تازه داری میفهمی من چی میکشم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تازه داری میفهمی من چی میکشم![]()
شما هم فاز منفی میدی ها !!!!!!!!ولی فایده ای نداره شکایتتون...فوق فوقش یه تذکر خیلی ساده بهش میدن و کلی هم از وقت شما گرفته میشه سر شکایتتون
خب خلاصه اگه شکایت رو پیگیری نکنن معلوم میشه واقعا شرکت بی در و پیکری هست !!!!!!!
به هرحال باید دید چی میشه
اونطور که تو سایتشون زدن اولین روز کاری بعد از شکایت پیگیری میکنن (( یعنی فردا ))
خب اگرم به جایی نرسید
نشون میده چقدر نسبت به مسائلشون بی تفاوت هستن !! (( که البته با توجه به اون همه تعاریفی که از خودشون تو سایتشون کرذدن فکر نکنم این طور باشه !! ))
ممنون مهدی جان![]()
البته الان مثل اینک دوباره ترکیده. نمیدونم چرا از یه ساعتی به بعد اینجوری میشه؟!
الان برای منم ترکیده.
در کل وضع شاتل در این مدت اصلا ثبات نداره.
شبا اکثرا داره اینطوری میشه و پکت لاست شدیدتر میشه در بازه های مختلف.
البته اینم بگم برف هم تاثیر زیادی گذاشته.![]()
منم کارت طلایی دارم که تخفیف شاملتون میشه هرکی خواست پیام بده تا رمزش رو بهش بدم
رمز بدی؟ یعنی لازم نیست خود اون کارت رو حضوری بریم بدیم به شاتل؟ از طریق سایت اون رمز رو میزنیم؟
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4752, Received = 3463, Lost = 1289 (27% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 112ms, Maximum = 1025ms, Average = 161ms
27% lost...
کسی سرویس آرت1 داره؟امشب برخلاف گذشته سرعت دانلود رو 100(مث روزا) واسه کسی اینجوری هست؟
پکت لاست باعث چه اشکالی میشه؟دانلود رو هم خراب میکنه؟
دیشب تا الان هر چی دانلود کردم این ارور اومده با سرورهای مختلف هم امتحان کردم.مخابرات که بودم هم این مشکل بود تعداد کانکشن رو روی 8 میذاشتم این ارور کمتر میومد ولی اینطوری شو دیگه ندیده بودم با تک کانکشن هم خراب بشه!از 70 درصد اومده رو 63 .هی تکرار میشه .
کسی دیگه هم این مشکلو داشته؟
راه حلی داره؟
سپاس
احتمالا مشکل از کرک دانلود منیجر هست
هم اکنون 247 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 247 مهمان)