تیک گزینه دو نات شوو و... رو بزنید و الوو
تیک گزینه دو نات شوو و... رو بزنید و الوو
مشکل ظاهر شدن اون پنجره حل شد اما نمیتونم از لیست history یک پنجره مستقل باز کنم( open in new window)
سلام
ببخشید، من شنیدم تو ویستا میشه بدون برنامه و با خود ویندوز درایو ها رو پارتیشن بندی کرد.
می خواستم بدونم این امکان در کجای ویست هست ؟
معدودیشون با تطبیق ساز وبندوز اجرا می شه(کامپَتیبیلیتی)، واسه باقی هم مجازی سازی چاره است(گاها شرکت ها نسخه 64 هم دارند). قراره امکانش در ویندوز7 راحت تر باشه و فایلش قابل دریافت.
بله این امکان وجود داره در کنترل پنل در قسمت administrative tools بعد Computer Management
تا اونجایی که یادمه
درود به همه .چرا کسی به من جواب نمیده؟بخدا مشکل من حاده.توی صفحه قبل گفتم.نزدیک 2 هفتست.خواهشن جواب بدین.تازه یه مشکل جدید اینه من یه ورژن برنامه rapidshare plus رو دانلود کردم که کار میکرد.بعد از چند روز از امروز اونم کار نمیکنه و همون پیغام رو میده.دارم کلافه میشم.اگه کسی قبلا این تجربه ی تلخ رو داشته کمک کنه.
درود. ممنون میشم راهنمایی کنید!
دوســــان من به مشکلی برخوردم که ازین قراره: آمدیم یه fresh copy ویستا روی 1530 بنصبیم که پس از بوت با dvd اریجینال ویستا در صفحه انتخاب درایور ، C رو فرمت کردم و حالا که درایو c رو انتخاب میکنم و next رو میزنم با پیغام
windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation
مواجه میشم...بقیه درایوها هم همینطور.
لازم به ذکره که قبلا با acronis disk director پارتیشن بندی کردم و در پنجره انتخاب درایو فقط پارتیشن ریکاوری primary هس و بقیه همه logical!
در cmd هم disklist اینو نشون میده: disk 0 online 298 GB
سلام داود جان .
اگه منظورت لپتاپ Dell مدل Vostro 1530 هست باید خدمتتون عرض کنم که یه قلق خاصی داره .
منم یه بار خواستم مال یکی از آشنایان رو تعویض ویندوز کنم دقیقا همین مشکل پیش اومد .
آخرش هم نمیدونم دادش به کی واسش درستش کرد .
من که نفهمیدم چی شد ولی به نظرم برو بده به جایی واست درست کنند .![]()
اوراکل جان، منظورم xps 1530 می باشد!!!
بهرحال ممنون.
سلام
بعد از نصب ویندوز و بعد از اجرای کرک وقتی ویندوز ریستارت میشد پیغام زیر رو نشون میداد و سیستم بوت نمیشد.
با روشی که یکی از دوستان گفتن تونستم ویندوز رو بوت کنم، ولی متاسفانه ویندوز اکتیو نمیشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال من اینه که آیا کرک های متفاوتی برای ویستا هست؟
و این که چرا همین ویندوز رو سیستم دیگه ای اکتیو میشه و روی سیستم من نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)