تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 439 از 752 اولاول ... 339389429435436437438439440441442443449489539 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,381 به 4,390 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به جای اون می تونید یکی از این مدلها رو انتخاب کنید که از هر لحاظ برتر از هدفون شما هستند:
    1. AKG K77 که کمی نشتی صدا داره!
    2. AKG K99 که نشتی صداش خیلی کمتره هر چند مدل بسته هست ولی تقریبآ تمام فول سایزها توی ولوم بالا این مشکل رو دارند و امیدوارم انتظار نداشته باشید که Cup کوچیک اونها بتونه صدای یک درایور 5 سانتی متری و بسیار پرقدرت رو خفه کنه (:
    3. Audio Technica M30 که احتمال زیاد با بودجه شما تفاوت نسبتآ زیادی داره ولی با ارزش هست اون هم از هر لحاظ نسبت به موجودی بازار ما

شما هم موفق باشید.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------

این هدفون ها رو از کجا می تونم نهیه کنم ؟ لطفا قیمتهاشونم حدودی بگید مرسی

راستی هدفون از نوع ear میخوام که تو گوش بره .
    Last edited by aminnazifi; 03-11-2011 at 14:29.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رضا جون بابت توصییت اما خداییش من خبر نداشتم که iem حرفه ای داخل هم داریم ! (داریم ؟!) اگر اطلاعات بیشتر در مورد مکان و اطلاعات تماس و ... داری ممنون می شم بدونم .

ممنون .
    دوست عزیز منظورم صرفآ با توگوشی نبود منظورم بیشتر با فول سایزها بود اما تو گوشی به نظرم همون IE40 که muskeeter معرفی کردند و قیمت هم گرفتند یک انتخاب بسیار خوب می تونه باشه که خودم هم خیلی دوست داشتم صدای این مدل رو بشنوم هر چند به نام m-Audio تموم شده ولی در اصل همون Ultimate Ears Trifi 10 pro هست که ریویوی زیادی درباره این هدفون نوشته شده به هر حال خود Ultimate Ears برندی بود که حالا در اختیار Logitech هست.
    به هر حال برای ما فرقی هم نمی کنه صاحب برند کی باشه مهم کیفیت هست که این مدل یکی از مدلهای بسیار موفق توگوشی هست با سه درایور و قیمت حدود 400 تومن

مشخصات فروشگاه هم چند صفحه قبل گذاشته شده

شما هم موفق باشید.

3. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این هدفون ها رو از کجا می تونم نهیه کنم ؟ لطفا قیمتهاشونم حدودی بگید مرسی
    راستی هدفون از نوع ear میخوام که تو گوش بره .
    مدل Audio Technica رو می تونید از نمایندگی وارد کننده اون سفارش بدید که اسمش پیشگامان کیش هست که برای بدست آوردن شماره تماس کافی یه سری به تاپیک دوست خوبم Peacful1 بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قیمت هم برای AKG خیلی متفاوت هست مثلآ مدل 77 حدودآ 58 الی 70 تومن و مدل 99 هم 75 الی 85 تومن

هدفون تو گوشی (in-ear) با این بودجه مدل خوبی سراغ ندارم یک کمی بازار توی محدوده 50 الی 150 تومن خالی هست و اگه مدلی هم معرفی بشه یا موجود نیست یا اینکه ممکنه موجود نباشه.

شما هم موفق باشید.

5. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anathema-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Network

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه هدفون فول سایز با کیفیت صدای خوب میخوام.
    عجله دارم و همین فردا میخوام بگیرم.
    قیمتش هم تا 80 یا 90 باشه اشکال نداره.
    ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه هدفون فول سایز با کیفیت صدای خوب میخوام.
    عجله دارم و همین فردا میخوام بگیرم.
    قیمتش هم تا 80 یا 90 باشه اشکال نداره.
    ممنون.
    akg k99 ميتونه گزينه ي مناسبي باشه و چند مدل ديگه ي سنهايزر و اوديو تكنيكا.

8. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امروز رفتم يه هدست بلوتوث Nokia BH505 به قيمت ٧٨ تومان با گارانتي اصلي خريدم
    اصلا اون چيزي كه انتظار داشتم نيست اولا اينكه خيلي بد تو گوش ميره و بعد از ١٠ دقيقه باعث ميشه گوش كاملا احساس خستگي كنه
    ميزان بلندي صداش خيلي كمه همه سرهاش كه تو گوش ميره رو هم تست كردم ولي باز بعد از دقايق كوتاه گوشم واقعا خسته شد
    بيس نسبتا خوبي داره ولي نه با ولوم بالا
    خلاصه پشيمونم از خريد
    راستي من با iPad 2 تست كردم

10. 2 کاربر از majid123a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من الات هدفن Philips SHE9800 دارم میخاستم عوض کنم . دو تا گزینه دارم میخواستم ببینم کدوم بهتره :

sennheiserindia CX280 یا Creative EP-830 . اصلا این دو از مال من بهتر هستن ؟ اگه پیشنهاد دیگری هم تو همین رنج دارید بگید . مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من امروز رفتم يه هدست بلوتوث Nokia BH505 به قيمت ٧٨ تومان با گارانتي اصلي خريدم
    اصلا اون چيزي كه انتظار داشتم نيست اولا اينكه خيلي بد تو گوش ميره و بعد از ١٠ دقيقه باعث ميشه گوش كاملا احساس خستگي كنه
    ميزان بلندي صداش خيلي كمه همه سرهاش كه تو گوش ميره رو هم تست كردم ولي باز بعد از دقايق كوتاه گوشم واقعا خسته شد
    بيس نسبتا خوبي داره ولي نه با ولوم بالا
    خلاصه پشيمونم از خريد
    راستي من با iPad 2 تست كردم
    خیلی بد شد که مورد پسند شما نیست
    تقریبآ تمام هدفونهای توگوشی برای هر کاربری مناسب نیستند ممکنه یکی کاملآ از هدفون برای استفاده چند ساعته راضی باشه ولی یکی حتی حاضر نشه 10 دقیقه همون هدفون رو توی گوشش تحمل کنه

مگه شما چه توانی نیاز دارید که بگید صداش بلنده؟! اتفاقآ صداش نسبتآ قوی هم هست و برای یک کاربر آماتور که زیاد به ولوم بالا علاقه داره ممکنه دردسر ساز باشه
    در هر حال هدفونهای بلوتوث بیش از هرچیز به فکر صرفه جویی در مصرف باطری هستند نه توان و کیفیت عالی صدا شما هیچ وقت هدفون بلوتوث با کیفیت عالی پیدا نمیکنید مگر اینکه به نظر شخصی شما عالی باشه نه همه چون اساس و پایه بلوتوث یا به طور ساده تر تعریف هدست یا هدفون بلوتوث صرفا یک ارتباط بی سیم بسیار کم مصرف و با برد محدود و با حداقل امکان تداخل با دستگاههای مجاور و با استفاده سریع و بدون تنظیم هست و بلوتوثی موفق هست که این سه مورد رو به خوبی اجرا کنه و اگه دقت کرده باشید در جایی که برای یک هدفون تاکید زیادی بر بازه فرکانسی قابل پخش هدفون میشه و توان و کیفیت صوتی هدفون به عنوان خصوصیت متمایز اون ذکر میشه برای هدفون یا هدست های بلوتوث همیشه مهمترین پارامتر مدت زمان شارژ باطری و ثبات یا کیفیت ارتباط بدون قطعی و نهایتآ امکان ارتباط با چند مستر دیگه هست نه اولویت بر کیفیت صدای هدفون یا میکروفون تازه اون هم برای مایی که خیلی دوست داریم هدفون بلوتوث معادل یک هدفون با سیم ، کیفیت و توان داشته باشه
    به همین دلایل و چندین دلیل ریز دیگه هست که اسرار کردم تا جای ممکن از هدفون بی سیم حال به هر شکل یا پروتکل ارتباطی استفاده نکنید مگر اینکه مقداری افت کیفیت را نسبت به ارتباط سیمی قبول کنید.

هیچ تفاوتی نمیکنه سورس پپلیر شما چی هست چون پلیر شما تنها کاری که می کنه اینه که برای لینک بلوتوث ایجاد شده فایل رو ارسال کنه و این خود هدفون هست که Decode و تقویت می کنه نه آیپد شما یا هر پلیر دیگه ای

به هر حال با هزینه حدود 80 تومن یکی از بلوتوثهای استریو خوب موجود همین مدل هست و مثل تمام بلوتوث های دیگه اشکالات خاص خودش رو داره و مطمئن باشید هیچ هدفونی بدون اشکال نیست و ممکنه یکی دیگه این مورد ناراحتی استفاده رو که شما از هدفونتون داشتید ، نداشته باشه اما یه ایراد اساسی دیگه داشته باشه که . . .

به هر حال مرسی از اینکه تجربه خودتون رو با ما درمیون گذاشتید

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من الات هدفن Philips SHE9800 دارم میخاستم عوض کنم . دو تا گزینه دارم میخواستم ببینم کدوم بهتره :

sennheiserindia CX280 یا Creative EP-830 . اصلا این دو از مال من بهتر هستن ؟ اگه پیشنهاد دیگری هم تو همین رنج دارید بگید . مرسی
    جواب دقیق به سوال شما رو کسی میتونه بده که هر سه هدفون مورد سوال شما رو داشته باشه که بعید می دونم کسی توی این تاپیک باشه

فلیپس که قضیه اون مشخصه و نیاز به توضیح نداره ولی سنهایزر رو به شخصه تست نکردم که بتونم نظر درستی درباره کیفیت صدای اون بدم اما اگر سبک الکترونیک بیشتر گوش میکنید 830 به نظرم به نسبت قیمت و موجودی بازار فعلی بهترین گزینه هست.

شما هم موفق باشید.

15. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نام خدا
    اقا رضا عزيز خيلي ممنون از راهنمايي خيلي خوبتان(نظر عاليتان)
    ما كه اون ور اب كسي رو نداريم متاسفانه.راستش اگه بخوام هم بايد سفارش بدم از همين سايت ها(يا عزيزاني كه در انجمن ها هستن) برام بخرنش.فكر كنم محصولات آمازون اصل باشن درسته؟
    خب همانطوري كه گفتم هم مي خوام هدفون بيس خوبي داشته باشه،كيفيت صداي عالي داشته باشه و هم بشه طولاني مدت ازش استفاده كردوعامل محدود كننده هم در اينجا بودجه هست كه ديگه اگه خودمو بكش يشه 200 تومن(اگه اون هدفون رو گفتم رويايي به خاطر همين بود).البته راستش اينه كه پولش هست ولي من نميتونم براي هدفون بيشتر خرج كنم.چونكه يه موسيقي گوش كن حرفه اي نيستم و...

اصلا اقا رضا شما پيشنهادتون چيه؟
    پست شما دیر تایید شده بود و از دستم دور بود امیدوارم که جواب این پست شما برای شما و دیگران مفید باشه (:

خواهش میکنم

راستش اگه هم بود احتمال نمیدادید ک ه ممکنه:
    1. برنامه کاری اون اجازه خرید نده
    2. روزهای خاصی فقط می تونید با اون در ارتباط باشید
    3. معمولآ هیچ تخصصی درباره هدفون ندارند و حوصله شنیدن ریزه کاری تقلبی و اصلی وسواسی ما رو هم ندارند
    4. برای خرید یه هدفون چندین بار باید تماس بگیرید جهت یادآوری و ناگفته های جدیدآ کشف شده از نمونه تقلبی
    5. ممکنه این وسط حوصله شما سر بره و یه مدل دیگه انتخاب کنید که اون اشنا هم از دستتون حسابی کلافه بشه
    6. چند باری آدرس رو بهش گوشزد میکنید
    7. شماره مبایل واسم فروشنده رو هم براش می فرستید
    8. یک باری میره برای خرید هدفون و آدرس رو پیدا نمیکنه
    9. برای بار دوم می ره و فروشنده میگه تموم کرده
    10. آشناتون توی مسیر برگشت وسایلش رو از دست شما توی تاکسی جا میزاره
    11. مجبور می شید هزینه تاکسی و تحویل و سایل رو هم شما حساب کنید
    12. وقتی خرید کرد خوشحال می شید اما خیلی زود ناراحت چون ایشون برنامه مسافرتشون جابجا شده و چند ماه دیگه میاد

این موردهای بالا دقیقآ مثل خرید آخرین هدفونم (se535) و رویایی به نظر شما هست که دقیقآ به همین شکل خریداری شد (:

تا جایی که اطلاع دارم آمازون انبار کالا نیست که موجودی داشته باشه بلکه خرده فروشانی با یک مدیریت نابغه و هماهنگ تحت یک نام تجاری کار میکنند و نمیشه گفت که %100 کلای خریداری شده از آمازون اصل هست و ممکنه یک در هزار اتفاقی یک مورد تقلبی اون هم نصیب مای از همه جا دست کوتاه شده بشه

نفرمودید که 200 تومن برای هدفون یا همه هزینهای ارسال و واسطه و پست و . . .

و اگه بفرمایید از چه کشوری امکان خرید دارید خیلی بهتر میشه نتیجه گرفت

شما هم موفق باشید.

17. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •