لازم نداشته باشید. آمپلی فایر ها حداقل افکت Overdriven رو دارند. Clean هم همیشه هست. شاید دیستورشن (Distortion ) هم داشته باشه. خوب در این صورت به افکت دیگه ای نیاز ندارید. شاید افکت wah wah (یا یه همچین چیزی) بخواهید. که در اون صورت به Multi Effect نیاز ندارید!
    در کل سه افکت Clean و Overdriven و Distortion کافی به نظر میاد.

افکت های Boss واقعا عالی هستند.
    در مورد نویز ِ زوم... نویز یک نقطه ضعف هست. ولی چه طوری میشه که این مدل نویز داشته باشه... اگه نویز داشته باشه که به درد نمی خوره اصلا کارخونه روش میشه یه مدل نویز دار بده بیرون؟
    به نظر من ضرر نمی کنید اگه برای خرید زوم برید و به یک گیتار وصل کنید و ببینید نویز داره یا نه... این طوری مطمئن تره.

در مورد قیمت آکوستیک باید عزیزان ِ صاحب نظر یا مغازه دار راهنمایی کنن. ولی بری شروع نمیشه مدل خاصی رو پیشنهاد داد. یک گیتار ِ سالم شاید کافی باشه! گیتاری که شما بتونید باهاش راحت تمرین کنید. مدل Yamaha خوبه.
    باز هم میگم گیتار ِ گرون نیست که شما رو جلو می بره. با یه گیتار 50 هزار تومنی هم میشه تمرین کرد و تمرین کرد تمرین کرد و ... پاکودلاچیا شد.

7. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

بابا دمت گرم. کجا بودی تو من دنبالت میگشتم:d بالاخره یکی سوال من رو جواب داد. ممنون از بابت راهنماییت.
    وقتی گیتار رو خواستم بگیرم اول تصمیم داشتم همون مدل 003 رو بگیرم اما دیدم 004 یک مدل بالاتره و یک پیکاپ اضاف داره و کاملتره و خوب گرونتر هم بود. خلاصه 004 رو گرفتم . ازش را ضیم .(هر چقدر پول بدی آش میخوری) . تنها مشکلم همین آمپیلی یا افکت است نمیدونم چی بخرم . آمپیلی یا افکت.!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟!! چند بار سعی کردم با این برنامه guitar rig کار کنم اما متاسفانه کارت صدام ضعیف و وقتی پیک میزنم تاخیر داره تازه پر از نویز هم است. اگه میشه راهنمایی کن چی بخرم؟
    Last edited by iranian_ boy; 24-03-2009 at 00:53.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بابا دمت گرم. کجا بودی تو من دنبالت میگشتم:d بالاخره یکی سوال من رو جواب داد. ممنون از بابت راهنماییت.
    وقتی گیتار رو خواستم بگیرم اول تصمیم داشتم همون مدل 003 رو بگیرم اما دیدم 004 یک مدل بالاتره و یک پیکاپ اضاف داره و کاملتره و خوب گرونتر هم بود. خلاصه 004 رو گرفتم . ازش را ضیم .(هر چقدر پول بدی آش میخوری) . تنها مشکلم همین آمپیلی یا افکت است نمیدونم چی بخرم . آمپیلی یا افکت.!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟!! چند بار سعی کردم با این برنامه guitar rig کار کنم اما متاسفانه کارت صدام ضعیف و وقتی پیک میزنم تاخیر داره تازه پر از نویز هم است. اگه میشه راهنمایی کن چی بخرم؟
    خواهش دارم...

_

یعنی Aria STG-003 زیر 200 تومن بود؟ نمیشه که بالام جان... اصلا راه نداره.
    اگه بخواهیم بدون سود حساب کنیم باید معادل 250 الی 300 هزار تومن در بیاد. حالا هیچی ام روش نکشیدن... (گمرک و واسطه و ...)

به هر حال احتمال اینکه قلابی باشه هم زیاده (همون قضیه ی تو ایران مونتاژ شده و ... )

__

به هیچ وجه این رو به کامپیوتر وصل نکنید! ضبط رو میشه تحمل کرد ولی کامپیوتر رو نه. بسیاری از خصوصیات صدا و ... با این کار از بین میره.

_

آمپلی و افکت یکی نیستند. اگر امپلی فایر ندارید افکت هم نخرید. افکت بدون آمپ مثل پالون بدون خر میمونه. (یعنی می خواستید افکتی مثل Boss یا حتی Zoom رو وصل کنید به کامپیوتر؟)

اول یک آمپلی فایر خوب بخرید، با قابلیتهای متناسب با نیازهاتون. برای تمرین دو افکت Overdriven و Distortion بسته. (افکتها مال خود آمپ هستند.)

آمپلی فایر Vox AD30VT چیز خوبیه ولی فکر کنم گرون باشه! یعنی آمپلی فایر گرون تر از گیتار (مثل ِ گردنبند ِ شتر ِ ملا نصرالدین ...)
    11 تایی افکت داره. قابلیت ذخیره ی ولوم ها و برنامه ریزی رو داره (مثلا میتونید مکان ولوم Gain رو ذخیره کنید و اون رو بچرخونید، برای برگشتن به میزان قبلی، لود می کنید.)

برای تمرین معرکه است! یک قابلیت هم داره که باهاش می تونید نصف شب پاشید ساز بزنید یا حتی ضبط کنید (صدا بیرون نمیره) اسمش این قابلیت Late at Night هست (یا یه همچین چیزی)

ولی نباید یک چیز خاص رو پیشنهاد داد...

این مدل های امپلی های خوب:

Fender
    Marshall
    Ibanez
    Johnson
    Vox

اینها رو همین جوری گفتم... برندهای زیادی هستن، من اینها رو بهتر میشناسم.

نکات:
    1. اگر فروشنده ای یک جنس رو (مثل آمپلی فایر) بهتون پیشنهاد داد، برید حداقل تو اینترنت یه سرچ بزنید. این طوری بالاخره می فهمید این مدل وجود داره یانه...

2. سعی کنید یک چیز نرمال بخرید. جنس خوب با قابلیتهای کافی (نه قابلیتهای زیاد).

10. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

آمپيلي زير 100 تومن تو جمهوري Ibanez و Marshal چيزاي خوبي ميتونيد پيدا كنيد.

اگه تازه كاريد كلا دور آمپيلي گرون خط بكش ، افكت هم تا يه 3-4 ماهي بيخيال شو تا دستت راه بيفته چون كه افكت خودش عالمي

باسه خودش اگه همون اول يه افكت هم بخري زياد جالب نيست . اول تا انگشت گذاري و فرت گيري و اصول اوليه رو ياد بگيري بعد

بري دنبال افكت و جنگولك بازي خيلي بهتره ( يه شاگرد داشتم همون روز اول با گيتار و آمپيلي و افكت اومد پيشم ، انقد كه جو افكت

هاي ديستروشن و صداي خفن به قول خودش گرفته بودش كه چيزايي كه همه تا 2 ماه ياد ميگيرن و 1 سال لفت داد) اگه دلت هواي

صداي خفن! كرد هم ميتوني Gain ببري بالا فعلا!!

براي افكت هم كي گفته zoom نويز داره. اتفاقا بهترين پيشنهاد به شما Zoom 707II هستش كه خودم 6-7 سال پيش 200 تومن

خريدم و تا 4 سال مثل بنز كار كرد تازه بعدشم همون 200 تومن فروختمش! .

در مورد خود گيتار هم كه هيچي.... (مثه كه خريدي و مباركت باشه)
    Last edited by dsa; 24-03-2009 at 09:14.

12. 3 کاربر از dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم.پس از کلی تحقیقات فهمیدم که توی سنتی سه تار رو دوست دارم و توی پاپ هم گیتار رو.می خوام هر دو ساز رو هم یاد بگیرم.به نظر شما اول گیتار رو باد بگیرم بعد سه تار رو یا برعکس؟اگه فرقی نمیکنه فکر میکنم بهتر باشه اول گیتار رو یاد بگیرم.چون میگن سه تار سخته و یاد گرفتنش زمان میبرهنظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

ممنون.
    راست میگی گیتار 003 گرونه. زیر 200 نیست . 004 هم گرونتر درواقع 004 250 تومن است اما این که من ازش خریدم رفیق صمیمم است (خونه یکیم با هم ) واسه این من 200 ازش خریدم البته لازم به ذکر من چون خودم تو کار کامپیوترم یکدفعه واسش سیستم گرفتم اما دستمزد نگرفتم ازش. اونم جبران کرد.هرچند که دستمزد من 60 تومن بود اما این 50 تخفیف داد
    در حال حاضر آمپیلی فایر من ضبط است. ولی با این چیزایی که گفتین فکر کنم باید برم آمپیلی بخرم و قید افکت رو بزنم تا بعدا.
    باببت راهنمایی ممنون.
    یه سوال دیگه دارم البته ببخشید سرتون رو درد اووردم:
    اگر تو قیمت این آمپیلی ها هستین بگید تو چه مایه هایی هستند؟؟؟ مثلا همین مدلی که گفتین..(من تازه واردم ولی نمیخوام هم یک چیزی بخرم که سال دیگه مجبور شم عوضش کنم).( مناسب پرکاربرد ارزون)( میدونم حالا بم میخندین مگه میشه همچین چیزی. ارزون و خوب)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •