تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4397 از 4428 اولاول ... 339738974297434743874393439443954396439743984399440044014407 ... آخرآخر
نمايش نتايج 43,961 به 43,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چرا حرف الکی میزنی؟ ........ آقای فاتح اصلا توی جلسه حاضر نیستن و آقای لئوناردو به نیابت از ایشون توی جلسه شرکت کردن...
    بلا توام مگه توی جلسه بودی؟ اون مدالتو ننداخته بودی گردنت نشناختمت

2. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

داداش کل میندازی؟
    تازه من به لایه هایه بالا هم دسترسی ندارم
    نه بابا چه کلی , شما خودت لایه بالایی دیگران باید بهت دسترسی داشته باشن با این پینگت

4. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان اینترنت من سایتای ملی مثل دانلود ها و پی سی دی و میهن دانلود و سافت 98 رو باز نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه؟

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها باز تو این پارس آنلاین چه خبره ؟؟؟!!!

IP رو چرا آلمان نشون میده ؟؟؟!!!

جالبه همینو تو what is my IP چک کن ببین چی نشون میده :
    یا تو سایت Proxycop.com
    جالبتر اینکه تو IP Tracker شهر رو نجف آباد نشون میده !!!
    Whois رو چک کردم دیدم زده پارس آنلاین و ...
    الان هم زنگ زدم پارس کارشناسشون گفت مشکلی نیست.
    علت این مشکل به خاطر محدود بودن IPهای قابل تخصیص تو خانواده IPv4 اه. الآن چند ساله که دیگه IP جدید قابل تخصیص تو این سری از IPها نیست. بنابراین وقتی یه شرکتی مثل پارس‌آنلاین بخواد IPهای جدیدی در اختیار داشته باشه، مجبوره بره IPهایی رو بخره که قبلن در اختیار مالکین دیگه‌ای بوده.

به نظر می‌آد این محدوده 37.27.125 هم از همین نوع باشن.

علت تناقض در اطلاعات هم به خاطر اینه که دیتابیس‌هایی که این اطلاعات رو نگه می‌دارن (و سایت‌های مختلف از اونا استفاده می‌کنن برای درآوردن اطلاعات مالکیت IPها) همه به طور هم‌زمان به روز نمی‌شن. به ویژه دیتابیس‌های دست دوم بیشتر این تناقض اطلاعاتی رو نشون می‌دن. چون دیرتر به‌روز می‌شه اطلاعاتشون.

در حالت کلی مشکلی نیست. فقط اگه یه سایت یا خدماتی به موقعیت جغرافیایی IP حساس باشه (مثل این سایت‌هایی که فقط اجازه دانلود از IPهای ایران رو می‌دن)، اون وقت با این رنج IP ممکنه یه مواقعی با مشکل مواجه بشید.
    Last edited by bilmazlar; 07-12-2014 at 09:02.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اینترنت من سایتای ملی مثل دانلود ها و پی سی دی و میهن دانلود و سافت 98 رو باز نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه؟
    به نظر می‌آد شما رو صاف و مستقیم وصل کردن به اونترنت بین‌الملل. افتادی اون ور دیفال. دیگه این وریا رو نشونت نمی‌ده. برو حال کن.
    Last edited by bilmazlar; 07-12-2014 at 09:23.

10. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

طریقه کار باهاش چطوره
    دوست عزیز. شما یه نرم‌افزار مدیریت ترافیک مثل NetWorx رو روی هر سیستمی که به اینترنتت وصله باید نصب کنی. مثلن اگه یه کامپیوتر و یه لپ‌تاپ به اضافه یکی دو گوشی به اینترنتت وصل می‌شن، باید روی هر کدومشون این نرم‌افزارها رو داشته باشی. (NetWorx مخصوص ویندوزه، برای گوشی باید از نرم‌افزارهای دیگه‌ای استفاده کنی.)

اینا رو هم باید جوری تنظیم کنی که فقط ترافیک اینترنت رو محاسبه کنن، نه کل ترافیک روی شبکه LAN داخلی رو.

بعد تو یه بازه زمانی مشخص (مثلن در یک روز) حساب کنی هر کدوم از این سیستم‌ها چقدر ترافیک دانلود یا آپلود ایجاد کردن. اینا رو با هم جمع کنی. بعدش هم از تو کنترل پنل اکانتت تو سایت پارس‌آنلاین ببینی تو همون بازه چه مقدار ترافیک ثبت شده.

این طوری می‌تونی ببینی آیا حجم الکی ازت کم کرده یا نه. البته با سیستم مزخرف گزارش مصرف پارس‌آنلاین این خیلی سخته. چون آمارش فقط در فاصله بین روشن و خاموش کردن‌ها یا قطع و وصلی‌های مودم داده می‌شه.

حالا شما اگه ترافیک مصرفی واقعیت (که با استفاده از این نرم‌افزارها محاسبه می‌کنی) خیلی کمتر از ترافیک مصرف شده در کنترل پنل پارس‌آنلاین بشه، اون وقت می‌شه گفت حجم‌خوری داری.

اما تجربه شخصی من اینه که به طور معمول پارس‌آنلاین مصرف رو بین 3 تا 5 درصد بیشتر نشون می‌ده. روزانه و شبانه هم نداره. در همه ساعت‌ها این جوری واسه من. این مقدار اختلاف هم چیز غیرطبیعی نیست. هفته پیش اتفاقن همین جا بحثش رو داشتیم با دوستان.

12. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا یعنی چی؟ خب مگه الان از روی ip آدمو شناسایی نمیکنن؟
    راست می‌گی netstat‌ جان. شناسایی هویت افراد استفاده کننده از اینترنت بدون این شناسه ملی هم امکان‌پذیره. اما به نظر می‌آ‌د با این روش خیلی راحت‌تر باشه و دیگه دردسر مطابقت دادن IP با شماره تلفن از بین بره.

ولی خود ایده مهمه. نشون می‌ده به اینا باشه می‌خوان تا فیها خالدون ملت رو در بیارن بیرون و بهش دسترسی داشته باشن. من که این خبر رو شنیدم الآن حسم اینه:

متأسفانه جهت‌گیری حکومت تو ایران به سمتیه که آدم احساس می‌کنه تا چند وقت دیگه ایران هم می‌خواد بشه یه کره شمالی دیگه. گر چه همه چیز تو این مملکت امکان‌پذیره، اما من به شخصه بعید می‌دونم تا اون حد از انقباض رو بتونن اعمال کنن. یعنی امیدوارم که نتونن.

14. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پینگ پارس آنلاین همین الان یهویی
    داداش کل میندازی؟
    تازه من به لایه هایه بالا هم دسترسی ندارم
    نه بابا چه کلی , شما خودت لایه بالایی دیگران باید بهت دسترسی داشته باشن با این پینگت
    ezio7 جان.

خوب این بنده خدا داره راست می‌گه. من شما که تو پینگ 8.8.8.8 عدد ttlمون 50 می‌شه یعنی یه لایه بالاتر از Le0nard0 که عدد ttlاش 49 شده هستیم. یعنی من و شما یه پله به 8.8.8.8 نزدیکتریم دیگه.

ولی خومونیم. این پینگا رو چه ساعتی می‌گیرید که این قدر پایینه؟ من که هیچ وقت پینگ 8.8.8.8 ام از 120 پایین‌تر نیومد. یعنی لامصب تا لب مرز خوبه‌ها پینگم 30 تا 35 اه اما یهویی می روی 150 به بالا. همه‌اش تقصیر این زیرساخته. شما نکنه هر دو تا تون پروفایل گیم فعال کردین؟

16. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها به نظر من اگه دانلود شبانه رو در نظر نگیریم از نظر کیفیت الان آسیاتک و پارس آنلاین بهترین سرویس دهنده ها هستن،من خودم آسیاتک دارم،واقعا" کدوم شرکت در خارج از زمان تایم رایگان به جز آسیاتک و پارس آنلاین با سرور خارجی همچین سرعتی می ده؟

تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :

18. 2 کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من چند روزی نبودم تو بحث ها یه سوال :
    من الان 8 آذر نت رو یه ماه تمدید کردم،میخواستم ببینم شبانه الان دیگه حساب میشه یا فقط واسه تمدبد بعد 10 آذر هست و میشه دانلود کرد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •