تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 859 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

فایل 23 گیگه، منم 28 گیگ خالی دارم، فکر نمیکنم مشکل جا باشه
    من توو فروم بازی سنتر عضوم . اکثرا همین مشکل رو دارن ، اکثر دوستانی که اونجا عضون میگن علاوه بر حافظه سیستمی که خود کنسول میگیره باید مقداری هم حافظه دوباره باقی بمونه . الان شما ۵ گیگ خالی میمونه . ولی احتمالا باید بیشتر از این مقدار باشه . بنظرم اگه فایل اضافه یا بازی اضافه داری و نیازش نداری دیلیت بکن . شاید مشکلتون برطرف بشه .

2. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

توی اپلیکیشن رو میدونم من سایت رو گفتم که نمیشه رمز ثابت داشت
    سلام برو توی اپلیکیشن ایرانسل من، قسمتِ پرونده اون بالا تنظیمات بیشتر رو انتخاب کن بعد گزینه تغییر رمز عبور. اونجا رمز جدید انتخاب کن و هروقت خواستی وارد سایت بشی بعد اینکه شماره مودم رو زدی، ورود با رمز کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کن و رمز جدید رو وارد کن بعد اینکه رمز ثابت ام گرفتی دیگه هیچ وقت یکبار مصرف رو نزن .

4. این کاربر از amirh_74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

به نظرتون صبر کنم تا ایرانسل یک مودم جدید تر بده یا یکی از همینا رو بخرم الان دیدم یک مودم جدید میخواد عرضه کنه که هم tdlte هم lte ولی lte بدردم نمیخوره ولی cat6

6. این کاربر از alireza26345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام برو توی اپلیکیشن ایرانسل من، قسمتِ پرونده اون بالا تنظیمات بیشتر رو انتخاب کن بعد گزینه تغییر رمز عبور. اونجا رمز جدید انتخاب کن و هروقت خواستی وارد سایت بشی بعد اینکه شماره مودم رو زدی، ورود با رمز کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کن و رمز جدید رو وارد کن بعد اینکه رمز ثابت ام گرفتی دیگه هیچ وقت یکبار مصرف رو نزن .
    رفتم قسمت تغيير رمز هم ازم old پسورد رو ميخاد وگرنه اجازه تغيير رمز رو نميده از قسمت فراموشي رمز هم نتونستم كاري كنم تماس گرفتم با 707 كارشناس گفت براي td فعلا نميشه رمز ثابت داشت فقط يكبار مصرف و گفت شايد در اينده رمز ثابت راه اندازي بشه ، بهش گفتم خيلي ها الان دارن با رمز ثابت ميرن گفت نه همچين چيزي نيست td فقط با رمز يك بار مصرف ميشه از طريق مرورگر رفت

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سرعتت جالب نیست داداش باید کم کم ۲۵تا بگیری،جای مودمو تغییر بده سرعتت بهتر شه،دستگاه های الکترونیکی اطرافش نباشن بهتره

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    از طبقه اول و حیاط تا خود پشت بوم ساختمون همه جا رو امتحان کردم و همینه اوضاع.
    مشکل از SINR و CINR هستش...
    هرکاری میکنم بیشتر از 10 نمیشه و تازه به شدت نوسان داره و همین 10 هم یکهو میشه 4 !
    این وضعیت با 3 تا مودم zw101 و اون گرین پکت ها که اول اومدن و 5142 هستش که تازه گذاشتم که آپدیت هم شدن و وضعیت همینه.........
    چپ و راست هم که قطع و وصل میشه....

سوتی بسی زیبا دادم )))))
    مر سی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

رفتم قسمت تغيير رمز هم ازم old پسورد رو ميخاد وگرنه اجازه تغيير رمز رو نميده از قسمت فراموشي رمز هم نتونستم كاري كنم تماس گرفتم با 707 كارشناس گفت براي td فعلا نميشه رمز ثابت داشت فقط يكبار مصرف و گفت شايد در اينده رمز ثابت راه اندازي بشه ، بهش گفتم خيلي ها الان دارن با رمز ثابت ميرن گفت نه همچين چيزي نيست td فقط با رمز يك بار مصرف ميشه از طريق مرورگر رفت
    نمیدونن چی به چیه مثل اینکه .. شما واست ایمیل نیومد وقتی مودم رو خریدی؟ که شماره سیم کارت مودم و رمزشو زده باشه؟؟ اگر اون ایمیل رو داری از طریق همین تغییر رمز که گفتم برو اون رمزی که ایمیل اومده رمز قدیمی بزن و رمز جدید رو بزن ببین میشه؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نمیدونن چی به چیه مثل اینکه .. شما واست ایمیل نیومد وقتی مودم رو خریدی؟ که شماره سیم کارت مودم و رمزشو زده باشه؟؟ اگر اون ایمیل رو داری از طریق همین تغییر رمز که گفتم برو اون رمزی که ایمیل اومده رمز قدیمی بزن و رمز جدید رو بزن ببین میشه؟
    الان دوباره با 707 تماس گرفتم و گفتم رمز ثابتم نمیاد گفت چند دقیقه دیگه برو ایمیلتو چک کن و با کمال تعجب دیدم پسورد داده علتش هم این بود که یه چیزی که درست نفهمیدم چیه غیرفعال بود و بعد از 100 بار تماس گرفتن با پشتیبانی بلاخره یه اپراتور عالم برام فعالش کرد .ممنون از همراهی شما
    Last edited by ahwazp30; 18-08-2017 at 21:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان این td lte برای بازی dota 2 خوبه؟کسی امتحان کرده‌پینگش رو و تایم اوتشو؟اینکه لگ یا تاخیر دارید یا نه؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دو روزه مودمهای ۲۱۰۱ و ۳۵۰ رو روشن گذاشتم ولی فرمورشون آپدیت نشده هنوز

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دو روزه مودمهای ۲۱۰۱ و ۳۵۰ رو روشن گذاشتم ولی فرمورشون آپدیت نشده هنوز
    منم ۳۵۰ واسم اپدست نشد، فک کنم فعلا فقط برای مودمای ۵۱۴۲ اپدیت اومده

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 19-08-2017 at 01:23.

14. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •