فدراسيون فوتبال ايران براي بار دوم به باشگاه پيروزي تهران هشدار داد تا طلب مالي بازيكنان و مربيان سابق خود را بپردازد .
فدراسيون فوتبال ايران براي بار دوم به باشگاه پيروزي تهران هشدار داد تا طلب مالي بازيكنان و مربيان سابق خود را بپردازد .
اختلافى که در نطفه خفه شد عابديني، مصطفوى و قلعهنوعى را آشتى داد
نتيجه مساوى تيمملى ايران برابر سوريه باعث بروز برخى مشکلات شد و در پى آن مصاحبههاى امير قلعهنوعى و مصطفوى در جرايد مزيد بر علت شد تا حال و هواى فوتبال ملى کمى ابرى شود. در حالى که اکثر کارشناسان اهل فن معتقدند که مىبايستى در شرايط فعلى همه به تيمملى کمک کنند و نبايد به اختلافات دامن زده شود بازهم در روزنامههاى شنبه مصاحبههايى از دبير فدراسيون و سرمربى تيمملى منتشر شده که موجب نگرانى است اما ديروز شنيديم مهندس عابدينى رئيس پيشين فدراسيون فوتبال و پرسپوليس در يک اقدام پسنديده و جالب طى تماسى که با مصطفوى داشته از او خواسته که موضوع اختلافات به فراموشى سپرده شده و دبير فدراسيون مصاحبهاى در اين خصوص انجام ندهد.
از سوى ديگر باتوجه به روابط نزديک عابدينى و قلعهنوعي، عابدينى از سرمربى تيمملى دعوت کرده تا در جلسهاى حضور يابد و طى آن جلسه عابدينى حمايت قاطع خود را از مربى جوان تيمملى اعلام کرده و گفته است: همه موظف هستيم از تيمملى و امير قلعهنوعى حمايت کنيم. هنوز اتفاقى نيفتاده که بخواهيم قلعهنوعى را محاکمه کنيم. تلويزيون، مطبوعات ورزشى و کارشناسان به همان اندازه که به مربى ضعيفى مثل برانکو فرصت دادند بايد دستکم يکسوم آن به قلعهنوعى ميدان بدهند. من مطمئن هستم که قلعهنوعى در کارش موفق مىشود، به شرطى که مورد حمايت واقع شود. قلعهنوعى نيز در خاتمه از حسن نيت مهندس عابدينى تشکر کرد، با اين حساب اختلافات دبير و سرمربى در نطفه خفه شد!
عنايتى راست مىگويد تيمملى از رنگ بيزار است
رضا عنايتى حرف کاملاً درستى مىزند، عادت بدى در ميان تماشاگران فوتبال ايران در ورزشگاه آزادى ريشه دوانده است. آنها خيلى وقت است که در تشويق، فرقهاى عمل مىکنند و رنگها را در ميدان ملى در ميان شعارها جا مىدهند، پيش از اين در بازى مقابل امارات هم اين چهره زشت سکوها را شاهد بوديم، آنجايى که نيکبختواحدى به دليل تغيير تيم حتى در زير پيراهن سفيد هم در امان نبود و مورد هجوم طعنههاى ناپسند قرار گرفت.
عنايتى حق دارد ما هم بايد دست در دست هم بدهيم و اين ناهنجار را از عادتهاى تماشاگران حذف کنيم.
تماشاگران در همه جاى دنيا يار دوازدهم تيمملى محسوب مىشوند، يارى که در برخى از مواقع حتى از بازيکنان داخل زمين هم ارزش بيشترى پيدا مىکند. آن زمان که تيم به بن بست مىرسد، اين فشار روانى و تهييج سکوهاست که مىتواند يک تيم را به سمت جلو پيش ببرد، فوتبال ملى ما در اين دوران به اصطلاح گذار محتاج تماشاگرانى صبور و يکدل است که تنها هدفشان از حضور در ورزشگاه فقط و فقط حمايت از تيم باشد. اعتراض رضا عنايتى پذيرفتنى است، کاش ديگر در آزادى روزهايى اينچنين را شاهد نباشيم.
استيلي: آرى هان تيم خوبى بسته است! تمرينات طبق برنامه دنيزلى پيش مىرود
حميد استيلى به عنوان دستيار ايرانى مصطفى دنيزلى در پرسپوليس به کار خود ادامه خواهد داد، اين مربى که در غياب دنيزلى با نورالدين کار هدايت پرسپوليس را بر عهده دارد در خصوص اين تغيير و تحولات چنين گفت:
* از ديروز تمرينات جديد زير نظر من و نورالدين شروع شده و همه چيز طبق برنامه هماهنگ شده با مصطفى دنيزلى پيش رفت و بچهها هم با نظم و انضباط خاصى تمرينات را دنبال کردند.
* دنيزلى مربى بزرگى است و قطعاً مىتواند با پرسپوليس موفق شود وظيفه من، بازيکنان و ساير اعضا و حتى هواداران اين است که وى را کمک کنيم تا بتوانيم به هدف نهايى که همان قهرمانى است برسيم.
* اين درست است که تيم را آرىهان بسته اما هر دو (دنيزلى و آرىهان) حرفهاى هستند و تفکرات حرفهاى دارند، اختلاف سليقه هم وجود دارد ولى نفرات ما خوب هستند و آقاى دنيزلى هم مىتواند به راحتى با اين تيم اهداف خود را دنبال کند.
* اين که چه کسى مىرود يا چه کسى مىآيد بستگى به نظر دنيزلى دارد او بايد پرسپوليس را ببيند و بعد نظرش را اعلام کند، سه جاى خالى در ليست داريم که اگر قرار باشد کسى را اضافه کنيم بايد دنيزلى نظر نهايى را بدهد.
* فعلاً زود است که راجع به دنيزلى و تفاوت او با آرىهان حرف زد هر دو مربى بزرگ هستند و من افتخار مىکنم که در کنار اين دو مربى بزرگ کار کرده و مىکنم.
کاظميان: مىخواهم با پرسپوليس يک جام را بالاى سر ببرم افزايش تلاشها براى بازگشت شماره 9 به پرسپوليس
جواد کاظميان، ملىپوش ايرانى الشعب اظهار اميدوارى کرده است که به رغم تمامى موانع موجود بتواند به پرسپوليس برگردد.
اين در حالى است که گفته مىشود، حشمت مهاجرانى سرمربى تيمملى در جامجهانى 78 تلاشهاى خود را براى وساطت از کاظميان نزد الشعب آغاز کرده است تا قرارداد فىمابين فسخ شود.
کاظميان ديروز گفت: من سه سال در پرسپوليس بازى کردهام اما تاکنون حتى يک بار هم موفق نشدم جام را بالاى سر ببرم. اين اتفاق داشت مىافتاد اما من را از پرسپوليس جدا کردند.
اشاره کاظميان به فينال جامحذفى است که قرار است بين دو تيم پرسپوليس و سپاهان برگزار شود.
او دو هفته پيش قراردادى به مدت يک سال با الشعب امارات امضا کرد و سپس در مصاحبههايى اعلام کرد که او را مجبور به جدايى از پرسپوليس کردهاند.
کاظميان انگشت اشاره را به سمت اطرافيان باشگاه برد و در حالى که عنوان مىشد علت جدايى وي، آرىهان است، او ديروز گفت: «خير، اصلاً اينطور نبوده. من با آرىهان مشکلى نداشتم. اطرافيان او باعث اين اتفاق شدند».
کاظميان تلويحاً به خشايار محسني، مدير برنامههاى هان اشاره مىکند که به گفته برخى ديگر از جداشدههاى پرسپوليس، وى عامل جدايى آنان بوده است.
مخالفان فسخ قرارداد
گفته مىشود مدير برنامههاى کاظميان مخالف اصلى فسخ قرارداد ميان کاظميان و باشگاه الشعب است و به همين دليل تلاش مىکند تا کاظميان در باشگاه اماراتى بماند.
اين در حالى است که انصارىفرد تلاش مىکند تا با جلب رضايت وى و باشگاه الشعب، کاظميان را به پرسپوليس برگرداند.
کاظميان مىگويد: «هنوز همه راهها بسته نشده است. مذاکره پرسپوليس و الشعب ادامه دارد اما آنچه مهم است، اين است که بتوانم دوباره براى تيم محبوب خودم بازى کنم. من مىخواهم با پرسپوليس يک جام را بالاى سر ببرم».
انصارىفرد، مديرعامل پرسپوليس که پيش از اين از کاظميان به دليل مصاحبههاى تند عليه مسئولين باشگاه گله کرده بود، ديروز گفت: «مسائل مالى براى ما مهم نيست. مهم اين است که کاظميان به جمع ما بازگردد. طبعاً ما بايد به الشعب خسارت بدهيم که مىدهيم.»
به نظر مىرسد پرسپوليس کار دشوارى پيش روى داشته باشد.
ديروز يک منبع آگاه به خبرنگار خبرورزشى گفت که الشعب حاضر نيست کاظميان را از دست بدهد و به همين خاطر شرايط دشوارى را براى جدايى وى تعيين کرده است که اصلاً بهصرفه نخواهد بود، نه براى پرسپوليس و نه براى کاظميان.
گفته مىشود اگر کاظميان به پرسپوليس برگردد، بيش از 300 ميليون تومان براى يک فصل از اين باشگاه مىخواهد که با توجه به خسارت وارده به باشگاه اماراتي، کاظميان بيش از نيم ميليارد براى پرسپوليس آب خواهد خورد!
هفته دوم بوندسليگا تساوى مهدوىکيا، شکست هاشميان
رقابتهاى هفته دوم بوندسليگا روز گذشته آغاز شد. در مسابقات اين هفته بازيکنان ايرانى عملکرد چندان درخشانى نداشتند. تيم فوتبال هامبورگ که در ورزشگاه اشتاديون مهمان انرژى کوتبوس بود به نتيجه تساوى دو بر دو قناعت کرد، در اين مسابقه مهدى مهدوىکيا نود دقيقه تمام در ترکيب هامبورگ بازى کرد و روى هيچيک از گلها تأثير نداشت.
در ديدار هانوفر مقابل هرتابرلين که در ورزشگاه المپيااشتاديون شهر برلين برگزار شد تيم هانوفر باز هم چهارگل دريافت کرد و با يک شکست سنگين به شمال آلمان بازگشت. هانوفر در حال حاضر قعرنشين رقابتهاى بوندسليگا است. وحيد هاشميان در اين مسابقه هم نود دقيقه بازى کرد. نتايج کلى رقابتهاى شب گذشته به شرح زير است:
آلمانيا آخن صفر - شالکه يک
بروسيا دورتموند يک - ماينس يک
اينتراخت فرانکفورت صفر - ولفسبورگ صفر
انرژى کوتبوس 2 - هامبورگ 2
هرتابرلين 4 - هانوفر صفر
وردربرمن 2 - بايرلورکوزن يک
تيم فوتبال بارسلونا فاتح سوپرجام باشگاههاي اسپانيا شد .
ديدار برگشت اين بازي كه بين تيم هاي اسپانيول و بارسلونا در ورزشگاه نيوكمپ برگزار ميشد با حساب 3 بر صفر به سود بارسا تمام شد .
تيوريو سينگ دروازه بان تيم سايوپايولوي برزيل با زدن دو گل ديگر براي تيم خود تعداد گلهاي زده خود را به 64 رساند و نام خود را به عنوان گلزن ترين دروازع بان ثبت كرد .
هفته اول فوتبال انگليس با پيروزي پر گل منچستر با حساب 5 بر 1 برابر فولهام شروع شد چلسي هم منچستر سيتي را 3 بر 1 برد .
سامويل اتوئو مهاجم كامروني تيم بارسلونا در اعتراض به تعويض شدنش در بازي برگشت سوپر ليگ باشگاه هاي اسپانيا در برابر تيم
اسپانيول ، در مراسم جشن قهرماني تيمش شركت نكرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)