تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 959 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض نظر قاطع Remedy در مورد Alan Wake( نسخه PC)

اخیرا از گوشه و کنار صحبت‌هایی در مورد سونوشت نامعلوم Alan Wake برای PC شنیده می‌شد. امروز Remedy لب به سخن گشود و تایید کرد که Alan Wake اکنون انحصاراً برای X360 در دست ساخت می‌باشد و هر گونه تصمیمی برای نسخه PC، بر عهده ناشر آن‌ها یعنی مایکروسافت می‌باشد.

Remedy گفت:" از علاقه و حمایت پیاپی شما از Alan Wake قدردانی می‌کنیم. ما هم‌اکنون منحصرا بر روی نسخه X360 این بازی کار می‌کنیم. نسخه PC هنوز جای بحث دارد و بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که انتشار نسخه PC همزمان با X360 اتفاق نخواهد افتاد. بازی‌های PC مانند میراث Remedy هستند و ما دوست داریم که یک نسخه PC از این بازی داشته باشیم ولی تصمیم آن کاملا تحت اختیار ناشرمان می‌باشد".

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

2. 14 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض نسخه ی کنسولی Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری نسبت به PC برتری خواهد داشت

Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری در نسخه ی PC کیفیتی مشابه با Fifa 09 خواهد داشت.
    EA از این جهت تصمیم به این اقدام گرفته که به عقیده ی این کمپانی متوسط سخت افزار موجود ، اجازه ی اجرای گرافیک بهتری را نمی دهد. اما در سوی دیگر دارندگان کنسول این شانس را خواهند داشت که در Fifa 10 شاهد جلوه های بصری بهتری باشند.

به نظر نمی رسد که کسی تردید داشته باشد که قدرت پردازشی یک PC High End از یک کنسول نظیر PS3 و Xbox 360 به مراتب بیشتر است اما با این وجود EA عقیده دارد که متوسط سخت افزار مورد نیاز برای اجرای Fifa 10 در همه جا به مانند اروپا بالا نیست و این کمپانی در بازار هایی نظیر آمریکای جنوبی هم این بازی را به فروش می رساند که متوسط تجهیزات سخت افزار در آن بازار از لحاظ راندمان در سطح به مراتب نازل تری است. به همین دلیل و برای اینکه نسخه ی PC تا حد امکان در دسترس گیمر های بیشتری قرار بگیرد EA تصمیم گرفته که جلوه های بصری در نسخه ی PC تغییری نکند اما گرافیک در نسخه ی کنسولی به دلیل اینکه تمام دارندگان کنسول سخت افزار یکسان و مشابهی دارند بهبود یافته است.

در عکس های زیر می توانید تفاوت گرافیک در نسخه ی PC و کنسول را مشاهده کنید

نسخه ی PC

نسخه ی کنسول

گفته می شود که در گیم پلی Fifa 10 شاهد یکسری تغییرات قابل توجه خواهیم بود منجمله در زمان واکنش و هوشمندی آن. . همچنین EA با بیش از 50 مورد بهبود، تلاش کرده تا Manager Mode را توسعه دهد

Fifa 10 در پائیز امسال برای PC ، PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد.
    Last edited by mohsen.rajabi; 15-07-2009 at 19:21.

4. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بازي‌هاي «مقاومت» و «پايان معصوميت» نقد مي‌شود

بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي معاونت سينمايي، دومين نشست‌هاي نقد و بررسي بازي‌هاي رايانه‌اي ايراني را 31 تيرماه جاري برگزار مي‌كند.

به نقل از معاونت ارتباطات و بين‌المللل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، اين نشست كه دومين نشست تخصصي نقد و بررسي بازي‌هاي رايانه‌اي ايراني است به منظور ارتقاء سطح كيفي اين بازي‌ها در سالن سينماي فلسطين برگزار خواهد شد.

در دومين نشست از سلسله نشست‌هاي نقد و بررسي كه با حضور توليدكنندگان و اهالي اين هنر صنعت برپا خواهد شد، بازي‌هاي مقاومت و پايان معصوميت از ساخته‌هاي مؤسسه تبيان و هنرهاي پويا با حضور عوامل توليد آن مورد نقد بررسي قرار خواهد گرفت.

اين نشست راس ساعت 17/30 آخرين روز ماه جاري در سالن 3 سينما فلسطين بر پاست.

نشست‌هاي نقد و بررسي بازي‌هاي ايراني به صورت ماهيانه و به منظور ارتقاي كيفي و تعامل بازي‌سازان ايران با يكديگر برگزار خواهد شد.

حضور براي عموم در اين نشست آزاد است و علاقه‌مندان براي حضور در اين نشست مي‌توانند به نشاني خيابان وليعصر، خيابان طالقاني، نرسيده به ميدان فلسطين، سينما فلسطين در تاريخ فوق، مراجعه كنند.

در جلسه اول اين نشست كه با استقبال توليدكنندگان بازي‌هاي رايانه‌اي برگزار شد، دو بازي داستان جزيره و عصر پهلوانان مورد نقد و بررسي قرار گرفت.

6. 2 کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه با Bill Gates

تقريبا يك سال مي شود كه Bill Gates افسانه اي مايكروسافت را ترك كرده ، ولي همچنان سر او شلوغ است.

درمان و مبارزه با بيماري فلج اطفال،مبارزه با مالاريا و حل مشكل سيستم آموزشي آمريكا ، تنها ادنكي از كارهاي بود كه عمو بيلي در اين چند وقته انجام داده .

آقاي گيتس جديدا مصاحبه اي با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشته كه در اين مصاحبه سخنان زيادي گفته كه البته همه ي آنها در مورد بخش سرگرمي مايكروسافت نيست ولي ايشون در طول اين مصاحبه در مورد.Project Natal و حتي آمدن آن براي PC و يا Chrome صحبت هايي كرده كه سعي شده بخش هاي مهم و مربوط به بازي آن از متن اين مصاحبه استخراج شود. گرچه اين بحث به دو سوال كوتاه شده ، ولي لازم دانستم به جاي گذاشتن خبر اين قسمت همان اندك قسمت مصاحبه قرار گيرد.

مايكروسافت در حال حاظر چه كار مي كند؟

من هميشه فكر مي كنم، اوه خداي من چرا مايكروسافت حتي بيش از اين بهتر عمل نمي كند؟ به اين خاطر كه اين ديدگاه هميشه بينش من بود. سريع حركت كنيد ، تمام چيزهاي جديد را به سرعت انجام دهيد. ولي شما بايد بپرسيد: آيا Windows 7 خوب خواهد بود؟. من مجبورم براي پاسخ دادن به اين سوال آن را با بقيه سيستم عامل ها مقايسه كنم. و مسلما پس از آن مي گويم:اين ويندوز به شدت زيبا است.

كاري كه آنها با Office انجام داده اند فوق العاده است و آنقدر چيزهاي زيادي در آن است كه بايد 9 ماه بعد در مورد آن سخن گفت.

يكي از قسمتهايي كه ما در آن خيلي خوب ديده شديم بخش Game بود. استخدام افراد بسيار حرفه اي و ادامه دادن راه خود در اين قسمت با حالتهاي مختلف.

قسمت مهمي كه من هميشه در آن سعي مي كردم به قولي Up to date باشم ، مستلزم يك گروه تحقيقات بود. من چند هفته پيش در آزمايشگاه Cambridge بودم. رفتن به آزمايشگاه هند يكي از برنامه هاي اين ماه من است. اين قسمتي بود كه من هميشه براي آن اهميت زيادي در مايكروسافت قائل بودم. براي مثال شما در سالهاي آينده شاهد دوربينهاي حسگر جديدي خواهيد بود . نه فقط براي بازي ، بلكه براي تمام رسانه ها. اگر آنها آن را به ويندوز يك PC وصل كنند ، براي همكاري و ارتباطات خيلي خوب خواهد بود. و وقتي شما دوربين را ميگذاريد .. اين فوق العاده خواهد بود. اين نشان گر يكي از تجربه ها و تحقيقات وسيع مايكروسافت پيرامون يك پديده ي Original است.

در ادامه پس مي توان گفت كه هر دو كاربران Xbox و PC مي توانند از آن استفاده كنند. و حال اگر آن را در دفتر كار خود استفاده كنيد ، ميتوانيد ببينيد چقدر جالب خواهد بود. در كل اين فوق العاده است.

پس مي توان گفت ، مايكروسافت خيلي شركت نو آوري است. و بديهي است كه همچنان در حال پيشرفت است.

من به خوبي آخرين صحبت شما را متوجه نشدم . شما در مورد دوربينها و depth sensing cameras هاي موجود در Natal صحبت مي كنيد؟

بله،دقيقا Natal. و تمام برنامه سازي ها و كارهاي پيرامون آن.

و ما آن را بيش از يك وسيله براي بازي ميبينيم؟ آيا ما آن را در بخشهاي مختلف هم خواهيم ديد؟

خب. من فكر مي كنم ارزش آن خيلي بالاست وقتي شما در خانه هستيد. و مي خواهيد موسيقي و فيلم مورد نظر خود را اجرا كنيد. و اين در آنجا خيلي خوب است. و من فكر مي كنم به همين ميزان ارزش اين دستگاه به قدري است كه ما از آن در دفتر كار خود از آن استفاده كنيم و آن را به PC متصل كنيم. پس مايكروسافت كارها و تحقيقات زيادي پيرامون همين موضوع انجام داده. و بايد بگويم: چرا نبايد از آن در Office خود به عنوان يك وسيله ي مهم استفاده نكنيم.

منبع:
    کد:

8. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Dave Jones مشتاق کار بر روی Crackdown 2 بود !!

Dave Jones امروز فاش کرد که Realtime World از ابتدا مشتاق ساخت و کار بر روی Crackdown 2 نیز بود، ولی Microsoft تمایل داشت در ابتدا ببیند شماره ی اول چگونه خواهد شد و پیش خواهد رفت و سپس اجازه دهد شرکت -خود استودیو- کار بر روی شماره ی بعدی را شروع کند.

"متاسفانه تیم سازنده در آن زمان مشغول کار بر روی APB بود و لذا Microsoft تصمیم گرفت franchise را -بدون ما- به سمت جلو ببرد و چنین شد که Ruffian Games ساخت شماره ی دوم را در دست گرفت !!"

"حداقل درد فن های بازی فقط با دانستن این موضوع که به هرحال این بازی ساخته میشود تسکین پیدا میکند."

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض سیستم مورد نیاز و تاریخ عرضه بازی Red Faction: Guerrilla اعلام شد.

دوستان عزیز شرکت THQ زمان عرضه نسخه PC بازی Red Faction:Guerrilla رو در ایالات متحده،15 سپتامبر و در سایر مناطق،11 سپتامبر اعلام کرد.
    همچنین سیستم مورد نیاز این بازی هم به صورت Minimum و هم Recommended اعلام شده که به این شرح است:

Minimum:
    CPU: 2 GHZ Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
    Memory: 1 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space
    Video Card: 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon X1300)

Recommended:
    CPU: 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
    Memory: 2 GB RAM / 15 GB of Hard Drive space
    Video Card: 256 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD3850)

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

11. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض Fallout 3 : Mothership Zeta DLC

داستان: سیگنال عجیب فضایی ها در Capital Wasteland از طرف یک سفینه فضایی پخش میشود. آیا این پیام کمک است یا چیزی با هدف شیطانی ؟ این سوال وقتی جواب داده میشود که نوری شما را به درون سفینه ی فضایی بسیار بزرگی میکشد و شما هم باید بجنگید تا راهی برای فرار پیدا کنید...

• شما میتوانید اسلحه و تکنولوژیهای جدیدی پیدا کنید مانند Alien Atomizer, Alien Disintegrator, Drone Cannon و لباسهای جنگی مثل Gemini-Era Spacesuit, Samurai Armor
    • جاهای مختلف سفینه فضایی بسیار بزرگ (mothership zeta ) را کشف کنید و به اهداف مرموز آدم فضاییها پی ببرید
    • فضایی هایی که جلوی فرار شما را میگیرند را از بین ببرید و کنترل سفینه را قبل از اینکه به زمین حمله کند را در دست بگیرید
    • با آدم فضایی ها و روبات هاشون مبارزه کنید و از تحقیقات وحشتناکشون بر علیه خودشون استفاده کنید
    • دوستان جدید و غیر قابل پیش بینی پیدا خواهید کرد چه از خود Capital Wasteland و چه از زمان گذشته کره زمین

این آخرین DLC بازی خواهد بود و سوم آگوست (3 August) برای PC و Xbox360 منتشر و برای PS3 بعدا اعلام میشود
    و همینطور نسخه ی Game of the Year Edition بازی Fallout 3 در ماه October منتشر میشود که هر پنج DLC در آن گذاشته شده است

Screenshots

به ترتیب از راست به چپ
    کد:
    منبع
    کد:

13. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Mass Effect شاید بیش از یک سگانه !!

Greg Zeschuk طی صحبت هایی که امروز با 360Zine داشته اعلام کرده شانس کمی وجود داره که Mass Effect نسبت به برنامه ی اولیه بسط پیدا بکنه و بیشتر از یک سگانه بشه !!

وی میگه: "ما گفتیم Mass Effect یک سگانه خواهد بود لذا حداقل شما سومین Mass Effect رو نیز خواهد دید و اگر همه چیز به خوبی پیش بره احتمال داره این عدد بزرگ تر هم بشه"

Zeschuk همچنین ادامه میده که کمپانی همیشه "به افزایش دادن وسعت این franchises ادامه خواهد داد"

منبع:
    کد:
    منبع اصلي:
    کد:

15. 4 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض مصاحبه با Kojima درباره MGS: Peace Walker

سایت فرانسوی JVN مصاحبه‌ای با Hideo Kojima در مورد Metal Gear Solid: Peace Walker انجام داده است که در زیر می‌خوانید.

شرط می‌بندم که تعداد زیادی از گیمرها منتظر معرفی(Peace Walker (MGS5 بودند. چه زمانی این پروژه را آغاز کردید؟

راستش رو بخواهید من از زمان ساخت MGS: Portable Ops در فکر ساخت این بازی بودم. در اون زمان قصد داشتم ساخت بازی را بر عهده نسل جدید بازی‌ سازان Kojima Production بگذارم اما در نهایت احساس کردم که در حال حاضر زود است که تمام پروژه را به آنها واگذار کنم بنابراین خودم هدایت پروژه را در دست گرفتم. به واقع این بازی در سطح MGS5 است و من به همراه تیم سازنده MGS4 طراحی و ساخت آن را به عهده دارم. از این لحاظ Metal Gear Solid هنوز تمام نشده و Metal Gear saga ادامه پیدا می‌کند.

در بازی‌های گذشته شما همیشه مسائل ضد جنگ و اتمی وجود داشته است، آیا این مسائل در این بازی نیز وجود دارد؟

بله قطعاً. سری MGS همواره دارای مضامین ضد جنگ و ضد تسلیحات اتمی بوده است و این بازی نیز استثنا نخواهد بود.

ما می‌دانیم که این بازی یک tactical espionage action (مانند دیگر MGSها) است. اما دلیل شما برای انتخاب پلتفرم PSP چیست؟ من چهار Snake را در تریلر E3 دیدم آیا این به معنی وجود Co-op است؟

این بازی بر پایه مخفی کاری و اکشن است. من در حال حاضر نمی‌توانم اطلاعات زیادی در اختیارتان قرار دهم اما امکاناتی را در این بازی قرار می‌دهیم که تنها مختص PSP است و فقط بر روی آن قابل اجراست، همانطور همه انتظار دارند. این بازی کمی با بقیه MG ها فرق دارد اما پر از امکانات و challengeهاست که می‌توانید آنها را کامل کنید و چندین بار بازی را به اتمام برسانید. برای مثال جعبه‌ای را که در انتها تریلر Peace Walker نمایش دادیم را به یاد می‌آورید؟ این جعبه دو نفر را در درون خود جا می‌دهد، این بار ما حعبه های بیشتری را برای بازی طراحی کردیم. برای اینکه گوشه کوچکی از امکانات بازی را برای شما بیان کنیم می‌توانم قابلیت Customize اسنیک را مثال بزنم که بر اساس انتخاب شما و اینکه چه نوع سربازی را می‌خواهید قبل از شروع ماموریتتان انتخاب کنید. برای مثال نوع "Heavy Gear" می‌تواند سلاح‌های زیادی را حمل کند اما سر و صدای بیشتری بوجود می‌آورد. تایپ‌های دیگری نیز وجود دارد که شاید به شما امکان حمل اسلحه زیادی نمی‌دهد اما می‌توانید مخفیانه تر و با احتیاط ماموریت را انجام دهید. ما تایپ‌های بیشتری را نیز در بازی طراحی خواهیم کرد. اینکه شما قادر هستید تصمیم بگیرید و استراتژی برای مراحل در نظر بگیرید یکی از قسمت‌های جذاب این بازی است. همچنین ما بر روی قابلیت رشد کاراکتر در بازی نیز کار می‌کنیم که یک سیستم جدید است و امیدوارم همه مشتاقانه منتظر آن باشند.

در تایمر سایت Kojiam Production چندین علامت وجود داشت، می‌توانید بگویید که هر کدام از آنها چه معنی دارند؟

5 = به این معنی که بازی به نحوی MGS5 است.
    S = اسنیک
    e (علامتی به زبان ژاپنی Kanji) = اسنیک در زبان ژاپنی
    E3 = E
    R = رایدن
    3 = به معنی E3 و 360
    P و S = به معنی PSP و به اضافه 3 به معنی PS3

منبع:
    کد:

17. 2 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض عرضه GTA V در سال ديگر !

Michael Pachter يكي از آناليزور هاي حرفه اي صنعت بازي ، چندي پيش سخنان جالبي را مبني بر عرضه شدن GTA V در سال ديگر گفته كه به شرح زير است.

طبق گفته ي ايشون ، Rockstar مدتي است كه خيلي مخفي روي اين بازي كار مي كند.

"مدير اين پروژه زمان عرضه بازي را مشخص نكرده ولي اين براي ما تاييد شده است كه اين بازي به مدت يك سال در دست ساخت مي باشد. و همچنين از "موتورهاي" قبلي خود استفاده مي كند."

"همچنين گفته شده Rockstar North انگيزه بالايي براي عرضه اين بازي دارد."

"وقتي ما يك محاسبه ي ساده انجام بدهيم متوجه مي شويم اين بازي تا سال 2010 تكميل مي شود و مي توان فهميد كه نبايد منتظر اين بازي تا قبل از October 31 سال 2010 باشيم."
    منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

19. 4 کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •