من فکر کنم پارس تازگیها برای اینکه دل کاربرا رُ به دست بیاره از فتوشاپ استفاده میکنه. من که باورم نمیشه اینقدر دانلود کرده باشم مگه میشه
![]()
من فکر کنم پارس تازگیها برای اینکه دل کاربرا رُ به دست بیاره از فتوشاپ استفاده میکنه. من که باورم نمیشه اینقدر دانلود کرده باشم مگه میشه
![]()
ظاهر قضیه اینه که کلیه سرویسهای خریداری شده قبل از 10 آذر همچنان مشمول شبانه رایگان هستند. یعنی شما که 8 آذر سرویست رو تمدید کردی 1 ماه شبانه رایگان داری.
هنوز هم کسی اینجا نبوده یا نیومده که سرویسش بعد از 10 آذر خریداری شده باشه و استفاده هم شده باشه که معلوم بشه آیا کلن این قضیه 1/3 واقعیت داشته یا فقط واسه بازی دادن کاربرا بوده.
در جهت رضایت بیشتر مشتریان سیستم فتوشاپ سرخود افتتاح گردید![]()
شما اگه پروفایل 16مگی داشته باشی میتونی یه همچین دانلودی (یعنی 27 گیگ) رو تو 5 ساعت داشته باشی. اما این که بین ساعت 5:25 تا 7:00 یعنی تو 95 دقیقه نزدیک 11 گیگ دانلود کرده باشی یه کم بعیده یا بهتر بگم عجیبه.
اصلاحیه: همین الآن گزارش مصرف خودم رو چک کردم. تو 5 ساعت شبانه امشب واسه من زده 18191.95 مگابایت دانلود رایگان. در حالی که NetWorx حدود 2/3 این عدد رو گزارش کرده. این یعنی بیشتر از 30 درصد اضافه حجم تو شبانه رایگان. کلن من در بهترین شرایط و در دورانی که خط و سرویسم کیفیت عالیی داشت بیشتر از 15.5 گیگ نتونستم تو یه شب دانلود کنم. 17 گیگ اصلن با خط من و پروفایلم امکانپذیر نیست.
مصرف روزانهام رو خیلی ثبت نکرده. جالبه که چند روز پیش یه همچین وضعیتی نبود.
Last edited by bilmazlar; 07-12-2014 at 12:07.
یعنی شما الان میگید من لایم انقد بالاس از leo هم بالاتر؟ دقیقا کجا میشم من الان؟ لطفا با رسم شکل توضیح دهید(1.5 نمره)
اون پینگو حدود ساعت 7 گرفتم ولی اعتراف میکنم شانسی بود پینگ نرمال منم همون 120 ایناس معمولا
تازه الان یه مسیر گرفتم از اونم جالب تر از هر دی ان اس تو هرجای دنیا پینگ میگیرم بین 90 و 110 دیگه نمیذارم ریا نشه
ولی چه فایده دانلود شبانه که نباشه دیگه پارس مفت نمیرزه همش تقصیر leonardo بود نزاشت 2 ساله بگیریم هیچوقت ازش نمیگذرم![]()
جالبه. پینگ 90 تا 110 از جاهای مختلف، خیلی خوبه.
من و شما (هم احتمالن) سیستمهامون مستقیم از مودم IP میگیره ولی لئوناردو سیستمش مستقیم از مودم IP نمیگیره و بینشون باید یه Gateway دیگه باشه. واسه همین ttlاش یه دونه از ttl ما کمتر بود.
دارم به پایان یکی از کانکشن های پارس آنلاینم نزدیک میشم![]()
اینم دیشب من که تقریبا همونقد تو نتورکس زده
حواستون باشه اگه تو روز هم حجم خوری میکنن حتما شکایت کنید مال من با کر.یو 1.5 برایر حساب میکرد هفته پیش شکایت کردم درست شد
![]()
شما دانلود امشبت از سرورهای داخلی بوده یا خارجی؟
آحه مدالمو شسته بودم رو بند بود.....
ببین یعنی خیلی بالا! یعنی بهت بگم .... حتی یه نمه از لایه ی اوزون هم رفتی بالاتر!
حالا که فکرشو میکنم... یادم میاد که منم با فر.ی گیت خیلی قبلها یه مشکل مشابه داشتم... البته پیگیری نکردم......
Last edited by netstat; 07-12-2014 at 13:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)