گوشیم قاط زده، موقع روشن شدن روی آرم سونی اریکسون گیر میکنه.
نمیخوام فلش کنم که phone book هام پاک بشه؟
میشه با far manager یه جوری کانتکت هارو بر گردوند؟؟؟؟!!!!
گوشیم قاط زده، موقع روشن شدن روی آرم سونی اریکسون گیر میکنه.
نمیخوام فلش کنم که phone book هام پاک بشه؟
میشه با far manager یه جوری کانتکت هارو بر گردوند؟؟؟؟!!!!
من یه مشکل عجیب با گوشیم دارم اینکه وقتی برنامه ای رو نصب میکنم به مرور زمان تعدادش زیاد میشه که نمیتونم حتی پاکشون کنم مثلا نهج البلاغه رو نصب کردم چند روز پیش الان شده چهار تا همه هم پشت سر همقسمت بازیها هم همینجوره حالا از هر بازی یا برنامه چند تا کپی پشت سر هم دارم که پاک هم نمیشه میشه بگید چی شده ؟ و یا چطوری میتونم پاکشون کنم ؟ البته بدون فلش کردن
![]()
از مموري كارت استفاده مي كني؟ يا روي حافظه تلفن نصب مي كني؟
گوشي k510 داداشم هم يه بار اينجوري شد ولي يه روز همونطور كه گير كرده بود به حال خودش گذاشتيم بعد اينكه گوشي به طور كامل روشن شد درست شد بعدش ديگه هيچ وقت چنين مشكلي براش پيش نيومد
خوب اگه روي مموري نصب كني اين مشكلات پيش نمياد البته مشكل شما اينه كه فايل هاي جاري كه نصب مي كني Read Only هستند اين يه دليل مي تونه باشه ولي ممكنه به سيستم گوشيت هم ربط داشته باشه. يعني با يه فلش ساده اين مشكلات حل بشه ولي من جاي تو باشم يه مموري ميگيرم اينجور چيزها رو روي اون نصب مي كنم
خب من مموری رو که دارم حالا اگه روی مموری نصب شده باشن چطوری میتونم پاکشون کنم؟ مشکل من پاک نشدنه
خوب فايل هاتو اول بريز رو كامپيوتر بعد يه بار فرمت كن مموري رو.
حالا اگه خود گوشی رو فرمت کنم درست میشه ؟ شماره تلفن و اس ام اس ها هم پاک میشه ؟ اگه اره چطوری میتونم ذخیره کنم دوباره برگردونم ؟ البته غیر از ذخیره روی سیم کارت
من ميدونم مشكل از چيه واسه خودم هم اين مشكل پيش اومده دليلش هم اينه كه وقتي گوشي را وصل كامپيوتر ميكنيد يا مموري را توي رم ريدر ميذاريد هنگام قطع كردن كابل safely remove hardware را نميزنيد.
اون ها هم بعد از يه مدت خودشون كم كم پاك ميشن شما هر چند وقت يه بار پاكشون كن چند تاش كم ميشه به مرور زمان همش درست ميشه.
با استفاده از برنامه my phon expelorer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)