چخبری؟بذار اینجا
چخبری؟بذار اینجا
حالا یعنی چی؟ خب مگه الان از روی ip آدمو شناسایی نمیکنن؟
مطمئنی مودم یا سیستمت مشکلی پیدا نکرده؟![]()
Last edited by netstat; 06-12-2014 at 23:12.
یه سر به تاپیک های وب بزنید
درخواست مدارک کرده
همچنین یکی از کاربرا پست جالب توجهی زده
حالا صبر میکنم جناب لئوناردو که از بچه های بالا هستن بیان اگاهمون کنند
جناب لئوناردو منتظریم!
Last edited by sleeplessness; 06-12-2014 at 23:16.
مدارک خواستن های وب زیاد چیز خاصی نیست... نمی دونم تا حالا های وب ثبت نام کردی یا نه... ولی ثبت نامش کلا اینترنتی بود... هیچ مدرکی از آدم نمی گرفت و حتی پیک برای امضای قرارداد هم نمیومد در خونه... خلاصه از اون اولش معلوم بود سر این قضیه یه روز گیر میافتن!!!
این بحث احراز هویت هم من خودم امروز خبرش رو توی اخبار شنیدم.... ولی نمی تونم خیلی متوجه بشم یعنی چی.... همین الانم از روی ip سه سوته شماره تلفن رو میتونن پیدا کنن... و از روی اون آدرس خونه رو... دیگه چی میخوان؟؟؟
باید زنگ بزنه از پشتیبانی بپرسه!چون اون سری که از پشتیبانی پرسیده بود....
![]()
Last edited by netstat; 06-12-2014 at 23:32.
نهکلا قطع شد زمان زیاد گذشت وصل شد مثلا درست شد ولی نمیدونم چرا سرعت اسمی شد باز![]()
هر روز میشینن یه نقشه شومی برا این ملت میکشن.... اهراز هویت کنن !! حتما میخوان بیان چک کنن ببینن کدوم کاربر بدبخت از همه جا بی خبر مثلا عضو القاعده ای داعشی چیزی هست به این بهانه اینترنتشو قطع کنن بعدشم بگن حرف زیادی بزنی باید بری اب خنک... از اون طرف هم فضولی کنن ببینن کی کارت دانشجویی داره کی نداره 80 درصد مردم مجبورن برن 128 بگیرن قیمتشم بعدا زیاد بشه در نتیجه مساوی دزدی بیشتر خدمات کمتر تا اینکه اخرش کلا اینترنت قطع بشه برگردیم به قرون وسطی !!
تا حالا های وب نداشتم
منظورم این پست بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز به ایشون اعتماد کامل ندارمطفا عجولانه قضاوت نفرمایید , کمی صبر داشته باشید ; به زودی شاهد تغییرات اساسی در سرویس ها خواهید بودبسترهای لازم برای انجام این طرح انجام شده و ان شاالله بزودی بصورت آزمایشی در کلیه مناطق کشور استارت خواهد خورد (( این طرح مربوط به کلیه ISP های کشور میباشد نه مختص شرکت های وب )) , بنده اجازه ندارم اطلاعات بیشتری در اختیار شما دوستان قرار بدم ولی امیدوارم مشکلی در اجرای این پروژه بوجود نیاد و ملت عزیزمان از این مشکلات مربوط به اینترنت نجات پیدا کنند.
![]()
برای همین در انتظار پست جناب لئوناردو هستم
اسم تغییر میاد نمیدونم چرا یهو باعث ترس غریبی میشه
یعنی از این بیشتر میخوان رضایت کاربرا جمع کنند؟
یه وقت ذوق مرگ نشیم از اینهمه خوشی!
Last edited by sleeplessness; 06-12-2014 at 23:40.
فکر کنم منظورش اینه اینترنت قراره کلا قطع بشه...![]()
اتفاقا جناب لئوناردو در مورد این قضیه همین الان سر جلسه ست. احتمالا تا یکی دو ساعت دیگه زمانش تموم بشه. جلسه شرکتهای PAP با زیرساخت و مخابرات با حضور آقای فاتح و لئوناردو برای اهراز هویت رضایت مشتریان. البته چون سری هست انتظار نداشته باشید اطلاعاتی به بیرون درز کنه در پاسخ به یکی از خبرنگاران گفتن بزودی کاربران وقتی غافلگیر شدن همون موقع می فهمن اصل قضیه چی بوده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)