آخه اون لعنتی برام سرباز باقی نذاشته که در ضمن هیچکدوم از بربری ها بیشتر از ۶۰۰یا۷۰۰تا چوب و سفال و آهن نداره
آخه اون لعنتی برام سرباز باقی نذاشته که در ضمن هیچکدوم از بربری ها بیشتر از ۶۰۰یا۷۰۰تا چوب و سفال و آهن نداره
مهدی جان همه دیگه از ورلد 41 رفتن.البته بیشتریا رفتن یا اینکه خیلی دورن.
ورلد 21 هم بیشتر حدود 1 سال و دو ماه که باز شده.شانس پیشرفتت چیزی در حدودی منفی 80 در صد هست. ( البته اگه همچین درصدی وجود داتشه باشه)
پس توی چه ورلدی برم؟اصلا میخوای تریبال رو ول کنم؟
khob haji shoma supportesh kon va behesh resource bede
injori saritar pishraft mikone
آخرین اخبار از ورد اسپید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a3m00n; 27-08-2009 at 09:52.
من که حرفی ندارم.می تونه بیاد.اگه پلیر خوبی هم باشه با کمک های من می تونه بهترین پلیر اون کانتینت خودش بشه.گرچه خیلی سخته.چون مثلا بهترین پلیر یه ترایب به اسم پافیین که رنک یک هست و پلیرهاش همه رنک یک و 5 خودشون دارند اینقدر بین خودشون تراکم به وجود امدم که پناه بردند به کانتینت های اخر.چون دیگه روستایی توی منطقه خودشون نیست.ولی خوب من به راحتی می تونم ساپورت کنم اما باید اخه حداقل طرف یکم باید از تریبال بلد باشه.ایشون خیلی نوبه.
سعید موفق باشی.
اها راستی این ریپورت ها هم ببینید.همون که ازش روستا گرفتم ببینید چه ..... سوخته.جرئت کرده به من حمله می کنه.تازه به این روستاهایی که حمله کرد من روستاهای اصلی من خیلی دورن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا این ترایب دشمن ما باید کلاهشون رو بندازن بالا.از پس 20 بر نمی یان.اصلا نمی تونن حمله کنند.جالب اینجاست که اونا رنک 4 هستند و ما رنک 6 . ( البته اگه ما هم به 40 نفر برسیم فکر کنم رنک بشیم.در ضمن امروز یه روستای دیگه ازشون گرفتیم.)
این نمودار هات منو به باد وحید و ورلد 12 می اندازه
روزی نمی شد که وحید دو سه تا نمودار نزاره تو تایپیک
حاجی شما هری پاتر ما رو قبول کنید حداقل بازی رو اونجا یاد بگیره اوکی؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)