اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که تو جاده ها نرفتم هنوز ولی اگه شما میگی که خوبه!
اصلا خودشون تا حالا حرفی در مورد جاده ها نزدند!
اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
والا من که تو جاده ها نرفتم هنوز ولی اگه شما میگی که خوبه!
اصلا خودشون تا حالا حرفی در مورد جاده ها نزدند!
سلام اقا شاهين ومرسي كه به سوالهاي ما جواب ميدن
اين سرويس cell info براي تبريز كي راه اندازي ميشه ضمنا انتن داخل تبريز خيلي عالي هست
[QUOTE=jackhammer;1298564]اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
خب منم شنیده بودمولی نشد که بشه
![]()
وب سایتی برای خرید و فروش خطهای ایرانسل دولتی وتالیا
شبکه ی شیراز وصل شد!
حالا چه تغییری کرد تو این 3 روز من نمیدونم !
حالا شدیم پرتقال فروش دیگه ؟؟!!!![]()
منم چند هفته پیش از تهران رفتم تا اردبیل، توی تقریبا تمام شهرهایی که توی جاده بود آنتن میداد، اطراف شهرها هم حدودا 10-15 کیلومتری آنتن داشت
جالب اینجاست که توی دهات ما!، دولتی به زور آنتن میداد و اصلا نمیشد تماس گرفت ولی ایرانسل تا نیمه میرسید، تماس راحت و اس ام اس و gprs به راه بود !!!![]()
در ضمن توجه کردین میشه با 118 از ایرانسل تماس گرفت ؟
منظور ما از پرتقال فروش شماره مسج سنتر بود شما میشی باغدار!
آقا تو را خدا کمک کنید فکر کنم بد بخت شدم.![]()
من امروز توی سایت 0936.ir یه شماره مثلا رند انتخاب کردم و ثبت نام کردم . نوشته بود که ثبت نام زیر 18 سال ممنوع ولی توجه نکردم (Im stupid). ثبت نام کردم و پول را هم واریز کردم حالا متوجه شدم که زیر 18 سال ها باید توسط یک فرد بالای 18 ثبت نام می شده منم عین احمقا ثبت نام کردم و از اون بدتر پول را واریز کردم( متولد 68 هستم ولی چند ماهی تا 18 فاصله دارم) حالا چه خاکی به سرم بریزم یعنی نمیشه سیم کارت را فعال کرد یا پولش را پس گرفت.
فقط آگر راه حلی سراغ دارید زود بگید که خیلی نگران شدم.![]()
با تشکر![]()
![]()
![]()
حتما برات میاد!
اگه پول ریختی به حساب باید برات بیاد
فکر کنم اگه بری خدمات مشترکین که یه کارایی رو بخوای بکنی باید شناسنامه نشون بدی....سعی کن تا 18 نشدی نرو خدمات مشترکین!
Last edited by jackhammer; 12-07-2007 at 18:40.
جواب هاي شما:
1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه. تا حد اكثر يكشنبه. البته مشكل اصلي با شهرداري است كه نمي گذراره ايرانسل آنتن كار بزاره.![]()
2- شمارت رو براي من sms كن 23/4 ساعته 12 شب برات فعال مي كنم. فقط زماني كه رمز ورودت رو دريافت كردي حتماً با حروف بزرگ وارد كن.![]()
3- اگه از زمان ثبت نام حراقل 8 روز گزشته باشه من كد پسشتازه شمارو برات SMS مي كنم و مي ري پست منطقه مسكوني خودتون (اون رو هم بهت ميگم كه كدام پست است) و سيم كارتت رو دريافت مي كني.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)