تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 106 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

[QUOTE=aloalexa;1367567]به سلامتی انشاء ا...
    دوستان عزیز پست صفحه ی اول یا به عبارت بهتر فهرست مطالب تاپیک بعد مدت ها به روز شد
    خیلی خوشگل شده
    همچین رنگی رنگی و خوشگلش کردم که بچه ایی که خوندن نوشتنم بلد نباشه ببینتش خوشش میاد

خوشا مصطفی خان و تاپیک بی مثالش خداوندا نگهدار از زوالش
    قربونت
    خوش حالم راضیتون کرده...سعی می کنم از این به بعد زود تز فهرست رو اپدیت کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض سایت های مربوط به سونی اریکسون شماره ی 3

اينم يه سايت ديگه مربوط به تم و wallpapers

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    /

ساخت تم براي گوشي هاي سوني اريکسون و نوکيا :
    کد:
    /
    مربوط به موبايل ولي بيشتر سيمبين و UIQ :
    کد:
    2سايت ايراني انواع تم و برنامه :
    کد:
    انواع تم براي سوني اريکسون k750:
    کد:
    کد:
    /

سعي شده اين ليست مرجعي از بهترين سايتها باشه
    بازم اگه سايت جالبي مي شناسيد بگيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

آقا مصطفی سلام ! من یه چیزیه 2 ماهه دارم تو p30 دنبالش میگردم پیدا نمیکنم خودمم 1000 تا چیز کشف کردم اما این یکی نشد! " کپی کردن متن در w800 & k750 که منوی ادیت ندارند..." باز چند روز پیش توی یه تاپیک ( فکر کنم : بلوتوث کردن sms) دوباره نوشته بودین برای گوشی هایی که منوی ادیت ندارند تو این تاپیک گفته شده...من هم زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم....تو رو خدا اگه میدونین بگید چه جوریه ... من با adsl اکثر جاهای این سایت رو زیر و رو کردم نبود...ولی انگار خیلی ها میگن قبلا توی سایت خوندن...اما الان تو هیچ تاپیکی نیست...دیگه بریدم از گشتن تو رو خدا کمک کنید!

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تو گوشیهای W800 و K750 نمیشه متن رو Copy/Paste کرد.فقط میشه Highlight کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

مطمئنی؟.... نا امیدم کردی! تنها امیدم برای کپی پیست همین های لایت شدن و البته اینکه شنیده بودم کردنده!

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    مي شه آموزشش كامل نصب پچ را بذاري ؟
    بايد اول چيكار كنيم تا بتونيم اكوستيك را بريزيم داخل پوشه other ؟
    به صورت كامل كامل ياد بده .
    اين تايپيك بسيار عالي هست
    بازم ادامه بده
    دمت گرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مطمئنی؟.... نا امیدم کردی! تنها امیدم برای کپی پیست همین های لایت شدن و البته اینکه شنیده بودم کردنده!
    من هیچ وقت از هیچ چیز مطمئن نیستم...فقط اینکه من از هر جا شد سرچ کردم و گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    سلام
    مي شه آموزشش كامل نصب پچ را بذاري ؟
    بايد اول چيكار كنيم تا بتونيم اكوستيك را بريزيم داخل پوشه other ؟
    به صورت كامل كامل ياد بده .
    اين تايپيك بسيار عالي هست
    بازم ادامه بده
    دمت گرم
    دوست عزیزم مرسی...
    عرضم به حضورت جز شاید چند تا اموزش از پچ ساختن فکر نکنم دیگه در این باره خیلی کار کنم تو این تاپیک...اصلا دوست ندارم مطلالب تو تاپیک ها قاطی شه...حالا که تاپیک پچ استیکی شده..هر چی اطلاعات بدست بیارم اونجا میگذارم

اینم اموزش نصب پچ:
    کد:
    شاد باشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض فرستنده اف-ام FM Transmitter

اين محصول رو سوني اريکسون يکروز بعد از گوشي P990 معرفي کرد .

اسمش هم MMR-60 هست.
    اين محصول مخصوص سري Walkman هست و کارش اين است که شما ميتونيد آهنگهاتون رو به کمک اون روي موج FM به شعاع 10 متري ارسال کنيد و با کمک يک راديو در همون شعاع 10 متري اونو گوش کنيد ..
    هنگام شنيدن موسيقي اگر کسي با شما تماس بگيرد، ارسال امواج خود بخود قطع ميشه و بعد از خاتمه تماس ، ارسال امواج خودبخود مجددا از سر گرفته ميشود

سايز:
    43x27x11mm
    وزرن:
    9 گرم
    رنگ:
    خاکستري / نقره اي / سياه
    برگرفته از سايت فالز
    شاد باشيد
    Last edited by mostafa_khan; 02-08-2007 at 10:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض gps چیست؟انواعش؟قیمت هایش؟نحوه ی کارکردش؟و....(مقاله ی شماره ی 1)

GPS چيست ؟
    GPS يعني سيستم موقعيت ياب جهاني... اين سيستم تشكيل شده است از يك شبكه 24 ماهواره اي در مدار زمين كه توسط وزارت دفاع دولت آمريكا پشتيباني ميشود.
    هـدف اصـلي و اولـيـه از طـراحـي GPS ، اهـداف نـظامـي بـوده امـا از ســال 1980 به بـعــد بـراي اسـتـفاده هاي غــير نـــــظامي نيز در دسترس قرار گرفت.
    GPS در تمام شرايط بصورت 24 ساعت در شبانه روز و در تمام دنيا قابل استفاده مي باشد . و هيچ گونه بهائي بابت اين خدمات اخذ نمي شود.
    GPS چطور كارمي كند ؟
    ماهواره هاي GPS هر روز دوبار در يك مدار دقيق دور زمين ميگردند و سيگنال هاي حاوي اطلاعات را به زمين مي فرستند.
    GPS براساس زمان مقايسه زمان ارسال و دريافت سيگنال توسط يك ماهواره كار مي كند . اختلاف زمان مشخص مي كند كه گيرندة GPS چقدر از ماهواره دور است . حال با انداره گيري مسافت از چند ماهواره گيرندة GPS ميتواند موقعيت كاربر را مشخص نموده حتي روي نقشه الكترو نيكي نمايش دهد.
    يك گيرندة GPS بايستي حداقل سيگنالهاي 3 ماهواره را براي تعيين دقيق 2 موقعيت (طول و عرض جغرافيايي ) يك شيء دريافت نمايد و سيگنالهاي 4 ماهواره يا بيشتر ميتواند 3 موقعيت (طول و عرض جغرافيايي و ارتفاع ) را نشان دهد.
    هم چنين ازGPS ميتوان براي اندازه گيري سرعت ، جهت يابي ، جستجو ، مسافرت طولاني ،‌رفتن به مقصد ، زمان طول و مغرب خورشيد و غيره نيز استفاده كرد .
    سيستم ماهواره اي GPS:
    24 ماهواره در بخش هاي مختلف فضاي زمين در مداري خاص با فاصله حدود 12000 مايلي بالاي سر ما قرار گرفته است.
    آنها با يك سرعت ثابت در حركتند و در هر 24 ساعت دوبار دور زمين را با سرعتي معادل 7000 مايل در ساعت مي گردند.
    ماهواره هاي GPS توسط انرژي خورشيد تغذيه ميشوند آنها مجهز به باطريهاي قابل شارژ اتوماتيك براي زمانهاي بارندگي يا خورشيد گرفتگي مي باشند.
    yocket booster هاي كوچك روي هر ماهواره آنها را دريك مسير پروازي صحيح نگهداري مي كنند.
    از ماهواره هاي GPS بيشتر بدانيد:
    اولين ماهواره GPS در سال 1978 با موفقيت به فضا پرتاب شد.
    درسال 1994 تمامي 24 ماهواره در مدار زمين قرار گرفت.
    هر ماهواره براي 10 سال مأموريت ساخته ميشود و پس از طي اين زمان حتماً بايستي ماهواره ديگر جايگزين گردد.
    وزن يك ماهواره GPS حدود 2000 پوند (معادل 907 كيلو گرم ) با 17 فوت عرض (18/5متر).
    قدرت انتقال آنها هم 50 وات يا كمتر مي باشد .
    چگونه ميتوان يك GPS تهيه نمود ؟
    چنانچه قصد خريد GPS را براي اولين بار داريد ما به شما اطلاعات مهمي را كه چه محصولاتي موجود بوده و مناسب كاربري در GPSS ميباشند را نشان مي دهيم.
    در حقيقت دستگاه GPS با قيمت مناسب پيشنهادي ما Garmin Etrex با كابل مي باشد كه قيمت آن كمتر از 100 دلار آمريكاست اگر شما ساكن USA باشيد و نهايت 300 دلار آمريكا براي كشورهايي كه عوارض بالايي دارند باشد ، در انگليس نيز شما بايستي 110 دلار آمريكا بابت دستگاه GPSو 25 دلار نيز بابت كابل آن بپردازيد.
    يك GPS دستي ارزان قيمت بدون هيچگونه نياز به LaptaP و با يك قيمت معقول قابليتهاي زيادي دارد.
    هيچ بهايي بابت استفاده از خدمات GPS نبايستي توسط شما پرداخته شود . خدمات GPS توسط دولت آمريكا آماده شده و كاملاً مجاني مي باشد هم چنين دريافت اطلاعات توسط گوشي موبايل نيز ممكن ميباشد.
    دسته بندي دستگاههاي GPS:
    بطور كلي يك GPS را ميتوان از يكي از 3 گروه ذيل دانست.
    GPS MOUSE : هيچ صفحه يا دكمه اي ندارد اما توسط يكpc Laptop با نرم افزار مربوطه قابل استفادة سرويس GPSS مي باشد.
    دستگاههاي اين گروه مانند:
    Garmin GPS 35
    Delorme يا Rand Macnalley ( باقيمت هاي پايينتر)
    قيمت اين GPS ها حدود 75 تا 150 دلار آمريكا متغير مي باشد. ولي فراموش نكنيد كه اين نوع GPS ها حتماً به Laptop pc نياز دارند.
    Hand-Held GPS: اين نوع دستگاهها مي توانند بصورت سيار مورد استفاده قرار گيرند آنها خودشان يك‌صفحه كوچك جهت نمايش اطلاعات و چند دكمه دارند و در شكل ها و تركيب هاي مختلفي عرضه مي‌شوند و هيچگونه نيازي بهLaptop ندارند. كه بطور مثال ميتوان مدل‌هاي با قيمت پائين Garmin شبيه Etrex, GPS12*l , GPS12 يا مدل هاي 315, 310 ازMagellan را نام برد. تعدادي از اينها يك رابط NMEA و يك كابل رابط دارند قيمت با كابل ممكن است حدود 210 دلار به بالا باشد و ممكن است بعضي از كشورها ارزانتر هم موجود باشد.
    يك GPS دستي ارزان قيمت با يك كابل رابط براي انتخاب و آغاز كار با GPS مناسب ميباشد, حتي براي سرگرمي يا كار يا آشنايي شما با طرز كار و خدمات GPs
    High-End GPS products: اين دستگاهها شامل يك صفحه نمايشگر بزرگتر و تعدادي نقشه ميباشند و در بعضي از آنها شما بايستي مبلغ بيشتري جهت نقشه ها بپردازيد.
    قيمت اين دستگاهها ممكن است بسته به نوع محصول بالاتر از 1500 دلار آمريكا باشد كه نمونه هايي از آن مانند Blaupunkt PhihPs و Alpine ميباشد.
    چه نوع GPS هايي مردم خريداري نموده اند ؟
    در اينجا يك نمودار فروش انواع GPS در سال 2000 آورده شده است .
    اين آمار براساس اطلاعات 100 مركز خدمات فروش دستگاههاي GPS ميباشد .
    اين تحقيق كوچكي است ولي مي تواند نشانگر خوبي از آمار فروش باشد . نشان ميدهد چطور مدل هاي Garmin بر تسلط خود بر انواع ديگر ادامه مي دهد .
    البته به كمك GPS هاي دستي Etrex .
    اين آمار هم چنين صعود تعدادي محصولات GPS Mouse شيبه Lassen Axiom Pharos , Holux , Haicom , Deluo و غيره.همراه با Delorme (Rockwell) .Rand Mcnalley(talon/NaVman) و , Pioneered در آمريكا را نشان مي دهد.
    ديگر انواع GPS شامل: Eagle , Lowrance , Furuno , San jose , Silva , Smile , Trimble , Motorola.
    كجا مي توانيم يك GPS تهيه كنيم ؟
    امروزه سريعترين روش براي پيدا كردن يك عرضه كننده GPS مي تواند از طريق موتور جستجوگر Altavista باشد با نوشتن كلمه “ gps” در محل جستجوي اين سايت.
    اما اگر نتوانستيد يك توزيع كننده GPS در كشورتان پيدا كنيد سعي كنيد به يكي از ليست هاي ذيل كه توزيع كننده هاي جهاني GPS ميباشند ارتباط برقرار نمائيد . آنها ممكن است از طريق email مشكل شما را حل نمايند يا اينكه كسي شما را در خصوص مشكلتان كمك نمايد .
    اگر شما سايت GPSS Links pages را ببينيد شما يك طيف وسيعي از انواع GPS و مدل هاي آنرا كه قابل كار با GPS ميباشد را خواهيد پيدا كرد . كه اكثر آنها از نوع Garmin‌ ميباشد.

اينم يه ترجمه ي جالب بود که اگه درست خاطرم مونده باشه کار يکي از بچه هاي سايت فالز بود

کامياب باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض عکسی از ماهواره gps

درباره یماهواره ها صحبت کردم بد ندیدم عکسی هم بگذارم
    اینم ماهواره جی پی اس ایی در فاصله ی 20200 کیلومتری از سطح زمین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •